- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.741
selam kızlar, internet magdurumuyum ne anlamadım.. ama seke seke geçmişi okudum..
bomba haber : okuduklarıma göree benceee ; aysellim,portakalım suyum, gayecim :CüvCüv:
süprizzzzz
diğer arkadaşlar içinde aynı şeyi diliyorum yanlış anlaşılmasın...
bu ay fırsatları kaçırma canım benim. içime güzel şeyler doğuyor valla..
Yok canım nerdeeeee... Benim sonraki tarihim Aralıkta..Bugün yumurtama bakacak doktor.Bu günler bizim çalışma günlerimiz şekerim... Bugün adetimin ilk gününden 12. gün. Yani pıtırcıklarımın olmuş olması lazım...Doktor teyzemiz de bakacaklar pıtırcıklarımıza pıtlayacak boya gelmişler mi ne durumdalar diye :)
Selam şeker annemiz... Portakal suyu,Aysellim hamiş olabilirler ama benimki çok ihtimal dışı gibi canım... Çünkü daha bugün 12.günüm ve doktora gidiyorum...Yani pıtırcıklarım yeni oluşmuş olmalı.Bakalım doktor teyze ne diyecek ne yapacak... Biz regl bittiğinden beri çalışma yapıyoruz yinede.
selam kızlar, internet magdurumuyum ne anlamadım.. ama seke seke geçmişi okudum..
bomba haber : okuduklarıma göree benceee ; aysellim,portakalım suyum, gayecim :CüvCüv:
süprizzzzz
diğer arkadaşlar içinde aynı şeyi diliyorum yanlış anlaşılmasın...
Canlarım ben artık bıcı bıcımı yapıp hazırlanayım.Öpüyorum hepinizi... Çok kaynatmayın emi geçmiş okumaktan nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3 Görüşmek üzere.
Ay bunu duymak bile ne kadar moral oluyor bilemezsin.Çok heyecanlandım.Eğer hamile çıkarsam sana bi kargo yapacağım,hediye göndereceğim :)) İnşallah içine doğmuştur
gökçek dün dr.a gidecekti galiba haber alan var mı?
bilmem ama çok inanarak söyledim ... :Saruboceq:
:sm_confused: hayır bende merak ettim
naber nartanem nasıl gidiyor hamilelik?
bayramdan sonra kalp atışı duymak için gidecekti ...
dün ben dr.a gidiyorum demişti ama bir daha haber yok.sen yarın gidiyosun di mi?
yarın dr yokmuş, bugün aradı 1 saat sonra gidicem... :Saruboceq:
yarın dr yokmuş, bugün aradı 1 saat sonra gidicem... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?