Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yaa sağdan hiç hissetmedim sanırım soldan oluyor
arada bir pıt pıt ediyor sanki
merak ediyorum inş. güzel birşeyden oluyordur

en bastan beri bende de oldu. hala var.orda birşey hissediyorum. bazen cok hafif batma ya da sancı gibi.. hatta 1-2 kez kuvvetli sancı girdi. enfeksiyondan şüphelenmiştim. kaydirigubbakcemile3
inşallah bebiştendir...

sagol canim..bir sene icinde esimde gitti bende gittim doktora..hic birseyiniz yok demislerdi doktorlar...birde 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim..yanlis anlasilmasin ama..birazda bazi seylere inanmamiz lazim..bi topik vardi cok önemli bi konu hakkinda malesef kaldirilmis yasak oldugu icin...o durmumu düzeltikten 1 ay sonra zaten hamile kaldim...

canım saglıkla kucagına alırsın inşallah =) topic neden yasaktı anlamadım konu neydi açarmısın?

en bastan beri bende de oldu. Hala var.orda birşey hissediyorum. Bazen cok hafif batma ya da sancı gibi.. Hatta 1-2 kez kuvvetli sancı girdi. Enfeksiyondan şüphelenmiştim. Kaydirigubbakcemile3
inşallah bebiştendir...

ayy inşallah canım benim
ama fazla umutlanmak istemiyorum geçen ay baya bi şok olmuştum. Bu ay olmazsa da sakin atlatmak istiyorummm:)

canım bende çok sevindimmm
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş.

ayy inşallah canım benim
ama fazla umutlanmak istemiyorum geçen ay baya bi şok olmuştum. Bu ay olmazsa da sakin atlatmak istiyorummm:)

olmazsa hayırlısı deyip öbür aya bakmak lazım..
öyle kendini yıpratmak yok canım benim.. hamiş olsanda olmasanda bize ve bebişe lazımsın opuyorumnanaktan

Baklava konu neyle ilgiliydi bende merak ettim supreme gibi:)))

tek0633 işleri yoğundu giremiyor galiba yoksa bizi bırakmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…