Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım hesaplamaya göre 4 haftalık yalnız ben daha dr.gitmedim..birazcık daha büyüsün diye..rabbbim tamamına erdirsin daha o kadar minikki...ben sadece folik plus kullanıyorum...yok ben ilk haftadan beri anlamıştım..mide bulanmasınından ve kokuya hassaslaşmamdan..inşallah sende olmaz canım..sadece bünyeyle alakalı..
yalnız düşük tehlikesimi varki dr. önerdi ilaç..benimde ilk bebeğimde vermişti ama durmadan kanamam vardı o yüzden..gayet normal büyüyen bir bebek için verdiki anlamadım..hayırlısı canım..sadece bir dr. kalma derim...a.s.

doktor hersey normal dedı ultrasonda dahı baktık.ama bende anlamadım canım yaa.9 temmuzda tekrr cagırdı bu sefer baska bı doktora gıtmeyı dusunuyorumm..bende napcagımı sasırdımm valaa CADIARZU

günaydın arkadaşlar benimde adetime 5 gün kaldı amasanırım artık bu ay hamileyim tabiiki bu belirtiler adet belirtileri değilse sizde adet gecikmesinden önce ne gibi belirtiler oldu beni bilgilendirirmisiniz

slm tatlım umarım hamilesindir...
bende ilk anladığım gögüslerimde sızlama ve sancı hatta sanki ateş basıyordu..sonrada özellikle sol kasığımda aniden batmalar ve karın altında sertleşme sonrada bulantı..kokuya aşırı derecede duyarlılık oldu..en ufak kokuyu bile alıyordum...
her bünyeye göre değişiyor canım..ama rabbim kalbine göre versin...

ezgim bende oğluma hamişliğimde bu ilacı kullanmıştım hemde hiçbir riskim yokken. çok önemli olduğunu düşünmüyorum dr.una güven bence

TaTOŞŞ CNM YAA ŞU KARIN ALTINDAKİ SERTLİK NASIL OLUYOR HaMİŞLER YAZIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM .Benimde karnımın altında bahsettiğiniz bölgede batmalar var 2 gündürr uffff günler geçmiyorrrr yaa

genede aklına takılanlatrı doktoruna sorarsın neden kullanıyorum diye. benim eşim eczacı o yüzden bu konularda daha bilgili tabi o benim yerime dr. u soru yağmuruna tutuyordu. zaten bebeğe bir riski olsa vermezdi.

TaTOŞŞ CNM YAA ŞU KARIN ALTINDAKİ SERTLİK NASIL OLUYOR HaMİŞLER YAZIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM .Benimde karnımın altında bahsettiğiniz bölgede batmalar var 2 gündürr uffff günler geçmiyorrrr yaa

canım benim ayaktayken karnının altına elinle bir yokla bakalıım.dikka et abartmadan...sertlik olduğunu farkedersin...sanki orası gergin bir durumdadır...
karnınalttarafındada batmalar olur..sol veya sağ kasıkdada sancı olur ..canım yaa valla 2 günmü kaldı ayyy geçmezde şimdi..inşallahhh hamilesindir balımmmm

doktor hersey normal dedı ultrasonda dahı baktık.ama bende anlamadım canım yaa.9 temmuzda tekrr cagırdı bu sefer baska bı doktora gıtmeyı dusunuyorumm..bende napcagımı sasırdımm valaa CADIARZU

canım kafanı takma...dr.belkide bebeişin sağlam tutunsun diye vermiştir..güvendiğin bir dr. kalırsın canım...inşallah hiçbir sorun çıkmaz ve hamileliğin harika geçer...

Tatoşummmm daha 8 günüm var adete geçmek bilmezz aminn inşallah :1hug:

kızlar günaydın günün ilk güzel haberini ben veriyim o zaman allaha çok şükür sonucumu dün aldım ve BUGÜN ARTIK Bİ ANNE ADAYIYIM -HAMİLEYİM:):):):):):):)):

kızlar günaydın günün ilk güzel haberini ben veriyim o zaman allaha çok şükür sonucumu dün aldım ve BUGÜN ARTIK Bİ ANNE ADAYIYIM -HAMİLEYİM:):):):):):):)):

tebrikler,gözünaydınn allah sağkıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımızaaBu AYY HAMİŞ PATLAMASI VARRR:teytey:

hadi bakalım inşallah canım...bu ay çok bereketli bi ay..doğurganlık ayı maaşallah...inşallah sende haziranın hamişi olursun a.s.

tebrik ederim canımmm.saĞlıkla kucağına al inşallahh....OOHHH OHHHHH YOK MU BAŞKA HAMİŞ HABERİ BUGÜNNN????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…