- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.261
inşallah canım ne diyelim hayırlısı olsun bakalım acayip gazım var ya ne ayıp dimi ama kusura bakmayın valla sanki bir tencere kurufasulye yemiş gibiyim yaaa karın gurultularımı eşim duyuyo artık düşünün valla ayyy gülesim geldi valla :roflol:
valla ayıp ama oluyor.. eşim her seferinde gülme krizine giriyor..
35 yıldır olmayan gaz oldu son 2 haftadır...
darısı tüm kızların başına buyrunnnnnnnnn
Gel şekerim gel... her zaman başımın üstünde yerin var. Bak eğer bebişler yakın zamanlarda olursa bizim kızımı senin oğluna veririm yada kızını benim oğluma alırım... Aslında kızımı prayforU nun oğluna verecektim ama gurbet el yaaa dayanamam kızımın özlemine.kaydirigubbakcemile3
amin canım yaaa sen nasılsın bu arada bende kızımda senin gibiydim akşamları degil yemek pişirmek dolabın önünden gecmezdim valla yazık eşim pişirirdi yemekleri ben turşu hastasıydım kızımda turşunun sularını içerdim hamile kalmadan megersem varmış işte kuzucum içimde şimdide heryerim sanki dayak yemiş gibi agrıyor artık üşütmemi yoksa bebişmi onu bayramdan sonra görücez bakalım
amin canım yaaa sen nasılsın bu arada bende kızımda senin gibiydim akşamları degil yemek pişirmek dolabın önünden gecmezdim valla yazık eşim pişirirdi yemekleri ben turşu hastasıydım kızımda turşunun sularını içerdim hamile kalmadan megersem varmış işte kuzucum içimde şimdide heryerim sanki dayak yemiş gibi agrıyor artık üşütmemi yoksa bebişmi onu bayramdan sonra görücez bakalım
kendimi zorlamasam yemek yemeyi unutabilirim. aslında iyiki öyle zaten 165 boy 71 kilodayım. dr 8 kiloyla bitireceksin dedi.. laelaelaelaelae
yazdığınız bütün belirtiler bebişlerin yaramazlıklarıdır inşallah.. :Saruboceq:
ben oglumu gönderecektim ama... :umursamaz:
slm kızlar bugün çok fazla akıntım var bu yumurtluyo olmamdan kaynaklanıyo olabilirmi yoksa iltihapmı birde pazartesi kaplıcaya gidicez bugün eşimle planladık kaplıca kadın hastalıklarına iyi geliyormuş belki hamile kalmayıda koylaştırır diye düşünüyorum bende ayy şimdiden heycanlandımalkisalkisalkis
gerçekten de herkes okuma modunda :)).Ya kızlar günler hiç geçmiyo kafayı yiycem sonunda galiba ben :=))
slm kızlar bugün çok fazla akıntım var bu yumurtluyo olmamdan kaynaklanıyo olabilirmi yoksa iltihapmı birde pazartesi kaplıcaya gidicez bugün eşimle planladık kaplıca kadın hastalıklarına iyi geliyormuş belki hamile kalmayıda koylaştırır diye düşünüyorum bende ayy şimdiden heycanlandımalkisalkisalkis
bu arada kaç gündür karnım midem acayip bir şekilde şişti.
gaz sanıyordum ama değildi garip bir şişkinlikti
kandan sonra azaldı sanki biraz şişkinlik
ne olaki bu
kızlar ben kasım 2 de adet oldum.oldukça da normal yani herzamnaki gibiydi 4 gün ve yoğun
ancak bugün yani 1 saat önce birden bir akıntı hissettim ama sanki ani ve birden aktı
tuvalette baktım kan vardı
1 saattir bekliyorum tekrar bir şey gelmedi
acaba üstüne mi gördüm diyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?