- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.441
hoşgeldin supremem;
nasılsın bakalım şeker:)))
alla alla hava değişikligimi seni asabi yapıyo belki pztesi sendromudur kuşum ya CADIARZU
hayıtı bende içiyomda bi asabiyet falan olmadı agzımda normal =) sana nolduki acaba:1hug:
p.tesi sendromu olduğunu sanmıyorum çünkü dün barut gibiydim.zavallı eşime de zehir ettim pazar gününü.ne yapsa memnun edemedi adam beni.reglim biteli bir hafta oldu ondan desem.başka da bir şey gelmedi aklıma.
canım gel kafanı dagıt burda =) Bayramda annenlere gidicekmisin?
yok gitmicem.ama nereye gideceğimizi de hala bilmiyoruz.bu akşam arkadaşlarla keisn bir karara bağlıcaz inş.annemleri bayramdan sonra ankaraya gelmeye ikna etmeye çalışıcam.eğer biz giderse gelmezler sırnaşık şey
Günaydın kızlaaarrr... Sebinim kuzucum bende aynı şekildeyim tatlım... Uyku var üstümde,asabiyet var,yemek yemek istemiyorum... bi hoş oldum bugün.. Küçük asabi huysuz çocuklar vardır ya aynen öyleyim bugün.. 12sinde adet olmuştum bugün 11. gün. Yarın doktora gidiyorum 4:30 da randevum var.Umarım yumoşlarım büyümüştür.Ve bu günleri değerlendiririz.
a.s kıslar nasılsınız varmı hamiş haberlerı bakıım
günaydın kuzucuklar. hihoyyyt
günaydın canım=) yahu bu hayıtmı sizi böyle yaptıki anlamadım CADIARZU
bende bişey yok amann olmasında ben huysuz olurum baya.
Gayecim yumurta takibine mi başlıcaksın doktorla ?
ooo kim gelmiş günaydın kaydirigubbakcemile5 Canım nasılsın yarınmıydı senin doktor günün?
Evet canım.yarın 12.gün oluyor ve gel bir bakalım yumurtaların ne durumda dedi doktorum.Bakacak kendi kendine yeterli boyuta geliyor mu? çatlıyor mu falan diye sanırım.Hatta dedi ki eğer çatlayacak boyuta gelmiş ama çatlamıyorsa belki iğne yaparız. Bakalım yarın belli olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?