- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.681
adet geciktirici kullandıktan sonraki ay hamile kalınabilir mi acaba? Bu reglim 23 Haziran bir sonraki tam 20 temmuza tatilin ilk gününe denk geliyorTatilde bebek deneyecektik biz yaaaaaaaa
meraba arkadaşlar diğer mesajımdada belirttim ama tekrar yazayım.2yılıma girmek üzereyim evlilikte bir sene yasmin kullandım.sonra kasım ayında bebek istemeye başladık.ve ben çok stres yaptım bu siteyide geziyordum işte şuram ağrıyor midem bulanıyor gibi düşünerek hamilelik belirtilerini pisikolojik olarak yaşıyordum.tabi sonunda adet gecikmesi oluyordu.pisikolojim çok kötü oldu 2 ay içinde.,en son ocak ayında adetim geçti gittim kan testi yaptırdım.hcg 9.9 gibi bişeydi ordaki hemşireye falan sordum sonuç nedir diye pozitif dediler ben çok sevindim.muayene olmadım sonra ki gün gelir muayene olurum daha doğrusu başka doktora muayene olmak için doktora görünmedim.ve pozitif dedikleri için herkese hamileyim diye haber verdim annemlere kayın validemlere sonra tekrar test yapım idrar testi çıkar dedim.çıkmadı ben şüphelendim tekrar aynı haestaneye gittim.doktorla görüştüm testi tekrarladı 3.3 gibi bi değer çıktı yani hamile değilsin dedi testin hassasiyetinden 9 gibi bir değer çıkmış dedi.ve muayene etti alttan gayet sağlıklısın stres yapma bu şekilde gidersen yumurtalıklarının düzeni bozulur.hazirana kadar hamile kalırsın merak etme dedi.benim pisikolojim iyice çöktü sonra bıraktım 2 ay doğal olarak korunduk pisikolojim yerine geldi geçen ay çok fazla çalışamadık çok yoğun iş hayatımız var.bu ay dikkatle çalışyoruz.sizce kontrol için yani niye bebeğimiz olmuyor diye doktora gitmeliiyim.bu kadar hikayeyi bu soru için anlattım.teşekkürler.
Kızlar adetime 9 gün var ve benim bugünden adet olucakmışım gibi bel ağrısı ve karnımın altında batmalar başladı.bu ay nedense içimde bir umut var ama herşeyden önce rabbim bilir tabiki.sizce hamişlik belirtisimidir?çünkü ilk defa bu kadar erken karnımın altında batmalarım oldu
sizde anlattığıma benzer yaşadınızmı ????
TEMEL ATMA ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞ OLABİLİR CANIM :dance: :dance:
sudecıım laporoskopı yapılınca o ay hamılelık onermıyolar.bı ay bekletıyolar.ama emin ol tuplerını actırman cok ıyı. en azından dıs gebelıkden korunmus olursun.yalnız ben adetlıyken olacak olan muayenı anlamadımnasıl bakılır kı oyle
bende bu ay olmazsa aşılamaya karar verdım adet olur olmaz gıtmem mı gerekır
valla canım annemde derdide inanmazdım..adetliyken git derdi..hadi canım hiç öyle bakılırmı derdim..daha sonrasında dr..reglimin 3.günü çağırıp muayene etti..hemşiresine sordum bende..dediki..adetliyken içiniz daha net ve iyi gözüküyor dedi oyüzden endişelenme dedi...bugünde aradım..regl oldum nezaman geliyim diye..perşembe gel bi muayene edeyim dedi...canım öncelikle dr.unu ara bi sor..böyle bi karar aldık ne zaman gelmem gerek...önceden bilki boşa zaman kaybı yaşama sonrasında canım...hepimiz için hayırlısı olsun...
demek ben temmuzdada yokum :çok üzgünüm:
canım benim..adet geciktirici kullanmadım ama duyduğum kadarıyla günler karışıyomuş biraz...tatilin uzun sürcekse bence kullanma..o zamanı gezerek değerlendir..sonrasındada rahat rahat denizine girer güneşlenirsin şakkıdı :icecream: :icecream:
benım arkadasım laporoskıpıyı yaptıktan sonrakı ay yumurta takıbı yaptırp catlatma ıgnesı vurdurdu anında o ay hamıle kaldı.en azından senın bır sebebın var ben ne yapacaımı da bılmıyorum
Saol Sudenazcım. Aslında diyorum ki karışsın biraz. Bilmeyince hamile kalmak daha kolay diye düşünüyorum :) Tatilim 1 hafta zaten. Onda da denizden güneşten uzak kalmak istemiyorum. Kocamdan da tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?