Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayşecim nasılsın canım? keyfin nasıl?

cnm iyiyim mutfağımı temizledim bugün bayram temizliği gelenim gidenimde olmuyor ama annemden kalma alışkanlık işte

Kız ben gidiyorum sen geldin.neyse grşrz nasılsa bir ara opuyorumnanaktan

görüşürüz tatlım nasılsa burdayız

canım inşallah yanlılş sonuçtur daha bebişin kendini göstermek istemiyordur
ama olmazsada yeni ay yeni umut değilmi

çok moralim bozuldu her an adet olcam diye bekliyorum çünkü her ay adet öncesi yaşadığım belirtileri yaşıyorum

Şekerim moral bozma çünkü birçok adet belirtisi aynı zamanda gebelik belirtisine de benziyor bunu unutma... Her ne olursa olsun umutlar hiç bitmiyor bu topicte. hep umut dolu oluyoruz.Adet olsak bile bir sonraki günümüzü güle oynaya gelip yazıyoruz buraya...Çünkü hepimiz mutlaka o güzel haberi vereceğiz bir gün... hiç moral da bozmayacağız o gün gelene kadar... bide moral bozup hormonlarla uğraşmayalım değil mi tatlım? moral bozukluğu hormonları da bozuyor çünkü.

canım evet ama kaç aydır o kadar çok ilaç kullandım ki artık ruh halimde bozuldu 2 yıldır bunun için uğraşıyoruz ama olmuyo işte

canım her şerde bi hayır
her hayırda bi şer gizlemiş allah
o ol demeden olmuycak hepimiz bunu biliyoruz canımmm
dua et hayırlısını iste
hepimiz beklemedeyiz canım malesef

canım inşallah yanlış sonuçtur daha bebişin kendini göstermek istemiyordur
ama olmazsada yeni ay yeni umut değilmi

Bugün bitti sayılır,yarın sabah kalkacağım ve 2 gün kalmış olacak.Elimde 2 test daha var delikafadulden

Bir an geliyor adet olacakmışım gibi hissediyorum bir an da bakıyorum hala bir sivilce belirmedi ama karnımda adet şişliğide başladı gibi.Ah bu belirsizlikler...

Aysellim benim tarihim 25 Kasım olarak değişti. Öğlen yazdım ama görmedin sanırım. Benden güzel haber beklemeyin bu ay. Ateşim düştü bu sabah, çarşamba kırmızılar gelir. Ben de Aralık ayına kaldım herhalde. Bir sonraki tarihim 23 Aralık...

Canım sanırım Aralık ayında hamiş patlaması olacak kaydirigubbakcemile3 Gelsin Başak burcu bebişleeeerrrrr

Ooo sen daha kırmızılar gelmeden umut kapılarını kapatmışsın bu aya.Dur bakalım bekle 1-2 gün.Ateşimizin kaç olması lazım hamilelik varsa ?

Biz bu ay çok verimli çalışamadık. Yumurtlama gününü kaçırdık maalesef. O yüzden hamile isem mucize olur gerçekten.
Ateş kişiden kişiye değişir, her ay düzenli ölçmek lazım ki tahmin edebilesin. Hamilelikten çok yumurtanın çatladığı günü yakalamakta işe yarıyor. Ben aylardır ölçtüğüm için ne zaman regl olacağımı anlayabiliyorum. O yüzden 2 gün kala bu kadar eminim canım..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum canım çok sıkkın ve sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istedim regli 5 gün geçikince idrar testi yaptım ve pozitif çıktı tabi bu haberle birlikte havalara uçtuk eşimle ve ailelerimize hemen haber verdik evde resmen bir bayram havası varken benim dkeamla damla kanamam oldu ve hemen doktora koştum bugün sabah yapılan kan testinde 4,80 çıktı degerlerim ve doktor acımasızca vede ukala bir tavırla erken oluşmuş bir gebelik ve sonlanmış düşük yapmışsınız dedi suratıma karşı ve dondum kaldım açıkçası güvenemedim ve hemen çıkıp başka bir hastaneye gidip orada kan testi yaptım ve buseferde 8.80 çıktı çok karıştım kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz nedir bu şimdi

doktora gitmedim özelbir hastanede yaptırdım tatlım testi ordaki hemşirelere sordum 5 in üzerindeki degerlerde hamilelik var diyoruz ama çarşambayı bekleyelim tekrar yapalım testi dediler eger benim tahminlerim doğrusa zaten 9 günlük falan olmalı offf çok zor bir süreç allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda

Banucum kimyasal gebelik yaşamışsın. Çok üzücü fakat çok normal ve sık yaşana bir durum. En azından hamile kalabiliyorsun. Vücut sağlıklı olmayacak gebeliği baştan bitiriyor. Olumlu düşün bence. Bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra da düşebilirdi. Kürtaj olmak zorunda kalabilirdin. Böyle sonlanması daha iyi. Bir dahaki sefere herşey yolunda gider umarım.
Normalde kese görünüp, kalp atışı duyulmadan aileye ve eşe dosta haber vermemenizi tavisye ederim. Bu tür acıları kendi içinizde yaşamak atlatmayı daha kolay hale getiriyor. Tabi bu benim fikrim..

ah canım ya inşallah sonucunuz güzel olur. ben kardeşimin eşinen biliyorum onun ilk yaptırdığı testtesonuç 6 çıkmıştı. doktoru çok korkuttu ama şimdi 3.5 aylık hamile. gönlünü ferah tut inşallah dileğine kavuşursun

yani ben bu konuda tecrübeli değilim ama haftalara göre beta hcg değerleri ile ilgili bi topic var istersen oraya bi bak

Arkadaşın regli 5 gün gecikmiş, sonra damla damla kanaması olmuş.
hamilelik devam ediyor olsa bhcg değeri 5 haftalık en az 300 olmalıydı. 8,80 olması kimyasal gebelik olduğunu gösterir. Doktor duygusuz davranmış, daha yumuşak davrabilrdi ama gerçeği söylemiş.
Dediğim gibi bu çok sık yaşanan bir olay. Bazı kadınlar kimyasal gebelik olduğunu anlamazlar bile. 2-3 gün adet gecikir ve kanama ile düşük yaşanır. Vücut sağlıksız gebeliği önelmiş oluyor. Buna çok üzülmemek lazım. Ne kadar süredir bebek için uğraşıyorsunuz veya sizde veya eşinizde sorun var mı bunları bilmiyoruz fakat bu ay böyle olması her ay kimyasal olacak demek değil.

Yorum yapsam mı yapmasam mı daha iyi olur diye düşündüm.Aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık derler ya öyle bir durum..
5gün için değerin düşük ve beraberinde lekelenmenin olması birşeylerin yolunda gitmediğinin göstergesi zaten ama böyle durumlarda insan bildiklerini bile söylemekten çekiniyor.2gün sonra durumundan bizleri de haberdar et lütfen.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…