- 27 Ocak 2009
- 2.127
- 11
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.061
papatyam çok pardon.. galiba benim uykum geldi.. msj yanlış okumuşum.. özür özür..
elifim doğru söylüyosun 10günden sonra gitmek en doğru olanı galiba.. şimdi gitsen içinde teredütlerin olcak.. sen daha iyi bilirsin.. ana gidersen bize yaz.. merak ederiz biz...
kızlar ben kaçıyom.. uykum geldi.. saatte epey ilerlemiş..
sabah kocişe kalçam yine herzamanki gibi 5.30da..
hadi size iyi geceler
ne oldu kızlar sustunuz şakkıdı soğan kokusundanmı kaçtınız :roflol::roflol:
soğan suyuna başlayan arkadaşlar var heralde tadı çokmu kötü yaa
bende yapmak istiyorum ama içemem herlade kokusu falan olursa :sinifsinif:
sanki kötüymüş gibi geliyo tadı da ama
hayat çım kanda (-) mi çıktı...
üzülme fıstığıım... demekki daha vakti varmış... bizler acele ediyoruz bian evvel olsun diye ama Rabbim bize meleklerimizi göndereceğimiz zamanı iyi bilir..
adetim gecikti kötü bişeymi var diyede hemen paniğe kapılma... biliyosun stresten de geçikme olabiliyo..
vallaha öyle gaiba kaydirigubbakcemile3gulerım sende benım gıbı kendın sölemişin kendın dınlemişin :)
canım benim aslında yapılan testden hiç birşe anlamadım kimsede bir şey demedi sinir oldum açıkcası 1.2 yazıyor sonuç kısmında ve bu testler yapılırken son adet tarihini istiyorlarmış ama benden istemedileranlamadım gitti tabi hayırlısı olsun herşeyin hakkımızda bende şimdi çörek otu bal ve tarçını deniycem bakalım :)) birde çalışma yapmadan önce sert bi kahve içiricem benimkine onunda faydası oluyormuş :))) :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?