- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.341
Hoşbulduk canım.Biz eşimle aynı şirkette çalışıyorduk,ben işe ondan 1 yıl sonra girmiştim.Kimseyi tanımıyordum.Çok iyi arkadaş olduk,öyle yakındık ki kız arkadaşlarımdan bile daha yakındı bana.Ben sevgili olmayı hiç düşünmemiştim ama kandırdı beni:)) sonra söz,nişan,evlilik...
Hala en yakın arkadaşım eşimdir :))
benimkini daha öncede anlatmıştım aslında evlenme niyetim hiç yoktu hala çalışıyodum
eşimin de annesi vefat etmiş teyzesinin yanında yaşıyodu sonra teyzesi dayımda benim resmimi görmüş begenmiş gelip istediler sabaha kadar agladım evlenmem diye ama sabah tamam dedim opuyorumnanaktan
1 kere konuştuk 2 hafta sonra nişanlandık 3 ay sonrada evlendik aralık 13 te 1 yıl olcak
ah canım sorma ya valla neler yaşadık ikimizde evliliği kaçış yolu gördük ve çok çok mutsuzduk hırsımızı birbirimizden çıkardık düşman gibi davranıyorduk birbirimize ama birden degişti herşey çok şükür yoksa çoktan bitmişti bizim evliliğimizRabbim nice yıllar nasip etsin birlikte yaşayacağınız.Benimde arkadaşım öyle 3 ay içinde evlendi ama şimdi çoook mutlu 3 yıl olacak 2 de bebişleri var.
Ayşecim baktım resimlerinize çok güzel çıkmışsınız.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Hayırlı evlatlar versin size. Benden 1 gün önce evlenmişsin.O gün benim kınam vardı :) Ertesi gün de düğünüm oldu.
kızlar aşk buraa kadar işte :bbo:
koca yemek diye kudurdu :)
ben bişeyler hazırlıyım...öpüyorummmmsositososito
Hoşbulduk canım.Biz eşimle aynı şirkette çalışıyorduk,ben işe ondan 1 yıl sonra girmiştim.Kimseyi tanımıyordum.Çok iyi arkadaş olduk,öyle yakındık ki kız arkadaşlarımdan bile daha yakındı bana.Ben sevgili olmayı hiç düşünmemiştim ama kandırdı beni:)) sonra söz,nişan,evlilik...
Hala en yakın arkadaşım eşimdir :))
İyiyiz şekerim.Eşlerimizle nasıl tanıştığımızı anlatıyoruz.Hadi sende anlat bakalım enişteyle nasıl tanışıp evlendiniz?
sağol tatlım ben sizleride çok merak ediyorum sizde bi iki resim koyunda göreyim sizi benim kınam 6 temmuzda izmirde oldu canım düğün de orduda 11 inde arada biraz zaman var yani Allah tüm sevenleri ayırmasın
eeee açlık başka aşk başka doyur kocanı sonra gel yine tatlım
en önemlisi bu galiba iyi arkadaş olmak bende hala herşeyimi eşime anlatırım
kandırma işine gelince eşim hep sen beni tavladın peşimden az mı koştun der ama yalan teklifte bulunduğu ay 2006 senesi 400 milyon fatura ödedi sizce benmi koşmuşum peşindenkaydirigubbakcemile3:kedi:
canım bu resimlere nerden bakıcam ben bulamadım da
evet okudum cok güzel.
iyi bende anlatayim ozaman kisa kisa.
aslinda ben esimi cocuklugumdan beri taniyorum ve daha cocuk yasta diyelim ondan hosaniyordum kaydirigubbakcemile3 fakat hic birlikde oluruz diye ümitlenmedim. sonra iste ben büyüdüm ve esim tekrar karsima cikti :) yazin trye tatile gitmistik. iste sonra bunu tekrar gördüm ama benim ozamanda sevgilim vardi. ben buraya dönmeden önce bu ortak arkadasimiz var onunla bana haber göndermisti. bende hic düsünmeden sevgilim oldugu icin hemen hayir dedim. ama cok zor geldi hayir demek. herneyse aradan bir yil gecti, hic görüsmedik. ben tekrar tatile gittim. halada ayni kisi ile birlikdeydim. tekrar esimle karsilastim. Biraz birlikde zaman gecirdik. yani yanliz degl arkaslar felan. sonra anladimki ben hala bu adami seviyorumiste bura dönmeden önce bukez ben teklifde bulundum
oda hemen kabul etti kaydirigubbakcemile3. 6 ay sonra nisanlandik. bir yil sonrada evlendik. simdi 1 yil 8aylik evliyiz. biraz uzun oldu ksr bakmayin.
Amaaan o işi hiç sorma... Eşimle msnden konuşurken tanışmak istedi yüz yüze...Ben bayiimiz olmaz yanlış olur diye düşünüyordum...Ne diller döktü..sonunda iş yerime yakın bir yerde kahve içelim diye ikna etti beni... Fakat benim eşim çay kahve sevmez ve hiç içmez... O zaman için öyle kandırdı beni.. Şimdi diyorki kimseye inandıramazsın kahve içlim diye seni kandırdığımı diyor kaydirigubbakcemile3 herkes biliyor benim kahve içmediğimi diyor. kaydirigubbakcemile3 Ama iyiki beni kandırmış bende iyiki kanmışım.
Hiç sorun değil canım... zevkle okudum... Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ne güzel hikayeler çıkıyor baksanıza... Kader işte...
bebişkom hani sende az değilmişsin sen eşini kandırmışsın gerçekten
hep mutlu olun inşallah
birde bebişler gelsin sizlerle dünür olalım
canım sana arkadaşlık teklifi yolladım albüm özel sadece arkadaşları görebiliyor
eğer kabul edersen kullanıcı adımın üstüne tıkla profilimde albümü göreceksin zaten
canım sana arkadaşlık teklifi yolladım albüm özel sadece arkadaşları görebiliyor
eğer kabul edersen kullanıcı adımın üstüne tıkla profilimde albümü göreceksin zaten
teşekkür ederim canım gördüm resimleri rabbim mutlulugunuzu daim etsin opuyorumnanaktan
Ayşecim bende albüm açmaya çalışacağım.açabilirsem haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?