- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.301
benimde mamam geldi onu yedikten sonra katılırım.. şimdi okumadayım
Afiyet şeker olsun canım bebişimize şifaaa olsun inşallahhhhh
sağol canımcım..
ben iyiki aşermiyorum.. kocam normal zamandaki kadar olsa bile yandık diyordu.. şimdi rahat..
bir kere dün gece patates kızartması istedim
bir kerede çokoprens :)
hadi bakalım sendemi gaye yoksa bana derken sen hamiş olamyasın canım benimde en sevdiğim tatlıdır kabak tatlısı hatta birazdan carsıya cıkımda alayım bak canım istedi şimdi opuyorumnanaktan
27 aralık canım normalde yarın kırmızıları görmemlazım ama inş. gelmezler p.tesi test yaptırıcam canım:Saruboceq:
Keşke canım hamiş olsam... ama pek mümkün değil ki... 12sinde regl oldum 17sinde bitti. 18inde çalışma oldu bide dün akşam oldu çalışmamız :kedi: Daha yumurtlama günüm bile gelmedi... Benimkisi oburluktan :) koca popom ve göbüşümü nasıl yaptım sanıyosun cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
27 ekim canım yanlış yazmışımkafamçokkarıştı
Ay bende öyleyim hiç üzme kendini sevdiğim yemeklerden ödün vermem valla agzımın tadınıda iyi bilirim Allahtan koca kebap ustası yoksa başkası beni alsa adam lokantaya ne paralar öderdi yaaaa düşünsene
27 aralık canım normalde yarın kırmızıları görmemlazım ama inş. gelmezler p.tesi test yaptırıcam canım:Saruboceq:
Benim eşimde tombiştir ve iyi yemek yapar... Et hastasıdır... Kırmızı et olsun başka yemek olmasın :)) ... Ehh bir de kebap ustası olsaydı herhalde biz yanardık :)
Ama sende şanslıymışsın şekerim,iste kebapların alası önüne gelir.Ne güzel.
eh işte bazen geliyor izinli günlerinde falan yapar antepli zaten benim eşim künefesi meşhurdur ama ben şerbetli tatlı pek sevmem dürüm falan yerim işte ben onunla tanışmam öyle oldu zaten arkadaşlarla onun dükkana gittik ben dürüm ne bilmiyordum bile kızlar ısrar etti işte gidelim iyi bir yer falan diye sonra dükkanı satın alıp cıktım işte içindekiyle beraber hahah :roflol:
eh işte bazen geliyor izinli günlerinde falan yapar antepli zaten benim eşim künefesi meşhurdur ama ben şerbetli tatlı pek sevmem dürüm falan yerim işte ben onunla tanışmam öyle oldu zaten arkadaşlarla onun dükkana gittik ben dürüm ne bilmiyordum bile kızlar ısrar etti işte gidelim iyi bir yer falan diye sonra dükkanı satın alıp cıktım işte içindekiyle beraber hahah :roflol:
Hahahah süper olmuş yaaa.... Kader işte nasıl denk gelmişsiniz birbirinize.
Hadi kızlarrr dökülün bakalım eşlerinizle nasıl tanıştığınızı anlatın...
Niye ocağı bekliyorsun anlamadım tatlım?
bafocum gelmiş... köşe kapmaca olacak ama ..ben gidiyorumm
kuşum ben daha yeni geldim nereyeee
nasılsın.mercimek napıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?