- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.641
3. uğurlu perşembe bu perşembe oluyor senin o kadar yakın mı?yoksa 4. perşembeye mi yazalım?hadi beni yazzz
3 gün önce ama olsun
bi test sende değerli mi şekerimmmm
ohhh afiyet olsunnnn canımmm bezelyeli pilava bayılırım bi de mısır katarım ben çok da lezzetli olur
ayy bende mi onu yapsam ne kaydirigubbakcemile3
3. uğurlu perşembe bu perşembe oluyor senin o kadar yakın mı?yoksa 4. perşembeye mi yazalım?
canım 29 kasımda pazar günü:)
SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :1hug:
kızlar selam nasılsınız
portakalım naber
SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :1hug:
kızlar selam nasılsınız
portakalım naber
Canım aramızda pek aşılama tedavisi gören yok... sanırım 1 yada 2 kişi var. Umarım Rabbim yüzünü güldürür ve daha çok deneme yapmadan biran önce kavuşursun bebişine...
Bildiğim kadarıyla 10-14 gün sonra bakıyorlar gebelik oluşmuş mu diye? Eğer olmadıysa sanırım birkaç kere daha aşılama yapılıyor.Tam sayısını bilmiyorum fakat belli bir sayıdan sonra eğer hala aşılama ile gebelik oluşmazsa tüp bebek tedavisine yönlendiriyorlar.
Sağol canım benim.İnşallah dediğin gibi olur :Saruboceq:bu arada portakal suyu senin günlerini sayıyorum resmen 3, 2, 1 bi bakmışsın geçmiş aa bi de teste bakmışsın hamilesin
Benim 26 kasım perşembePortakalsuyu senin gunun ne zaman?
Bende normalde sigara ve kahveye bayılırdım şimdi öhöh geliyorKızlar yaaa bendeki bu sigara isteği geçmedi yaaa... Canım acayip sigara içmek istiyor...
kızlar selam nasılsınız
portakalım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?