Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar;
dün giremedim. nasılsınız bakalım?
sudet canım üzülme tatlım olur mu aralıkta mutlu haberleri alırız inş. canım benim

inşallah ayselcim 17 aralık gelirmi ya zaten zor beklemişim bu ay bende hesap kitap yapmıcam herşeyi oluruna bırakıyorum hayırlısı neyse o olsun canım :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız 5 gündür konuşamıyoruz dr serum verdi yemek yemiyorum diye birde serumun içine ilaç karıştırıyoruz ve ben hep uyuyorum şimdilik iyiyim bayramdan sonra tekrar dr gel dedi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık inş.duyarız darısı tüm isteyenlerin başına

sudetcim aynen öyle yap bu ay hiç kafaya takma yumurtlama gününe bile bakma ben öyle yaptım ve hamileyim

canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen doğumdan sonra çook yorulucaksın yaramazla uğraşmaktan :ecrin_bebek: canım ben çok kafaya takmıyorum aslında ama eşim çok üzüldü çok alıştırmıştı o kendini kesin bu ay olcak diye düşünüyoduk doktorda bi problem yok demişti ama kısmet işte herşeyin hayırlısı

Hayırlısı olur inş. canım sağlığıyla gelir bebişlerimiz tatlım biz hazırlığımızı yapıp bekleyeyim tatlımmmmm.

bmen canım sende dinlen iyice canım sudetin dedği gibi bebek olunca çok yorulacaksın:)

günaydın kızlar bende 4 gündür yoktum yeni hamişimiz yokmuş ama zaten herkesin bu haftaymış en güzel bayram haberlerini alırsınız inşallah bende mutluyum hormon testim , rahim filmim, eşimin spermiyogram testi hepsi normal çıktı hiç bir sorunumuz yokmuş ama bunada sebepsiz infertilite deniyormuş doktor vakit kaybetmeyelim istersen aşılama yapalım dedi ama ben ocağa kadar beklemek istiyorum nasılsa bişeyimiz yok allahım bu arada verir belki içimde öyle bir his var :Saruboceq:

canım herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim kararına katılıyorum herşey yolundayken dediğin gibi ocak ayına kadar beklersin inş. bu aylarda hamiş kalırsında aşılamaya gerek kalmaz:)

geçmiş olsun canım.en yakın zamanda iştahla yemek yemeye başlarsın umarım

canım ya dikkat et. Niçin serum verdi ?Cok fazla kafana takmamaya calış Allahım saglık versin bebişede sanada =)

canım bencede en iyisni düşnmüşsün, herşey normal cok şükür ozaman bizede beklemek düşüyo =) Stressi bıraktıgın anda bebiş gelicek ben buna cok inanıyorum :Saruboceq:

sebepsiz yere bir asabiyet var yine üzerimde ve yine ağzımın içinde o garip tad var.acaba hayıt tohumu mu asabi yaptı beni:uhm:

alla alla hava değişikligimi seni asabi yapıyo belki pztesi sendromudur kuşum ya CADIARZU
hayıtı bende içiyomda bi asabiyet falan olmadı agzımda normal =) sana nolduki acaba:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…