Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Şu anda topicte bulunan ve bulunamayan arkadaslarım, belki yarın giremem ve sonraki gün malum bayram hihoyyyt Bu mübarek kurban bayramımız hepimiz ve sevdiklerimiz için hayırlara vesile olsun inşallah hepimize mutlu saglıklı bebiş haberleri getirsin. Hepimizin gönlümğzdekine hayırlısıyla kavusalım, Allah hepimizin işini gücünü rastgetirsin kolaylıklar versin Sizi cok seviyorum iyiki burdayım :hooray:

boşuna dememişler kadınlar küçük şeylerden bile mutlu olurlar diye bak mm lik şeyler ne kadar da sevindiriyor bizleri

hakikaten kızlar mm lik birşey.. sevinç yaratabiliyor..
ilk gittiğimizde 1.3 mm di. çook büyümüş.. Allah inancım tazeleniyor vallahi.. 8 mm bir yavru ve kalbi atıyor... muhteşem bence..
gene diyorummm.. darısı başınıza.. bende bankay gidiyorum. sanırım dönemem.. hepinize iyi bayramlar görüşemezsek... dönüşte güzel haberler inşallah..

bende yaramaz arsız çocuklar gibi davranayım ben de istiyorum ben de ben de banane banane. bende istiyorum işte......:Saruboceq:

her ay adet olduktan sonra rahat olacam diyorum olursa olur olmazsa napalım diyorum bayaa bir dayanıyorum en azından geçen ay son 3 gün kala heyecan başlamıştı bu ayda şimdilik çoooook rahatım hele buay hiç bir problemimiz olmadınıda öğrendim ondan mı bilmem pek rahatım ama her ilişkide aklım bebekde...

" ben çalışılacak bi ödev ya da iş değilim. Ben aşk bebeği olmak için sadece aşk için bir araya gelmenizi bekliyorum... "

bence bebişler böyle düşünüyo

kızlar işim yoğunlaştı bi an kopmuşum netten
geldim
ay nee güzel bende diyebilecek mşyim 6+4 yada 7+2 bende demeliyim ve aşkk bebeğim olmalı

Merhaba arkadaŞlar,

bende aranıza yenı katıldım.bızde ÇalıŞmalara baŞladık.geÇen ay olmadı.
ınŞallah bu ay Çıft Çızgıyı bende gÖrmek ıstıyorum.
ısteyen herkes gÖrÜr ınŞallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…