- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.781
:roflol: bilmiyorum büyük mü küçük mü?kız nasıl diyim "bize en kuytudaki odayı tahsis edin lütfen.mesaiye kalıcaz sizi de rahatsız etmeyelim diye"kendi evimde olsa sorun değil istediğim gibi oooohhh duşumu alırım falan ama başkasının evindelmaz: yapamam
ay bebişim az kalmış senin gününede sanki benim aklımda senın daha erken gibi kalmış =) çalış çalış. Ne sınavı?
Oyyy kuzumm ver bakiim yumurtalıklarını götürüp göstereyim :)
Bizde bayramda kayınvalidemlerde kalacaktık hatta arefe günü gidelim ablamda kalalım dedi eşim ben "yooooookk olmaz en önemli günlerimi bu ayda harcayamam gerekirse sabahın köründe kalkar gideriz dedim kaydirigubbakcemile3" Valla her ay tam pıtlama günlerimde ya biri geliyo bizde kalıyo yada biz başka yerdeyiz.Sinir oluyorum.Artık olaya el koydum.
2 aralik canim tarihim. Muhasebeci olcam onun icin canim kaydirigubbakcemile2
orda nasil bilmiyorum ama burda 3 yil okuyosun sonra 6 tane sinava giriyorsun akannehir
iki tanesini atlattim geriye kaldi 4 bakalim hayirlisi insallah.
orda nasil bilmiyorum ama burda 3 yil okuyosun sonra 6 tane sinava giriyorsun akannehir
siz artık sessiz ve derinden çalışırsınız, evet düşünsene orda 3 gün kalsanız sen iki gün duş alıcaksınbenim huyum dersin yaz kış böleyim
aslında harbiden huyum öyle.mümkün oldukça gün aşırı duş alırım.amaan ne bileyim istemem başkasının evinde yapmayı.Çocuk yaramazlık yapınca bağırırım ona "yavrum soğuk bir kasım gecesi sessiz sedasız özgür amcan ve hale yengene belli etmeden zor şartlar altında çalışarak peydahladık seni.o zor gecemin mükafatı bu muydu he bu muydu yaramaz çocuuuuuk.bizim yaptığımız fedakarlığa bak senin yaptığına bak."naniknanik
aslında harbiden huyum öyle.mümkün oldukça gün aşırı duş alırım.amaan ne bileyim istemem başkasının evinde yapmayı.Çocuk yaramazlık yapınca bağırırım ona "yavrum soğuk bir kasım gecesi sessiz sedasız özgür amcan ve hale yengene belli etmeden zor şartlar altında çalışarak peydahladık seni.o zor gecemin mükafatı bu muydu he bu muydu yaramaz çocuuuuuk.bizim yaptığımız fedakarlığa bak senin yaptığına bak."naniknanik
canııım senin işin daha da zor hem sınavlara hem bebek için çalış babam çalış.:teselli:
Evet vallah önce bebk icin calistim bir haftadir da sinvalar icin durmadan calisiyorum. bakalim haftaya belli olur insallah bebisim benimledir :Saruboceq:
Neyse ben cikayimda biraz daha calisayim yarindan sonra rahat rahat katilirim sohbetlere insallah. Hadi görüsürüz kizlar. a.s.
Evet vallah önce bebk icin calistim bir haftadir da sinvalar icin durmadan calisiyorum. bakalim haftaya belli olur insallah bebisim benimledir :Saruboceq:
Neyse ben cikayimda biraz daha calisayim yarindan sonra rahat rahat katilirim sohbetlere insallah. Hadi görüsürüz kizlar. a.s.
E hadi ben bir taraftan çalışıyorum siz niye susuyorsunuz kıslar.aaa 3 kişi kalmışız.siz de birazdan dr.a gideceksiniz.ben yalnız bir başıma kimsesiz kalıcam burda :1no2:
sebinim arife günü çalışıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?