Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayyy sebin öldüreceksin beni:))) galiba korunmamak gaz yapıyor ama soğuktan korunmadığımız için olsa gerek:)))

bak o da olabilir ama geçen ay çalışma zamanımızda hava güzeldi bizim.bu ay soğuğa denk geldi:roflol: eee malum çalıştıktan sonra pek kıpraşmamaya çalışıyorum üstümü örtüyorum ama giyinik olmak gibi olmuyor.o arada üşütüyoruz demek ki.ben de acaba spermler mi gaz yaptı dedim :roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız

ayy hamiş haberi yokmu yaaaa

ayselcim canım neden tarihi geçenlerden haber yok
tubilosh ne yaptı acaba merak ettim

olabilir mi kız yok beeeee ondan değildir

paket yaptır canım evde serile serile yemeğini yersinnn:)

o da olabilir.bir yerde bir çizme görmüştüm acaba yemek yesem sonra gidip çizmeye mi baksam.ayyy hava da soğuk ya bir an önce eve gitmek istiyorum.bakıyım eşim çok gecikecekse öyle yapayım çok gecikmicekse paket yaptırıp doooğru eve gideyim

canım ben zaten perşembeye varmadan gördüm kıırmızı kartı hemde ilk defa 21 gün önceden :1shok:

inşlhh başka perşembeler güzel haberler veiririz birbirimize hihoyyyt

Ben tavuk haşladım... tavuk suyu ile bezelyeli pilav yapıyorum,yanına fırında patatesli kızarmış tavuk, naneli tarator(yoğurt,nane,sarımsak) dünden mercimek çorbam var... yarın da kalan tavuk suyu ile çorba yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…