- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.681
Günaydın kızlaaarrr yine kimsecikler yok sanırım... Eğitimci olan arkadaşlarım Öğretmenler Gününüzü Kutluyorum.turkbayragia.s.
gunaydınnn bol hamışlı gunler dılıyorummm
Günaydın potansiyel hamislerrrr
Günaydın kızlaaarrr yine kimsecikler yok sanırım... Eğitimci olan arkadaşlarım Öğretmenler Gününüzü Kutluyorum.turkbayragia.s.
[ı]sizlere de günaydın kızlar,nasılsınız?[/ı]
[ı]ıyı cok sukur sen?[/ı]
günaydın pek bi yoğunuz bayram öncesi 3,5 gün hergün birşeyin son günü vergiler ödemeleri anca arada okuyup yetişebiliyorumbence haftaya hamiş patlaması başlıcak tüm aralık devam edeek içimde öyle bir his var bide pek bir umutluyum bu ay niyeyse allahım hepimize tez zamnada nasip etsin bebişlerimizi.......
kızlar ben de aralıkta çift çizgi görmek istiyorum adet tarihim 21 kasım.yarın serephone başlıcam beni de listeye ekler misiniz
biz bu ay çok verimli çalışamadık. Yumurtlama gününü kaçırdık maalesef. O yüzden hamile isem mucize olur gerçekten.
Ateş kişiden kişiye değişir, her ay düzenli ölçmek lazım ki tahmin edebilesin. Hamilelikten çok yumurtanın çatladığı günü yakalamakta işe yarıyor. Ben aylardır ölçtüğüm için ne zaman regl olacağımı anlayabiliyorum. O yüzden 2 gün kala bu kadar eminim canım..
günaydın hanımlar =) nerdesiniz bakalım
günaydın pek bi yoğunuz bayram öncesi 3,5 gün hergün birşeyin son günü vergiler ödemeleri anca arada okuyup yetişebiliyorumbence haftaya hamiş patlaması başlıcak tüm aralık devam edeek içimde öyle bir his var bide pek bir umutluyum bu ay niyeyse allahım hepimize tez zamnada nasip etsin bebişlerimizi.......
ben burdayımmmm
nbr nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?