Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

1 dolu 1 boş en iyisi.. tarihe gerek yok.. çalışırsınız nol'cakki.. çok ulvi bir amaç var işin ucunda... :kedi:

ayyy kizlarrr ne kadar kötüsünüz kac kere yazdiniz bi selamimi almadiniz vallah
Neyse hadi size iyi sohbetler ben cikiyorum :umursamaz:

selam kızlar hastaneden geldim
tsh düşmüş

bi dahaki kontrolüm 3 ay sonra tabi bu süre zarfında ilaca devam
dktrum artık kolyca verebilirsin kilo dedi

hamile kalmak için tedaviyide 3 ay sonra başlim diye düşünüyorum
belkide o zamana kadar gelir allah büyüktür
:Saruboceq:

ayyy kizlarrr ne kadar kötüsünüz kac kere yazdiniz bi selamimi almadiniz vallah
Neyse hadi size iyi sohbetler ben cikiyorum :umursamaz:

güzelim öyle her merhabaya cevap verilmiyor sana kasti değil.ben de ben geldim dedim kimse bir ey demedi ama sohbete katıldım.üzülme bunun için papatyam

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim? kac gündür dogru düzgün giremiyorum sinavlardan dolayi . yarin yine sinavim var
ee kacirdigim güzel haberler varmi bakalim?

canım sayfaları aradım selamını bulabilmek için forum cok kötü hata veriyo sabahtan beri, Hoşgeldin kuşum hazırlanabildin mi sınava?

canım sayfaları aradım selamını bulabilmek için forum cok kötü hata veriyo sabahtan beri, Hoşgeldin kuşum hazırlanabildin mi sınava?

hele sükür kaydirigubbakcemile3
evet hazirlandim cnm bakalim cok heycanliyim. calisma günlerimizde bitti. insallah bu ay tutmustur. haftaya bende persembeciyim tabi kirmizi karti daha önce yemessm

gaye senden bir şey istemiştim ama o arada gittin herhalde cevap vermedin.dedim ki Tarçınım benim izin alma şansım yok pıtırcıklarımın yuvasını (bu yumurtalıklarım oluyor) sana versem de gitmişken benimkileri de göstersen pıtlayacak mı zıplayacak mı?:roflol:

evet hazirlandim cnm bakalim cok heycanliyim. calisma günlerimizde bitti. insallah bu ay tutmustur. haftaya bende persembeciyim tabi kirmizi karti daha önce yemessm

ay bebişim az kalmış senin gününede sanki benim aklımda senın daha erken gibi kalmış =) çalış çalış. Ne sınavı?

Tarçınım benim izin almam mümkün değil.Yumurtalıklarımı versem sana da benimkileri de bir göstersen pıtlayacak mı tıklayacak mı ne yapacaklar:roflol:

Oyyy kuzumm ver bakiim yumurtalıklarını götürüp göstereyim :)
Bizde bayramda kayınvalidemlerde kalacaktık hatta arefe günü gidelim ablamda kalalım dedi eşim ben "yooooookk olmaz en önemli günlerimi bu ayda harcayamam gerekirse sabahın köründe kalkar gideriz dedim kaydirigubbakcemile3" Valla her ay tam pıtlama günlerimde ya biri geliyo bizde kalıyo yada biz başka yerdeyiz.Sinir oluyorum.Artık olaya el koydum.

ne kırmızısı kız.. duymayayım bir daha...
çalışma günlerine takılmayın. tahmini çalışma günümüz bitti diye düşündüm...
oooh kendimiz için çalışalım :kedi: dediğim gün geldi bebiş galiba ... dr öyle diyor yani... sositososito

delikafadulden ya sen varya beni öldürüyosun gülmekten

sebinim büyük mü evleri acaba? en köşe odayı alın siz :ecrin_bebek:

:roflol: bilmiyorum büyük mü küçük mü?kız nasıl diyim "bize en kuytudaki odayı tahsis edin lütfen.mesaiye kalıcaz sizi de rahatsız etmeyelim diye"kendi evimde olsa sorun değil istediğim gibi oooohhh duşumu alırım falan ama başkasının evinde lmaz: yapamam

süpersiniz heh şöyle ya opuyorumnanaktan

arkadaşını ara ; biz karı koca pimpirikliyiz. sabah akşam duş alırız. rahatsız etmeyelim sizi de.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…