- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.961
ayy haber vermezmiyim alahtan herşeyin hayrlısı olumlu olsada olmasada haber vericem sizlere merak etmeyin inşallah hepimiz kapış kapış bağrırız bu topikte::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tamam hayatım atarım sana mesaj aslında çok umutlanmak istemiorum ama bikaç belirti var geçen ayda tedavide çatlatma iğnesi oldum ama hiç bi belirti yoktu çok akıntım vardı bu ay kasıklarımda özellikle sağda zaten sağdaydı yumoşta bi şişlik ve ağrılar var sıfır akıntı var böle devamlı tuvalete gidioum çok çişim oluo ama tabiki herşey boşada olabilir bakalım bakalım 14 gün geççek yarın hayırlısı artıkınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
%100 hamiiş çıkartan ilk perşembe olarak tarihe geçsin yarın inşallah.... :CüvCüv:
canım bilmiyorum ayın 28 ini iple çekiyorum ama arkadaşım bu gece rüyasında hamile görmüş ki hiç bişeyden haberi yok, inşallah öyleyimdir . Rabbim hayırlısını versin.
:alkisalkisalkisalkisalkisalkis walla azim ettik çalıştık ve bşardık demeyi istiom tatlım ya bakalım dedim ya olsada olmasada devamm edicez artık sabırla dimi
ayselim seninde haberini alacakmıyız bayram dönüşü bebişim
gül benimde solumda var. kasılma gibi arada böyle pıt pıt atar gibi. artık hamişlikten mi yoksa başka rahatsızlıktan mı anlamadım? şu an da var canımmm
amin tatlım darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşım dedi utku oğlum bak gül ablanada uğurlu gel de oda tatsın ayy benimde içim bi tohaf olu öle diyincede
inşallah canım benim yaa büyük bir umutla bekliyorum.
Olmazsa senin listeyi uygulamaya başlayacammm
aynen benimde canım oturken kalkarken yürürken yatarken her durumda hissediyorum inşallah güzel bişilerdir sanada az kalmış tatlım ya 29u seninde ölemi aaayyyy ne olursa olsun sendende çoooooooook güzel haberler beklliorummmmmm
bu arada canlarım yarın test yapıorum doktorum yarın yap dedi bakalım hayırlısı inşalah size güzell haberler verebilirim arkadaşlar
hande de gelmiş
nerdesin kız sen:)))))
aysel hayatım o pıtlamalar sadece bi taraftamı oluyo? ve neden oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?