Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Selam şeker annemiz... Portakal suyu,Aysellim hamiş olabilirler ama benimki çok ihtimal dışı gibi canım... Çünkü daha bugün 12.günüm ve doktora gidiyorum...Yani pıtırcıklarım yeni oluşmuş olmalı.Bakalım doktor teyze ne diyecek ne yapacak... Biz regl bittiğinden beri çalışma yapıyoruz yinede.

hadi bakalım hayatım insallah bu pıtırcıklar bu ay pıtlar =) bide bu uykuda neymiş acaba onuda sor doktora

doktordan güzel haberlerle dönersin umarım..
bende yarın gidecektim. doktor bayram tatiline erken gidecek heralde bugüne aldık randevuyu.. üçbuçukta gidicem..

Canlarım ben artık bıcı bıcımı yapıp hazırlanayım.Öpüyorum hepinizi... Çok kaynatmayın emi geçmiş okumaktan nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3 Görüşmek üzere.

Ay bunu duymak bile ne kadar moral oluyor bilemezsin.Çok heyecanlandım.Eğer hamile çıkarsam sana bi kargo yapacağım,hediye göndereceğim :)) İnşallah içine doğmuştur

Canlarım ben artık bıcı bıcımı yapıp hazırlanayım.Öpüyorum hepinizi... Çok kaynatmayın emi geçmiş okumaktan nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3 Görüşmek üzere.

Tarçınım benim izin almam mümkün değil.Yumurtalıklarımı versem sana da benimkileri de bir göstersen pıtlayacak mı tıklayacak mı ne yapacaklar:roflol:

selam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim? kac gündür dogru düzgün giremiyorum sinavlardan dolayi . yarin yine sinavim var
ee kacirdigim güzel haberler varmi bakalim?

naber nartanem nasıl gidiyor hamilelik?

sağol bebiş.. iyi sabahtan dörde kadar falan iyi.. akşam - gece biraz kötü gidiyo .. ama genede hoşuma gidiyor düşününce

internet sağolsun. bi sitede okudum.. gece yatarken biraz yüksek yatıp tam yatay yatmayınca mide bulantısını kesermiş diye hakikaten kesti.. değilse uyuyamıyodum...
sizde aklınızın bi köşesine yazın.. yakında lazım olacak... yerimseniben

Kızlar şimdi ben gelecek ayki reglimi tam kestiremiyorum.16 aralık diye düşündüm çünkü bu ay geçen seneki gibi 37. günde oldum.eğer aralıkta da aynı şey geçerli olursa 34. günde olmam lazım o da 16 aralığa tekabul etmekte.dolayısıyla yumurtlama günlerimi de kestiremiyorum ancak akıntılarımdan anlamaya çalışacağım.eğer normaldeki gibi 28. gün olursam yumurtlamam bayrama denk geliyor.Bursaya gitmeye karar verdik bayramda.eşimin arkadaşı illa bizde kalın dedi.biz otelde kalma taraftarıyız adamların evinde çalışamıcamıza göre.arkadaşı da bozuldu ben de ankaraya gelince aynısını yapıcam falan dedi.iki arada bir derede kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…