- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.401
Kızlar yaa bugün benim sol yumurtalığıma bişiyler oluyor.Acaba yumurtalarım mı gelişiyor anlamadım gitti.. Ara ara değişik bir kasılma ile bir ağrı oluyor ve resmen yumurtalığımı hissediyorum top gibi. sonra geçiyor ve sanki regl olacakmışım gibi bir gerginlik var karın bölgemde.... acaba neden kaynaklıdır?
tatlım inan bende de aynısı var ama benim özellikle sağ yürürken otururken aniden gelen ağrılar ve yumurtalıktan gelio ben doktor konturolünde çatlatma iğnesi olmasam derdim yumurtam oluo ama oda değil anlamadım halada ağrıo kasıkarım
Umarım o kasılmalar pıtırcıklarımın büyümesidir canım ve bizde onları kullanırız.Bu arada bugün keçiboynuzu aldık eşim bol bol yiyor keçiboynuzlarını.Umarım o da işe yarar.ben bu ay çok güzel hissetmiştim ara ara o kasılmaları.. hatta idrar enf. olabilir diye düşünmüştüm.. ama değilmişşş
sende de sebep güzel pıtırcıklardır inşallah.. opuyorumnanaktan
tatlım inan bende de aynısı var ama benim özellikle sağ yürürken otururken aniden gelen ağrılar ve yumurtalıktan gelio ben doktor konturolünde çatlatma iğnesi olmasam derdim yumurtam oluo ama oda değil anlamadım halada ağrıo kasıkarım
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar temizlik yaparken bi bakayım dedim ama kimsecikler yokmirmirmirmir
KIZLAR GÜNAYDIN HERKESE BEN KIRMIZILARI GÖRDÜM BUGÜN AYSELCİM CANIM BENİ ARALIK
17 YE YAZARMISIN YENİ TARİHİM CANIM opuyorumnanaktan
slm kızlAR NASILSINZ BAKALIM NE VAR NE YOK a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?