- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.321
Bir yaramazki sorma teyzesi.. sürekli ben burdayım diye hatırlatıyor ...
5 tane arkadaş yetmedi heralde .. yenilerini bekliyoruz..
oklava geliyor oklava.. burdasınız diye gitmedim ben alooo
gayecim benimki çok değişik ben eşimle eski erkek arkadaşımla ayrıldığım gün tanıştım salya sümük ağlıyordum istanbuldaydım eşim polis benim üniden ev rakadaşımında emniyetin içinde pastanesi vardı orda tanıştık ve kavga ettik dedim ya sinirlerim bozuktu sonra arkadaş olduk 3 ay kadar sonra sevgili olduk 1 sene sonra nişan nişandan 2 sene sonrada evlendik çokta mutluyum biliyosun 4 aylık evliliğimiz
profilimde albüm var düğün resimleri istersen bakabilirsin canım
bu arada senide dinleyelim
ay canım yaaa :)
oku oku bitiremedim....bende kocişle nasıl anıstıgımı kısaca yazmadan geçmiyim bari... kaydirigubbakcemile3
unıversıtenın ılk gunu sınıfa cıkarken koseyı dondum uzun bır korıdorun ucunda ılk onu gordum... 10 gerıde kaldı ve hala sadece onu goruyorum opuyorumnanaktan
allah torunlarada anlatmak kısmet eder hepimize inşallahh
düşünsene biz burda yien toplanmısız...ne olacak bu ninelerin hali forumunda yazıyormusuz dusumsenize :roflol:
gayecim benimki çok değişik ben eşimle eski erkek arkadaşımla ayrıldığım gün tanıştım salya sümük ağlıyordum istanbuldaydım eşim polis benim üniden ev rakadaşımında emniyetin içinde pastanesi vardı orda tanıştık ve kavga ettik dedim ya sinirlerim bozuktu sonra arkadaş olduk 3 ay kadar sonra sevgili olduk 1 sene sonra nişan nişandan 2 sene sonrada evlendik çokta mutluyum biliyosun 4 aylık evliliğimiz
profilimde albüm var düğün resimleri istersen bakabilirsin canım
bu arada senide dinleyelim
selam kıslar ben geldimmmmmm opuyorumnanaktan
bafocum ne şirin bi hikaye bende hep üniversiteden biri olur okul biter evleniriz diyodum ama nasip işte farklı oldu
portakalsuyu m hoşgeldin sen eşinle nasıl tanıştın gayenin sorusu bu arada
selam kizlar ben geldim naslsiniz bakalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?