- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.461
[
ee bak bitane olmuş ay inş 2.side olur hiç olmayanlr hiç anneliği atadamynalr napsın biz napalımyani gerçi bende 1hamilelik yaaşdım duştu bebk ama anneliği taddım bende inş bida olurda en derinden yaaşrım annelii iliklerime kadr amiin deyin arkadaşlr olurmu
canım 1yıl once bi düşük oldu onu saymazsak 35.ıncı aydaız bizde ama olcak insallah ben umıtsız değilim
canım anladıgım kaadrıyla erken mı oldu kanaman ustune görme mi olmuştur diyosun inş oledir aabenimde gecen ay oldu 17si idi günüm 13unde bırz kanamn oldu bizde ole sandık ama 1hafta ole devam etti tam 17mayısta duzgün regl oldum ole olabiliyoyani yinede fazla umıtlenme cunku bizde gecen ay umitlendik olmayınca insan çok morali bozuluyor yanlış anlama hevesini kımak istemem tatlım
bend menmendeyim canım foca bize yarım saat uzakta.denizcimi eşin. duaalrın içinde teşşur edirz canım inş en yakın zamanda hepimz hamiş oluruz ammiiiiiiinnnnnnnnnnn:sm_cool:
Gurbet gelini göğüslerde şişme ve ağrı ilk hafta bile olabliyor canım. Umarım hamişlik belirtisidir bunlar.
öle dem canım umiidn kaybetme keadrlık evlisnz bide nekadrdır istiyosun z bu çok önemli benim ilk hamilleiğm 10ay sonra olmuştuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?