Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayy haber vermezmiyim alahtan herşeyin hayrlısı olumlu olsada olmasada haber vericem sizlere merak etmeyin inşallah hepimiz kapış kapış bağrırız bu topikte::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

%100 hamiiş çıkartan ilk perşembe olarak tarihe geçsin yarın inşallah.... :CüvCüv:

dualarım seninle canım.kızlar toplantıya geç kaldım.kesecekler beni.hadi görüşemezsek iyi bayramlar.toplantı dönüşü girmeye çalışırım opuyorumnanaktan

gül benimde solumda var. kasılma gibi arada böyle pıt pıt atar gibi. artık hamişlikten mi yoksa başka rahatsızlıktan mı anlamadım? şu an da var canımmm

gül benimde solumda var. kasılma gibi arada böyle pıt pıt atar gibi. artık hamişlikten mi yoksa başka rahatsızlıktan mı anlamadım? şu an da var canımmm

aynen benimde canım oturken kalkarken yürürken yatarken her durumda hissediyorum inşallah güzel bişilerdir sanada az kalmış tatlım ya 29u seninde ölemi aaayyyy ne olursa olsun sendende çoooooooook güzel haberler beklliorummmmmm

evet canım 4 gün kaldı bakalım beklemeye devammm
umarım bekleyişimiz güzel haberlerle bebişlerimizle sonuçlanırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…