Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

oooo sohbet koyulaşmış bende anlatayım bari bende eşimle 1999 da tanıştık tatil yerinde öle tatil flörtüydü 2 sene sonra ilişki bitti 5yıl boyunca hep görüştük arada ama hiç birarya gelmedik 5.yıl geçmiştiki ayrılalı bu sefer evlenme teklifiyle geldi yanıma sonrada 3yıl daha birlikte geçirdik(bidaha beni bırakırmı diie denedim onu) sonrada evlendik 2007de 2yıl 2 ay oldu evleneli ama iikide olmuş

Allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar be kaçar zaten hem ütü yapıyorum hem bakıyorum sizlere
birazdan kocacık gelir bişeyler hazırlayayım

adetin geçtikten sonra ne zaman istersen yapabilirsin testi.ama garanti olsun dersen adet tarihinden 3-4 gün sonra yap

Sebincim eşlerimizle nasıl tanışıp evlendiğimizi anlattık.Senden de bekliyoruz hikayeni :)

Ayşenin albümüne baktık bende kıskandım bende açtım albüm kaydirigubbakcemile3

adetin geçtikten sonra ne zaman istersen yapabilirsin testi.ama garanti olsun dersen adet tarihinden 3-4 gün sonra yap

sebin canım teşekkür ederim ama benim şöyle bir durumum var. ben pazar günü çatlatma iğnesi oldum. doktorum pazartesi,salı ilişki olsun dedi. perşembe günü kontrole gel dedi gittim yumurtalarım çatlamış. doktorum gebelik olur dedi arife günü test yap dedi. acaba o kadar erken çıkarmı. sanırım benim günüm pazartesi yada salıya göre hesaplanacak.garanti olsun diye proüktör gebelik testi aldım 30 tl verdim. acaba çıkarmı.

had hayırlısı bakalım... ama bence erken salı alan yaparsan cıkar bence

Bafocum
benım adet gunum salı..belkı bu sefer hamısımdır..pıskoljıkmı gercekmı dıye bılemedıgım belırtılerım ıle kocamı da umıtlendırıyorum resmen...
allahım bana bı cocuk bayram oncesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…