Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bir yaramazki sorma teyzesi.. sürekli ben burdayım diye hatırlatıyor ...
5 tane arkadaş yetmedi heralde .. yenilerini bekliyoruz..

ay canım yaaa :)

oku oku bitiremedim....bende kocişle nasıl anıstıgımı kısaca yazmadan geçmiyim bari... kaydirigubbakcemile3

unıversıtenın ılk gunu sınıfa cıkarken koseyı dondum uzun bır korıdorun ucunda ılk onu gordum... 10 gerıde kaldı ve hala sadece onu goruyorum opuyorumnanaktan

gayecim benimki çok değişik ben eşimle eski erkek arkadaşımla ayrıldığım gün tanıştım salya sümük ağlıyordum istanbuldaydım eşim polis benim üniden ev rakadaşımında emniyetin içinde pastanesi vardı orda tanıştık ve kavga ettik dedim ya sinirlerim bozuktu sonra arkadaş olduk 3 ay kadar sonra sevgili olduk 1 sene sonra nişan nişandan 2 sene sonrada evlendik çokta mutluyum biliyosun 4 aylık evliliğimiz
profilimde albüm var düğün resimleri istersen bakabilirsin canım

bu arada senide dinleyelim

allah torunlarada anlatmak kısmet eder hepimize inşallahh

düşünsene biz burda yien toplanmısız...ne olacak bu ninelerin hali forumunda yazıyormusuz dusumsenize :roflol:

bafocum ne şirin bi hikaye bende hep üniversiteden biri olur okul biter evleniriz diyodum ama nasip işte farklı oldu

ne güzel hep öyle kalsın inşallah..

ben bu sefer gerçekten kaçıyorum..
2. alıntıyı yapamadım. portakal suyum canım sana da selamlar..

pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın :gitme:

allah torunlarada anlatmak kısmet eder hepimize inşallahh

düşünsene biz burda yien toplanmısız...ne olacak bu ninelerin hali forumunda yazıyormusuz dusumsenize :roflol:

benim en büyük hayalim ilerde çocuklarıma anlatmak tabi üniversiteyi asıp kaçıp kaçıp onun eşimin yanına gittiğimi söylemicem kötü örnek olmayalım demi

Bende anlatayım canım... Ben geçen yıl Kasım ayına kadar Ankarada ithalatçı bir bilgisayar firmasında çalışıyordum ve bayii çalışmalarını yürütüyordum... eşimin de Kızılayda bilgisayar firması var.O da bizim bayiilerimizdendi.Hergün msn de falan konuşuyorduk iş icabı... Sonra o görüşmek istedi 1-2 kere buluştuk görüştük sonra da sevgili olduk. kaydirigubbakcemile3 Veee 12 temmuzda evlendik.

Ayşecim baktım resimlerinize çok güzel çıkmışsınız.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Hayırlı evlatlar versin size. Benden 1 gün önce evlenmişsin.O gün benim kınam vardı :) Ertesi gün de düğünüm oldu.

kızlar aşk buraa kadar işte :bbo:

koca yemek diye kudurdu :)

ben bişeyler hazırlıyım...öpüyorummmmsositososito

portakalsuyu m hoşgeldin sen eşinle nasıl tanıştın gayenin sorusu bu arada

Hoşbulduk canım.Biz eşimle aynı şirkette çalışıyorduk,ben işe ondan 1 yıl sonra girmiştim.Kimseyi tanımıyordum.Çok iyi arkadaş olduk,öyle yakındık ki kız arkadaşlarımdan bile daha yakındı bana.Ben sevgili olmayı hiç düşünmemiştim ama kandırdı beni:)) sonra söz,nişan,evlilik...
Hala en yakın arkadaşım eşimdir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…