- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.941
bu arada canlarım yarın test yapıorum doktorum yarın yap dedi bakalım hayırlısı inşalah size güzell haberler verebilirim arkadaşlar
hosbulduk tatlim iyiyim sen nasilsin..
inşallah yaaa perşembe listesine ilk seni yazsaydı keşke sebinnn
sebinimmmmmmm duyuyor musun?
asma suratını sebincim güzel yüzlüm...
gülümse birazcık...
bu hafta haberler alırız diye bekliyordum.. tarihi gelenlerden haber yok değilmi?
ayyyyy baka baka hayran kaldim tatlim yaa bu ne sekerlik bu ne tatlilik masallah masallah...rabbim nazarlardan saklasin allah anali babali saglikla sihhatle buyumesini nasip etsin tatlim...
bu arada canlarım yarın test yapıorum doktorum yarın yap dedi bakalım hayırlısı inşalah size güzell haberler verebilirim arkadaşlar
aysellim ya çok teşekkür ederim beni de listeye eklemişsin çok duygulandım ve şuan kendimi tutamıyorum, çok teşekkürler.
canım inşallah çift çizgi görürsün de bizde mutluluktan duygulanıp ağlarız inş.
Sen şimdiden duygulandın hamiş misin yoksa kız?:::)))))
ayyy inş. pozitif çıkar canım.ama merak ederim ben bayram boyu.bayram sonrası güzel haber vermeni dilerim.bak bayram sonrası hemen haber ver e mi?
ayy haber vermezmiyim alahtan herşeyin hayrlısı olumlu olsada olmasada haber vericem sizlere merak etmeyin inşallah hepimiz kapış kapış bağrırız bu topikte::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Içim kıpır ediypor gül ben yarın öğleden sonrayı nasıl beklerim yaaaa
ama hemen haber bakkkk gözümüz topikte olacak
canım bilmiyorum ayın 28 ini iple çekiyorum ama arkadaşım bu gece rüyasında hamile görmüş ki hiç bişeyden haberi yok, inşallah öyleyimdir . Rabbim hayırlısını versin.
canım ilk anne adayımız sende inşallah bebişinin resmini bize böyle gösterirsin bizde o sırada resme bakarken kendi göbüşümüzdekileri severiz inş. Tatlımmm
amaaaan vermemmi ayy aklımda bi siz varsınız zaten herkeze umut oluyor güzel haberler inşallah bayram öncesi bende umutlu mutlu olurum allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin kurban olduğum yaaa.s
olmazzzzlmaz:
en fazla 2-3 ay arayla alıcaz kucağımıza inşallah... :Saruboceq:
ben resmi gönderdiğimde göbüşünüzden önünüzü göremeyeceksiniz :sm_cool:
Ama ben yarın sabah yola çıkıcam büyük ihtimal.çok merak ederim.bana özelden mesaj atsana.ilk fırsatta girer okurum.çok heyecanlandım.tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum.belirti falan var mı?nasıl hissediyorsun heyecan dışında?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?