- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.981
yaa sağdan hiç hissetmedim sanırım soldan oluyor
arada bir pıt pıt ediyor sanki
merak ediyorum inş. güzel birşeyden oluyordur
22 kasım adet günüm henüz olmadım bekliyorum benide eklermisiniz listeye
gülo canım bi tane mi yumoşun vardı? hatırlayamadım =(
yaa sağdan hiç hissetmedim sanırım soldan oluyor
arada bir pıt pıt ediyor sanki
merak ediyorum inş. güzel birşeyden oluyordur
canım hoşgeldin =) test yapmayı düşünmüyormusun?
baklava çifte bayram olucakmış senin için çok sevindim 1sene sonunda demişin acaba 1sene içinde hiç dr gittinmi onu merak ettim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tez zamanda bizimde başımıza inşallah dua et kız gebelerin duası kabul olrmuş
bayrmdan sonra yapavcağım ümitlenmek istemiyorum
selamnün aleyküm
canolar nasılsınız a.s.
2 deneydı bakam ya ikiz ya tekiz yada hiçiz dicekler banadelikafaduldendelikafadulden
sagol canim..bir sene icinde esimde gitti bende gittim doktora..hic birseyiniz yok demislerdi doktorlar...birde 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim..yanlis anlasilmasin ama..birazda bazi seylere inanmamiz lazim..bi topik vardi cok önemli bi konu hakkinda malesef kaldirilmis yasak oldugu icin...o durmumu düzeltikten 1 ay sonra zaten hamile kaldim...
bayrmdan sonra yapavcağım ümitlenmek istemiyorum
en bastan beri bende de oldu. Hala var.orda birşey hissediyorum. Bazen cok hafif batma ya da sancı gibi.. Hatta 1-2 kez kuvvetli sancı girdi. Enfeksiyondan şüphelenmiştim. Kaydirigubbakcemile3
inşallah bebiştendir...
ayy inşallah canım benim
ama fazla umutlanmak istemiyorum geçen ay baya bi şok olmuştum. Bu ay olmazsa da sakin atlatmak istiyorummm:)
sagol canim..bir sene icinde esimde gitti bende gittim doktora..hic birseyiniz yok demislerdi doktorlar...birde 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim..yanlis anlasilmasin ama..birazda bazi seylere inanmamiz lazim..bi topik vardi cok önemli bi konu hakkinda malesef kaldirilmis yasak oldugu icin...o durmumu düzeltikten 1 ay sonra zaten hamile kaldim...
ayy inşallah canım benim
ama fazla umutlanmak istemiyorum geçen ay baya bi şok olmuştum. Bu ay olmazsa da sakin atlatmak istiyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?