- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.841
masallah yeni hamisleri kutluyorum Allah anali babali buyutme nasip etsin insallah, darisi bizlerin basina, benimde 1 haftam kaldi gecmiyo vakit bi turlu sadece goguslerim sizliyo dokununca bide dunden beri migdem agriyo yaniyo sanki bunun disinda bisey yok aslinda bi an evvel adet olmayi bekliyorum dr hap verdi tedaviye basliyorum.....
kızlar Ya Ben Adet Olmuyom Nie Yaaaaaaaaaaaaaaa çok Bozuluyorum Lazımya Gelmez
Adet Olunca Dok çağırmıştıklava:
Şimdi doktora sordum . Primolut-N kullanıcam 1 hafta. Bıraktıktan 3 gün sonra hastalanıyomuşum... Tam istediğim tarihe denk gelecek eğer olursa :) Hadi kızlar dua edin bebişi tatilde yapalım... İskenderunda :) Adını da İskender koyarım artık hehehe...
kızlar günaydın günün ilk güzel haberini ben veriyim o zaman allaha çok şükür sonucumu dün aldım ve BUGÜN ARTIK Bİ ANNE ADAYIYIM -HAMİLEYİM:):):):):):):)):
Şimdi doktora sordum . Primolut-N kullanıcam 1 hafta. Bıraktıktan 3 gün sonra hastalanıyomuşum... Tam istediğim tarihe denk gelecek eğer olursa :) Hadi kızlar dua edin bebişi tatilde yapalım... İskenderunda :) Adını da İskender koyarım artık hehehe...
anladım kızlar sağolun ben ne saatine nede günün ebaktım ateş ocmede aklıma geldikce olçtüm :) neyse bakalım 6günüm kaldı.20sinde konyaya eşimin memleketine gidcez eşimin kardeşinin düğünü var inş oraya 3kişi olarkgideriz eşim ve ben bunu çok istiyoruz ve çok öncedendir hayalimiz bu dua is ti yoruumm
Kizlar Bikaç Aydir Listeye Ekletmiyorum Kendimi Hala Tik Yok
Beni De Yazin Gitsin 19 Haziran ..... Tek Belirtim Kasiklarimdaki Değişik Batma Ve Ağrilar .bacaklkarima Belime Vuruyo üşütmüşte Olabilirim Tabi :)
sudecim anladım canım ya aslında ben biliyordu bunu doktourm söylemişit ama biyerden de diğer zamanlardada olçülür diye duymuştum neyse inş ay içim bi hoş ya bide 15haz babalar günüya keşke eşime bebek mujdesiyle ogünhediye verbilsem ya.17haz ya benim gnün 15inde testmi yapsam diyorum nee dersinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?