Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

siz artık sessiz ve derinden çalışırsınız, evet düşünsene orda 3 gün kalsanız sen iki gün duş alıcaksın benim huyum dersin yaz kış böleyim

ay bebişim az kalmış senin gününede sanki benim aklımda senın daha erken gibi kalmış =) çalış çalış. Ne sınavı?

2 aralik canim tarihim. Muhasebeci olcam onun icin canim kaydirigubbakcemile2
orda nasil bilmiyorum ama burda 3 yil okuyosun sonra 6 tane sinava giriyorsun akannehir
iki tanesini atlattim geriye kaldi 4 bakalim hayirlisi insallah.

Darbe yaptın yani.misafir gelme ve misafirliğe gitme yasağı getir en iyisi

orda nasil bilmiyorum ama burda 3 yil okuyosun sonra 6 tane sinava giriyorsun akannehir

valla burda bilgisayar okuyosun muhasebeci oluyosun =) cok farklı burda sistem şekerim boşver sen. Yaparsın kuşum sen zehir gibisin maşallah tü tü düzenli çalışırsan kesin olur :Saruboceq:

siz artık sessiz ve derinden çalışırsınız, evet düşünsene orda 3 gün kalsanız sen iki gün duş alıcaksın benim huyum dersin yaz kış böleyim

aslında harbiden huyum öyle.mümkün oldukça gün aşırı duş alırım.amaan ne bileyim istemem başkasının evinde yapmayı.Çocuk yaramazlık yapınca bağırırım ona "yavrum soğuk bir kasım gecesi sessiz sedasız özgür amcan ve hale yengene belli etmeden zor şartlar altında çalışarak peydahladık seni.o zor gecemin mükafatı bu muydu he bu muydu yaramaz çocuuuuuk.bizim yaptığımız fedakarlığa bak senin yaptığına bak."naniknanik

:roflol:

canııım senin işin daha da zor hem sınavlara hem bebek için çalış babam çalış.:teselli:

-tatlicadiarzu-

canııım senin işin daha da zor hem sınavlara hem bebek için çalış babam çalış.:teselli:

Evet vallah önce bebk icin calistim bir haftadir da sinvalar icin durmadan calisiyorum. bakalim haftaya belli olur insallah bebisim benimledir :Saruboceq:
Neyse ben cikayimda biraz daha calisayim yarindan sonra rahat rahat katilirim sohbetlere insallah. Hadi görüsürüz kizlar. a.s.

canım kolay gelsin sana başarılar =)

güzel güzel çalış.. hemen gel bekliyoruz ... yerimseniben

E hadi ben bir taraftan çalışıyorum siz niye susuyorsunuz kıslar.aaa 3 kişi kalmışız.siz de birazdan dr.a gideceksiniz.ben yalnız bir başıma kimsesiz kalıcam burda :1no2:

hahaha başbaşa kaldık bile sebinim...
bende çıkıcam şimdi.. sen siteye gözkulak ol... yeni gelen olursa belki destek gerekir ...

kızlar ben geldim KDV son gündü ancak işlerim bitti.
Kimseler kalmamış nerdesiniz?
siz gelene kadar ben geçmişi okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…