- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.101
çıkmayabılr canım amcamın gelını adeten 5gun sonra kanda baktırdı çıkmadı 10gun sonra baktırdı çıkmadı hemde 0ın altında bı degr çıkmış .
25 gun sonra diğer adeti gelcene yakın çıktı .şimdi tombik bı olguvar..sen yınede umıtlendırm e kendını amao şıkta kalsın aklında.
ahanda benden bitane daha buldum..hihoyyyt hihoyyyt
bende aynen senin gibiyimopuyorumnanaktan
allaha neleere kadir... allah bağışlasın oğluşunu:Saruboceq:
pazartesi günü saat 8:30 daymış cnm
hakkında hayırlısı olsun bitanem..zamanı gelcek elbet..ramazan sonuna kadar kafanı rahat bırak bari..relax ol...bende çalışma yapmıyom kız kaç gündür..yapmam lazım :kedi: bende salladım anlıcağın...BOŞVERMİŞİM BOŞVERMİŞİMCanancım evt canım duna akŞam geldı bugunde sokuldu artık eglıyor yanı aslınd abgun gıdıp hormon tahlılı yaptırmam gerİkıyodu ama İÇİm İstemedı gıtmedım bnde zaten hersekılde ramazan sonrasına kalcek İŞİmz bnde salladım
Ne varmıŞ 8 30da
hakkında hayırlısı olsun bitanem..zamanı gelcek elbet..ramazan sonuna kadar kafanı rahat bırak bari..relax ol...bende çalışma yapmıyom kız kaç gündür..yapmam lazım :kedi: Bende salladım anlıcağın...boşvermişim boşvermişim
not:seni seviyorum filmi
sana dun ne dedım ben içinden gelmıyosa yapma demedımmı.
Kız zevkını çıkarta çıkarta yap şu işi :))
selam hanımlar...nasılsınız...?
bi ara bende bu işi görev haline getirmiştim.. Istesemde istemesemde belki bebiş denk gelir diye yapıyodum..
Bu ay herşeyi salıp koyverdim
oo bız kaç aydrı koyuverdık gitti amann dedık hatta artık eşime dıyorum canım istemıyor boşa ugrasma guzel guzel sarılda uyuyalım dıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?