Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar benim bugün adet gunüm
daha tık yok nihihi

Umarım yarın güzel haberlerle güne başlarız canım sayende.

Kızlar yaaa ben ne zaman foruma giremeyecek olsam site bozuluyo ve çok muhabbet edemiyorsunuz ben gelince düzeliyor kaydirigubbakcemile3 Yaa ben uykuya doyamıyorum... Geçte yatmadım ama acayip bir uyku var. Sabah dedim ya kızlar ben biraz daha uyuyayım öyle geleyim diye o dakikadan beri uyuyorum... Yeni kalktım... Doktora gidecek olmasam daha da kalkmayacaktım.

slm arkadaslar nasilsiniz gaye insallah yemezsin cnm kirmizi karti

ben 27 kasimda adet olcam eger bi aksilik olmazsa yani daha 3 gun var test yapsam cikarmi erken degil dimi artik yapabilirim

canım site dayanamıyor hasretine =) neden rehavet çöktü sana böyle uyuyan güzel :asigim:

ben 27 kasimda adet olcam eger bi aksilik olmazsa yani daha 3 gun var test yapsam cikarmi erken degil dimi artik yapabilirim

Şekerim 3 günün var çıkmayadabilir ama gayet nette çıkabilir.Kişiden kişiye ve döllenme tarihine göre değişiyor durum...

canım site dayanamıyor hasretine =) neden rehavet çöktü sana böyle uyuyan güzel :asigim:

Handecim bende anlamadım neden böyle olduğumu...Sabah 7:30 da kalktım kocacığıma tost yaptım onu yolladım..geçtim pc başına ama resmen ayakta uyuyordum zaten kimsecikler yoktu bende yazdım uyumaya gidiyorum diye. Ve kafamı koyar koymaz uyumuşum.Çok uykum var yaaa... Bide geceden beri garip rüyalar gördüm hep. Ama bıraksan yine uyurum.

Tatlım benim de 2gün kaldı.Dün başladım test yapmaya,bugünde yaptım ama çıkan tek şey kırmızı tek bir çizgi (
Canın istiyorsa yap,aklında kalmasın ama çıkıp çıkmaması kişiye göre değişiyor,belki hamilede değilim ondan çıkmıyor ama benim gündüz fırsatım yok,senin varsa kan testi yaptır rahatla

aksam yapicam cnm ben asam veririm haberi pek umudum yok ama sen kan testi yaptirmaya mi gidiyorsun gayecim

Yok canım nerdeeeee... Benim sonraki tarihim Aralıkta..Bugün yumurtama bakacak doktor.Bu günler bizim çalışma günlerimiz şekerim... Bugün adetimin ilk gününden 12. gün. Yani pıtırcıklarımın olmuş olması lazım...Doktor teyzemiz de bakacaklar pıtırcıklarımıza pıtlayacak boya gelmişler mi ne durumdalar diye :)

selam kızlar, internet magdurumuyum ne anlamadım.. ama seke seke geçmişi okudum..

bomba haber : okuduklarıma göree benceee ; aysellim,portakalım suyum, gayecim :CüvCüv:

süprizzzzz

diğer arkadaşlar içinde aynı şeyi diliyorum yanlış anlaşılmasın...

bu ay fırsatları kaçırma canım benim. içime güzel şeyler doğuyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…