Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla ayıp ama oluyor.. eşim her seferinde gülme krizine giriyor..
35 yıldır olmayan gaz oldu son 2 haftadır...
darısı tüm kızların başına buyrunnnnnnnnn

valla ayıp ama oluyor.. eşim her seferinde gülme krizine giriyor..
35 yıldır olmayan gaz oldu son 2 haftadır...
darısı tüm kızların başına buyrunnnnnnnnn

amin canım yaaa sen nasılsın bu arada bende kızımda senin gibiydim akşamları degil yemek pişirmek dolabın önünden gecmezdim valla yazık eşim pişirirdi yemekleri ben turşu hastasıydım kızımda turşunun sularını içerdim hamile kalmadan megersem varmış işte kuzucum içimde şimdide heryerim sanki dayak yemiş gibi agrıyor artık üşütmemi yoksa bebişmi onu bayramdan sonra görücez bakalım

ben oglumu gönderecektim ama... :umursamaz:

kendimi zorlamasam yemek yemeyi unutabilirim. aslında iyiki öyle zaten 165 boy 71 kilodayım. dr 8 kiloyla bitireceksin dedi.. laelaelaelaelae

yazdığınız bütün belirtiler bebişlerin yaramazlıklarıdır inşallah.. :Saruboceq:

slm kızlar bugün çok fazla akıntım var bu yumurtluyo olmamdan kaynaklanıyo olabilirmi yoksa iltihapmı birde pazartesi kaplıcaya gidicez bugün eşimle planladık kaplıca kadın hastalıklarına iyi geliyormuş belki hamile kalmayıda koylaştırır diye düşünüyorum bende ayy şimdiden heycanlandımalkisalkisalkis

gerçekten de herkes okuma modunda :)).Ya kızlar günler hiç geçmiyo kafayı yiycem sonunda galiba ben :=))

ben her ya adet öncesi turşu krizine girerim.hatta marketten alırım eve gidene kadar dayanamayıp açar yolda yerim.kaydirigubbakcemile3

doktorları dinlemek lazım tabii ama maalesef öyle 8 kiloyla biyirilemiyor işte ben kızımda 103 kilo doguma gittim hatta doktorum bana rejim vermişti acayip şişmiştim yaaa :roflol: ama dogumu yaptım eve geldim 10 kilo gitmişti benden sonra zaten uykusuzluktu evin işi falan derken 4 senede bütün klolarımı verdim şimdi ise kafaya takmıyorum valla heralde 103 den daha şişman olamam diye

kızlar ben kasım 2 de adet oldum.oldukça da normal yani herzamnaki gibiydi 4 gün ve yoğun
ancak bugün yani 1 saat önce birden bir akıntı hissettim ama sanki ani ve birden aktı
tuvalette baktım kan vardı
1 saattir bekliyorum tekrar bir şey gelmedi
acaba üstüne mi gördüm diyorum bilmiyorum

canım yumurtlama da olabilir ama kokulu falan ise iltihapta olur ama sıcak su ne kadar iyi gelir bilemiyorum

bu arada kaç gündür karnım midem acayip bir şekilde şişti.
gaz sanıyordum ama değildi garip bir şişkinlikti
kandan sonra azaldı sanki biraz şişkinlik
ne olaki bu

doktora danışmadan gitme.. iyi gelsede ; eğer hamileysen o kadar sıcağı önermiyorlar diye biliyorum... :uhm:

Olabilir canım.Test yapsana.İdrar testi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…