Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağol canımcım..
ben iyiki aşermiyorum.. kocam normal zamandaki kadar olsa bile yandık diyordu.. şimdi rahat..
bir kere dün gece patates kızartması istedim
bir kerede çokoprens :)

haha cokoprensle patates kızartmasımı ayyy ne sen ne masrafsız hamişsin öyle kocişinide üzmezmiş hiççç ben bi keresinde canım kayısı istemiştide valla benimki gece saat 12 ye kadar gezmişti ama sonra kendini bulamadık ama marmeladını bulup yemiştim

hadi bakalım sendemi gaye yoksa bana derken sen hamiş olamyasın canım benimde en sevdiğim tatlıdır kabak tatlısı hatta birazdan carsıya cıkımda alayım bak canım istedi şimdi opuyorumnanaktan

Keşke canım hamiş olsam... ama pek mümkün değil ki... 12sinde regl oldum 17sinde bitti. 18inde çalışma oldu bide dün akşam oldu çalışmamız :kedi: Daha yumurtlama günüm bile gelmedi... Benimkisi oburluktan :) koca popom ve göbüşümü nasıl yaptım sanıyosun cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Ay bende öyleyim hiç üzme kendini sevdiğim yemeklerden ödün vermem valla agzımın tadınıda iyi bilirim Allahtan koca kebap ustası yoksa başkası beni alsa adam lokantaya ne paralar öderdi yaaaa düşünsene

Benim eşimde tombiştir ve iyi yemek yapar... Et hastasıdır... Kırmızı et olsun başka yemek olmasın :)) ... Ehh bir de kebap ustası olsaydı herhalde biz yanardık :)
Ama sende şanslıymışsın şekerim,iste kebapların alası önüne gelir.Ne güzel.

27 aralık canım normalde yarın kırmızıları görmemlazım ama inş. gelmezler p.tesi test yaptırıcam canım:Saruboceq:

inşallah çift çizgiyi görürsün canım.Benim günüme daha çok.Hiç bi belirtin falan var mı?Gerçi bende de geçen ay oldu hamilelik belirtileri ama değilmişim psikolojikmiş kaydirigubbakcemile3

eh işte bazen geliyor izinli günlerinde falan yapar antepli zaten benim eşim künefesi meşhurdur ama ben şerbetli tatlı pek sevmem dürüm falan yerim işte ben onunla tanışmam öyle oldu zaten arkadaşlarla onun dükkana gittik ben dürüm ne bilmiyordum bile kızlar ısrar etti işte gidelim iyi bir yer falan diye sonra dükkanı satın alıp cıktım işte içindekiyle beraber hahah :roflol:

kızlar benim kaçmam lazım evde yemeklik bişi kalmamış şöyle cıkayım bir carsı pazar gezeyim bari akşamüstü görüşürüz gene canlarım öptüm sizleri iyi bakın kendinize olur mu

allah mesut etsin ..ne güzel yapın bebişleri şubeler zincirler kurun inşallah...

ah iyiki aşermiyorum valla.. normalde künefe hastasıyım.. şimdi çoktan sipariş vermiştim. ama hiç canım istemedi... üzüleyim mi sevineyim mi gamyoncuiremsu

Hahahah süper olmuş yaaa.... Kader işte nasıl denk gelmişsiniz birbirinize.

Hadi kızlarrr dökülün bakalım eşlerinizle nasıl tanıştığınızı anlatın...

ben kaçıyorum. uyumamak için zor duruyorum masanın başında..
arada girmeye çalışırım ama pazartesi yeni güzel haberlerle buluşuruz inşallah....
iyi haftasonları kızlar ...

Hahahah süper olmuş yaaa.... Kader işte nasıl denk gelmişsiniz birbirinize.

Hadi kızlarrr dökülün bakalım eşlerinizle nasıl tanıştığınızı anlatın...

cevap vereyimde öyle gideyim..
biz ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık.. ama çoook sonra sevgili olduk :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…