- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.721
Kızlar benim bugün adet gunüm
daha tık yok nihihi
Umarım yarın güzel haberlerle güne başlarız canım sayende.
Kızlar yaaa ben ne zaman foruma giremeyecek olsam site bozuluyo ve çok muhabbet edemiyorsunuz ben gelince düzeliyor kaydirigubbakcemile3 Yaa ben uykuya doyamıyorum... Geçte yatmadım ama acayip bir uyku var. Sabah dedim ya kızlar ben biraz daha uyuyayım öyle geleyim diye o dakikadan beri uyuyorum... Yeni kalktım... Doktora gidecek olmasam daha da kalkmayacaktım.
slm arkadaslar nasilsiniz gaye insallah yemezsin cnm kirmizi karti
ben 27 kasimda adet olcam eger bi aksilik olmazsa yani daha 3 gun var test yapsam cikarmi erken degil dimi artik yapabilirim
ben 27 kasimda adet olcam eger bi aksilik olmazsa yani daha 3 gun var test yapsam cikarmi erken degil dimi artik yapabilirim
canım site dayanamıyor hasretine =) neden rehavet çöktü sana böyle uyuyan güzel :asigim:
ama ben yinede yapim ya artik meraktan olucem
hosbuldum hastaneye gitmeye cekiniyorum artik ya virus felan bulasir die kaydirigubbakcemile3hosgeldin bebişkom kan testinde çıkabilir :CüvCüv:
Hadi yap bakalım... seni bekliyorum bak... daha banyoya gireceğim evden çıkmam lazım doktora gidicem.
aksam yapicam cnm ben asam veririm haberi pek umudum yok ama sen kan testi yaptirmaya mi gidiyorsun gayecim
eee kaçırdığım mutlu bir haber vardır inş.:Saruboceq:
Yok canım nerdeeeee... Benim sonraki tarihim Aralıkta..Bugün yumurtama bakacak doktor.Bu günler bizim çalışma günlerimiz şekerim... Bugün adetimin ilk gününden 12. gün. Yani pıtırcıklarımın olmuş olması lazım...Doktor teyzemiz de bakacaklar pıtırcıklarımıza pıtlayacak boya gelmişler mi ne durumdalar diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?