Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

HARİKA YAAA HAMİŞLER ÇOGALDII HEPSİNİ TEK TEK TEBRİK EDİYORUM .EVET ŞİMDİ SIRADAKİ GELSİN HOPAAA:dance::dance::dance:

Hmile olan bütün arkadaşları tebrik edeiyorum hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız darısıda bizlerin başına:dance:

çok saol semincim yanlız bişey daha sorcam sen bu ağrılar ne zamn başladı yani yumurtlama dönemindemi yoksa daha yenilerdemi başladı canım

sadolincim bnm 29 mayısta transfer yapıldı 10 hazirandada test yaptırdım kasık ağrım son 4-5 günde oldu ama mesala şuanda yok ara ara oluyo sürekli diil bide herkeste aynı şeyler olmuyo hiçbişeyde olmayabilir

heyyyyyyyyyy ....şuana kadar haberini aldığım bütün hamiş arkadaşlar hepinizi kutluyorum...allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.......allah gönlünüze göre versin.....

ALLAHIMMMM ŞAKAMI BU YAAA...ÇOK GÜZELLL HABERLER GELDİ BUGÜN YİNE...DARI PATLAR GİBİ PAIR PATIR PATLIYORUZ.....DARISI BİZİM BAŞIMIZA.....

BUGÜN 11 HAZİRAN 16 TANE HAMİŞİMİZ VAR..................:teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim:

:dance::dance:

tüm hamişliği bekleyen arkadaşlarımla bir tecrübemi paylaşmak istiyorum
benim gebelikten 3 yada4 ay önce kasık ve karnımın alt kısmında ara ara ağrı beyaz el kremi şeklinde akıntı göğüslerimde adet sonrası dahi sızı dolgunluk 2- 3 günlük adet gecikmeleri adetimin azalması gibi şikayetlerim vardı doktora gittiğimde doktorum vücüdumun gebeliğiğe hazırlandığını söyledi ve 3.ayımda hamile kaldım

sudecimmm Ballim53 De Hamile Galiba....zeynepten Duydum...bi Araştirsana....

sudecimmm bu ay seni dinledim gün aşırı ilşkiye devam inşallah iyi olur ateş ölçmüyorum ovulasyon testi yapacam bu bir kaç gün bakalım neler olacak 33.gün regl oldum yumurtlama regliden 14 gün öncesi diye hesaplıyorum 19-20 günü buluoyr yinede tehlikeye atmadan 7 gün başladık bugün 13 gün

masallah yeni hamisleri kutluyorum Allah anali babali buyutme nasip etsin insallah, darisi bizlerin basina, benimde 1 haftam kaldi gecmiyo vakit bi turlu sadece goguslerim sizliyo dokununca bide dunden beri migdem agriyo yaniyo sanki bunun disinda bisey yok aslinda bi an evvel adet olmayi bekliyorum dr hap verdi tedaviye basliyorum.....

Maşallah Ben Bile Yetişemiyorum Bütün Hamile Arkadaşlari Tebrik Ederim Allah Saglikla Kucaklarina Almayi Nasip Etsin.

Reglin 3 gün öncesinde başlamam gerekiyomuş Sudenazcım... Benimki 23 haziran olduğu için 20 sinde başlicam... 7 gün kullanıcam. Bıraktıkan kaç gün sonra regl olurum bilmiyorum ama. Onu sormak lazım bilen birine...

TEBRİK EDERİM SENİ CANIM ÇOK AZİMLİ Bİ ÖĞRENCİSİN...BU YOLDA AYNEN DEVAM ET..İNŞALLAH OLUR CANIM BU AY...HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…