Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ohhh afiyet olsunnnn canımmm bezelyeli pilava bayılırım bi de mısır katarım ben çok da lezzetli olur
ayy bende mi onu yapsam ne kaydirigubbakcemile3

ayy öleymiş canımm
pek umudumda yok ama bakalım
yarın tsh kontrolüm var bakalım inşlhh düşmüştürde doz aşımıda düşer bakalım

SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :1hug:

canım tedavi ve aşılama hakkında pek bir bilgim yok ama burada en umutsuz arkadaşımızın hamileyim diyerek bizi mutluluktan havalara uçurduğunu biliyorum.:Saruboceq: İnş. hayırlısı ise seni biraz sabrını zorlayacak bir bekleyiş ama ardından hepimizi senin müjdeli haberinle gelecek mutlu günler bekliyor

Canım aramızda pek aşılama tedavisi gören yok... sanırım 1 yada 2 kişi var. Umarım Rabbim yüzünü güldürür ve daha çok deneme yapmadan biran önce kavuşursun bebişine...
Bildiğim kadarıyla 10-14 gün sonra bakıyorlar gebelik oluşmuş mu diye? Eğer olmadıysa sanırım birkaç kere daha aşılama yapılıyor.Tam sayısını bilmiyorum fakat belli bir sayıdan sonra eğer hala aşılama ile gebelik oluşmazsa tüp bebek tedavisine yönlendiriyorlar.

tamam cnm cok saol inş hepmz kavusuruz hayrlısı nyse o olsn...

bu arada portakal suyu senin günlerini sayıyorum resmen 3, 2, 1 bi bakmışsın geçmiş aa bi de teste bakmışsın hamilesin
Sağol canım benim.İnşallah dediğin gibi olur :Saruboceq:

Portakalsuyu senin gunun ne zaman?
Benim 26 kasım perşembe

Kızlar yaaa bendeki bu sigara isteği geçmedi yaaa... Canım acayip sigara içmek istiyor...
Bende normalde sigara ve kahveye bayılırdım şimdi öhöh geliyor

kızlar selam nasılsınız

portakalım naber

Canım endişeli beklemedeyim.ilk test negatif çıktı.Sen nasılsın hayatım?

ayy biri cigaramı dedi delikafadulden

bende bağımlı değilim ama arada eşimle tüttürürüm ama artık hiç içmiyim diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…