- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.661
ayşecim nasılsın canım? keyfin nasıl?
Kız ben gidiyorum sen geldin.neyse grşrz nasılsa bir ara opuyorumnanaktan
Sağol canım benim.İnşallah dediğin gibi olur :Saruboceq:
Benim 26 kasım perşembe
Bende normalde sigara ve kahveye bayılırdım şimdi öhöh geliyor
Canım endişeli beklemedeyim.ilk test negatif çıktı.Sen nasılsın hayatım?
çok moralim bozuldu her an adet olcam diye bekliyorum çünkü her ay adet öncesi yaşadığım belirtileri yaşıyorum
bade iyi düşün iyi olsun canımm
allah hepimiizn yüzünü güldürsün
Şekerim moral bozma çünkü birçok adet belirtisi aynı zamanda gebelik belirtisine de benziyor bunu unutma... Her ne olursa olsun umutlar hiç bitmiyor bu topicte. hep umut dolu oluyoruz.Adet olsak bile bir sonraki günümüzü güle oynaya gelip yazıyoruz buraya...Çünkü hepimiz mutlaka o güzel haberi vereceğiz bir gün... hiç moral da bozmayacağız o gün gelene kadar... bide moral bozup hormonlarla uğraşmayalım değil mi tatlım? moral bozukluğu hormonları da bozuyor çünkü.
canım inşallah yanlış sonuçtur daha bebişin kendini göstermek istemiyordur
ama olmazsada yeni ay yeni umut değilmi
Aysellim benim tarihim 25 Kasım olarak değişti. Öğlen yazdım ama görmedin sanırım. Benden güzel haber beklemeyin bu ay. Ateşim düştü bu sabah, çarşamba kırmızılar gelir. Ben de Aralık ayına kaldım herhalde. Bir sonraki tarihim 23 Aralık...
Aysellim benim tarihim 25 Kasım olarak değişti. Öğlen yazdım ama görmedin sanırım. Benden güzel haber beklemeyin bu ay. Ateşim düştü bu sabah, çarşamba kırmızılar gelir. Ben de Aralık ayına kaldım herhalde. Bir sonraki tarihim 23 Aralık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?