- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.421
günaydın kızlar;
dün giremedim. nasılsınız bakalım?
sudet canım üzülme tatlım olur mu aralıkta mutlu haberleri alırız inş. canım benim
sudetcim aynen öyle yap bu ay hiç kafaya takma yumurtlama gününe bile bakma ben öyle yaptım ve hamileyim
ayyy kızlar işyerinde işe sorunlu başladık problem üzerine problem pazartesi günü de hiç çekilmyorrrr
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen doğumdan sonra çook yorulucaksın yaramazla uğraşmaktan:ecrin_bebek: canım ben çok kafaya takmıyorum aslında ama eşim çok üzüldü çok alıştırmıştı o kendini kesin bu ay olcak diye düşünüyoduk doktorda bi problem yok demişti ama kısmet işte herşeyin hayırlısı
canım kolay gelsin benimde çok işim var bugün hepsini toparlamam lazım pek sohbete kaltılamam yani :1no2:
günaydın kızlar bende 4 gündür yoktum yeni hamişimiz yokmuş ama zaten herkesin bu haftaymış en güzel bayram haberlerini alırsınız inşallah bende mutluyum hormon testim , rahim filmim, eşimin spermiyogram testi hepsi normal çıktı hiç bir sorunumuz yokmuş ama bunada sebepsiz infertilite deniyormuş doktor vakit kaybetmeyelim istersen aşılama yapalım dedi ama ben ocağa kadar beklemek istiyorum nasılsa bişeyimiz yok allahım bu arada verir belki içimde öyle bir his var :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız 5 gündür konuşamıyoruz dr serum verdi yemek yemiyorum diye birde serumun içine ilaç karıştırıyoruz ve ben hep uyuyorum şimdilik iyiyim bayramdan sonra tekrar dr gel dedi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık inş.duyarız darısı tüm isteyenlerin başına
günaydın
slm kızlar nasılsınız 5 gündür konuşamıyoruz dr serum verdi yemek yemiyorum diye birde serumun içine ilaç karıştırıyoruz ve ben hep uyuyorum şimdilik iyiyim bayramdan sonra tekrar dr gel dedi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık inş.duyarız darısı tüm isteyenlerin başına
günaydın kızlar bende 4 gündür yoktum yeni hamişimiz yokmuş ama zaten herkesin bu haftaymış en güzel bayram haberlerini alırsınız inşallah bende mutluyum hormon testim , rahim filmim, eşimin spermiyogram testi hepsi normal çıktı hiç bir sorunumuz yokmuş ama bunada sebepsiz infertilite deniyormuş doktor vakit kaybetmeyelim istersen aşılama yapalım dedi ama ben ocağa kadar beklemek istiyorum nasılsa bişeyimiz yok allahım bu arada verir belki içimde öyle bir his var :Saruboceq:
sebepsiz yere bir asabiyet var yine üzerimde ve yine ağzımın içinde o garip tad var.acaba hayıt tohumu mu asabi yaptı beni:uhm:günaydın canım nasılsın?
Günaydın kızlarrr.. 1-2 saat sonra dr.a gideceğim bebişimi görmeye, çok heyecanlıyım :) İnş. güzel haberlerle dönerim.
sebepsiz yere bir asabiyet var yine üzerimde ve yine ağzımın içinde o garip tad var.acaba hayıt tohumu mu asabi yaptı beni:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?