Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaslar ve ii ekimde bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim Kurtajdan sonra 6_7_8_kasim uc dort gun cok az kanamalarim oldu ama adet miydi bilmiyorum az di kanamam.dort gun once test yaptim negatif cikti durum bundan ibaret

canım senin hamile kalman sakıncalı bvu durumlarda rahimin ve kadının kendini toparlamısı için 6 ay korunmanız kerekir doktorlar 6 ay sonra bebek yapın diyor bence sende en azından bi 4 ay kadar bekle istersen

Canım ben oraları çok gördüm.Defalarca gittik farklı bir yer olsun istedim

ondada ben tutturamadım. . hayırlısı zaten.. biraz kafa dağıtayım dedim.. kaydirigubbakcemile2

güzel annemiz nasılsın bebiş yoruyomuş seni heralde gecmişi okudum biraz dayanacaksın gülüm sonra kucagına aldınmı hepsini unutursun Allahın izniyle ya kızlar bende cok yorgun hissediyorum kendimi yaaaa kasıklarım batıyor belim agrıyor daha günüme 9 gün var başım agrıyor off offff

İnşallah o batmalar ve yorgunluk bebişin etkileridir.

İnşallah o batmalar ve yorgunluk bebişin etkileridir.

inşallah canım ne diyelim hayırlısı olsun bakalım acayip gazım var ya ne ayıp dimi ama kusura bakmayın valla sanki bir tencere kurufasulye yemiş gibiyim yaaa karın gurultularımı eşim duyuyo artık düşünün valla ayyy gülesim geldi valla :roflol:

hah işte o da bebiş belirtilerinden... Gaz,yorgunluk,kasık batmaları... ayy geliyo senin 2. galibaa

bir gün gelirim söz.sen de bana gelirsin.sonra da eşleri tanıştırırız.neden olmasın?

Gel şekerim gel... her zaman başımın üstünde yerin var. Bak eğer bebişler yakın zamanlarda olursa bizim kızımı senin oğluna veririm yada kızını benim oğluma alırım... Aslında kızımı prayforU nun oğluna verecektim ama gurbet el yaaa dayanamam kızımın özlemine.kaydirigubbakcemile3

Allahım gönlüne göre versin canım

valla iyiyim kızlar biraz geç uyandım pinekliyorum

bende takıldım buraya valla ne yapim heryerim agrıyor canım işte yapmak istemiyor makinada camaşırlar bitti beni as diyo ama ayyy biri gelsede assa valla yatmak istiyorum ama o zamanda sersem gibi oluyorum iyisimi kk ya takılmak dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…