Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inşallah yaaa perşembe listesine ilk seni yazsaydı keşke sebinnn
sebinimmmmmmm duyuyor musun?

perşembe listesi uğurlu liste değilmi ay hayırlısı olsun artık ne diyim yaa yarın sabah yatırr öğleyin sonucu alır size yazrım olumluda olsa olumsuzda ben böle habersiz duramam ay

ayyyyy baka baka hayran kaldim tatlim yaa bu ne sekerlik bu ne tatlilik masallah masallah...rabbim nazarlardan saklasin allah anali babali saglikla sihhatle buyumesini nasip etsin tatlim...

amin tatlım darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşım dedi utku oğlum bak gül ablanada uğurlu gel de oda tatsın ayy benimde içim bi tohaf olu öle diyincede

Canım benimm inşallah güzel haberler alır bayarm sevinciyle daha çok mutlu olmak nasip olur inşallah.
Bebişin ismi ne canım?

bu arada canlarım yarın test yapıorum doktorum yarın yap dedi bakalım hayırlısı inşalah size güzell haberler verebilirim arkadaşlar

ayyy inş. pozitif çıkar canım.ama merak ederim ben bayram boyu.bayram sonrası güzel haber vermeni dilerim.bak bayram sonrası hemen haber ver e mi?

aysellim ya çok teşekkür ederim beni de listeye eklemişsin çok duygulandım ve şuan kendimi tutamıyorum, çok teşekkürler.

canım inşallah çift çizgi görürsün de bizde mutluluktan duygulanıp ağlarız inş.
Sen şimdiden duygulandın hamiş misin yoksa kız?:::)))))

Içim kıpır ediypor gül ben yarın öğleden sonrayı nasıl beklerim yaaaa
ama hemen haber bakkkk gözümüz topikte olacak

canım inşallah çift çizgi görürsün de bizde mutluluktan duygulanıp ağlarız inş.
Sen şimdiden duygulandın hamiş misin yoksa kız?:::)))))

canım bilmiyorum ayın 28 ini iple çekiyorum ama arkadaşım bu gece rüyasında hamile görmüş ki hiç bişeyden haberi yok, inşallah öyleyimdir . Rabbim hayırlısını versin.

ayyy inş. pozitif çıkar canım.ama merak ederim ben bayram boyu.bayram sonrası güzel haber vermeni dilerim.bak bayram sonrası hemen haber ver e mi?

ayy haber vermezmiyim alahtan herşeyin hayrlısı olumlu olsada olmasada haber vericem sizlere merak etmeyin inşallah hepimiz kapış kapış bağrırız bu topikte::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy haber vermezmiyim alahtan herşeyin hayrlısı olumlu olsada olmasada haber vericem sizlere merak etmeyin inşallah hepimiz kapış kapış bağrırız bu topikte::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Ama ben yarın sabah yola çıkıcam büyük ihtimal.çok merak ederim.bana özelden mesaj atsana.ilk fırsatta girer okurum.çok heyecanlandım.tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum.belirti falan var mı?nasıl hissediyorsun heyecan dışında?delikafadulden

Içim kıpır ediypor gül ben yarın öğleden sonrayı nasıl beklerim yaaaa
ama hemen haber bakkkk gözümüz topikte olacak

amaaaan vermemmi ayy aklımda bi siz varsınız zaten herkeze umut oluyor güzel haberler inşallah bayram öncesi bende umutlu mutlu olurum allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin kurban olduğum yaaa.s

canım ilk anne adayımız sende inşallah bebişinin resmini bize böyle gösterirsin bizde o sırada resme bakarken kendi göbüşümüzdekileri severiz inş. Tatlımmm

olmazzzz lmaz:
en fazla 2-3 ay arayla alıcaz kucağımıza inşallah... :Saruboceq:
ben resmi gönderdiğimde göbüşünüzden önünüzü göremeyeceksiniz :sm_cool:

amaaaan vermemmi ayy aklımda bi siz varsınız zaten herkeze umut oluyor güzel haberler inşallah bayram öncesi bende umutlu mutlu olurum allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin kurban olduğum yaaa.s

inşallah canım benim yaaa kendim kadar sevinirim emin olllll.
Umudumuz kalbimiz bir canım benimmm

tamam hayatım atarım sana mesaj aslında çok umutlanmak istemiorum ama bikaç belirti var geçen ayda tedavide çatlatma iğnesi oldum ama hiç bi belirti yoktu çok akıntım vardı bu ay kasıklarımda özellikle sağda zaten sağdaydı yumoşta bi şişlik ve ağrılar var sıfır akıntı var böle devamlı tuvalete gidioum çok çişim oluo ama tabiki herşey boşada olabilir bakalım bakalım 14 gün geççek yarın hayırlısı artıkınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…