- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.241
Biliyorum canım onu bende okumuştum ama doğum yapan arkadaşlarımı göz önüne alarak hesap yapmıştım pek tutmamıştı.Fakat çin takvimi tutuyor.
arkadaslar ve ii ekimde bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim Kurtajdan sonra 6_7_8_kasim uc dort gun cok az kanamalarim oldu ama adet miydi bilmiyorum az di kanamam.dort gun once test yaptim negatif ciktidurum bundan ibaret
Kızlaaarrr Selam... Bugün biraz keyif yaptım geç kalktım biraz etrafı topladım bıcı bıcı yaptım şimdi de keyifli keyifli kahvaltımı yapıp geçmişi okudum.
Ohhh şekerim süpersin valla... Ama bu kadar yorma kendini... sen bir anne olma adayısın... Ya bebiş geliverirse sen farketmeden ona zarar vermek istemeyiz dimi.
Sebincim kuzucuğum bak bu konuda Amasra yada Bolu'yu tavsiye ederim... Özellikle Amasra... Tam da balık zamanı... Şüper bir balık,salata,roka ve manzara... offf canım çekti valla...
ondada ben tutturamadım. . hayırlısı zaten.. biraz kafa dağıtayım dedim.. kaydirigubbakcemile2
Canım ben oraları çok gördüm.Defalarca gittik farklı bir yer olsun istedim
selam kızlar nasılsınız
güzel annemiz nasılsın bebiş yoruyomuş seni heralde gecmişi okudum biraz dayanacaksın gülüm sonra kucagına aldınmı hepsini unutursun Allahın izniyle ya kızlar bende cok yorgun hissediyorum kendimi yaaaa kasıklarım batıyor belim agrıyor daha günüme 9 gün var başım agrıyor off offff
selam kızlar nasılsınız
İnşallah o batmalar ve yorgunluk bebişin etkileridir.
Bize gelin kaydirigubbakcemile3 hiç görmedin hem... Değişiklik olur...kaydirigubbakcemile3
inşallah canım ne diyelim hayırlısı olsun bakalım acayip gazım var ya ne ayıp dimi ama kusura bakmayın valla sanki bir tencere kurufasulye yemiş gibiyim yaaa karın gurultularımı eşim duyuyo artık düşünün valla ayyy gülesim geldi valla :roflol:
Selam ayşecim iyiyiz canım.sen nasılsın?
saol canım ne olsun işte sen nasılsın
bir gün gelirim söz.sen de bana gelirsin.sonra da eşleri tanıştırırız.neden olmasın?
hah işte o da bebiş belirtilerinden... Gaz,yorgunluk,kasık batmaları... ayy geliyo senin 2. galibaa
Gel şekerim gel... her zaman başımın üstünde yerin var. Bak eğer bebişler yakın zamanlarda olursa bizim kızımı senin oğluna veririm yada kızını benim oğluma alırım... Aslında kızımı prayforU nun oğluna verecektim ama gurbet el yaaa dayanamam kızımın özlemine.kaydirigubbakcemile3
valla iyiyim kızlar biraz geç uyandım pinekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?