- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.461
Evet gaye dün akşam beden giremedim.
Valla kızlar çok yorgunum yorgunluktan akşam uyuyakalmışımmm
temizlik desen daha bitmedi.
Artık bir sonraki bayramlarda eve kedın çağıracam karar verdim.
Evet gaye dün akşam beden giremedim.
Valla kızlar çok yorgunum yorgunluktan akşam uyuyakalmışımmm
temizlik desen daha bitmedi.
Artık bir sonraki bayramlarda eve kedın çağıracam karar verdim.
[ı]fazla yorma cnm kendını bu arada ereglıde hangı doktora gıdıyosun cnm?[/ı]
anladım =) bu sizin kaçıncı ayınız korumasız?
4. Ayımız canım... Doktor 6 ay daha verdi geçen gittiğimde.dedi ki "daha çok yeni denemeleriniz.ama herhangi bir sorun olup olmadığını takip edebiliriz.24 ünde gelirsin yumurtlamada sorun olup olmadığını kontrol ederiz.eğer sorun yoksa denemeye devam edersiniz eğer yine sonuç alınmazsa eşini de birtakım testlere tabi tutarız."
canım bi kere kontrol amaçlı gittim ufuk özşeker.
Ama ışıl hanıma gitmeyi düşünüyorum her ikisi de iyi ama bayan olsun istiyorum.
Kararsızım yani
senin gittiğin doktor var mı canım?
4. ayımız canım... doktor 6 ay daha verdi geçen gittiğimde.Dedi ki "daha çok yeni denemeleriniz.Ama herhangi bir sorun olup olmadığını takip edebiliriz.24 ünde gelirsin yumurtlamada sorun olup olmadığını kontrol ederiz.eğer sorun yoksa denemeye devam edersiniz eğer yine sonuç alınmazsa eşini de birtakım testlere tabi tutarız."
[ı]cnm ben emin damgacıya gıttım hep ama suan arastırmada ülkü bayar var ona gıdıyorum ve cok memnunum cunku ben sormadan aklımagelebılecek soruları bıle cvplıyo hastasını cok takıp edıyo.telefonla arıyorum hemen tnaıyorum bır cok hastası olmasına ragmen cunku arastırmanınen ıyısı oymuş.dıgerlerıbıle ona bazı konularda danışıyolarmış ben memnunum tavsıye ederım.hatta ufukbey bıle caresını bulamadıgıbıeyı hemen ona yonlendırıyo.arkadasıma olmuştu[/ı]
4. ayımız canım... doktor 6 ay daha verdi geçen gittiğimde.Dedi ki "daha çok yeni denemeleriniz.Ama herhangi bir sorun olup olmadığını takip edebiliriz.24 ünde gelirsin yumurtlamada sorun olup olmadığını kontrol ederiz.eğer sorun yoksa denemeye devam edersiniz eğer yine sonuç alınmazsa eşini de birtakım testlere tabi tutarız."
canım bi kere kontrol amaçlı gittim ufuk özşeker.
Ama ışıl hanıma gitmeyi düşünüyorum her ikisi de iyi ama bayan olsun istiyorum.
Kararsızım yani
senin gittiğin doktor var mı canım?
cnm ben emin damgacıya gıttım hep ama suan arastırmada ülkü bayar var ona gıdıyorum ve cok memnunum cunku ben sormadan aklımagelebılecek soruları bıle cvplıyo hastasını cok takıp edıyo.telefonla arıyorum hemen tnaıyorum bır cok hastası olmasına ragmen cunku arastırmanınen ıyısı oymuş.dıgerlerıbıle ona bazı konularda danışıyolarmış ben memnunum tavsıye ederım.hatta ufukbey bıle caresını bulamadıgıbıeyı hemen ona yonlendırıyo.arkadasıma olmuştu
canım inşallah bu ay leylekler bebişini getirir:)))
resimlerinide gördüm allah nazardan korusun.
ben bu söyleme gıcık oluyorum.. :umursamaz: önce kadın kontrol olsun. birşey yoksa o zaman erkeğe bakarız.. bence aynı anda bakılmalı...
Sağol Ayselcim.Umarım hepimizin bebişleri sırayla gelecekler.... Bu arada eğer bu ay yada Aralıkta hamiş olursak seneye Ramazan bayramında yeni doğmuş bebişlerimiz olacak.
ülkü bayar hiç duymadım nerde duruyor ssk mı neresi?
aaaaaaaaaaaa siz ereğlilimisiniz e bende akçakocalıyım kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaaaaa siz ereğlilimisiniz e bende akçakocalıyım kaydirigubbakcemile5
ben ereğliliyim
şekerkız alaplı
sende akçakoca
yol güzergahı şeklinde olduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?