Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

anladım canım beim allahım hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin sadece korktugum kötü birşey olmasın zaten şuan da içimde bebeişe ait hisler yok sadece adet olmayı istiyorum ve artık bugünden sonra düşünmiycem bile :))) ki beynimde rahatlasın

Canancım evt canım duna akŞam geldı bugunde sokuldu artık eglıyor yanı aslınd abgun gıdıp hormon tahlılı yaptırmam gerıkıyodu ama ıÇım ıstemedı gıtmedım bnde zaten hersekılde ramazan sonrasına kalcek ıŞımz bnde salladım

kızar ben çıkıyorumm bu haftalıkda mesai bitirdik sizlerle sanırım hafta sonu gelemme artık kendinize dikkat edin çokkk öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktanŞeniz

hakkında hayırlısı olsun bitanem..zamanı gelcek elbet..ramazan sonuna kadar kafanı rahat bırak bari..relax ol...bende çalışma yapmıyom kız kaç gündür..yapmam lazım :kedi: bende salladım anlıcağın...BOŞVERMİŞİM BOŞVERMİŞİM

Ne varmıŞ 8 30da

NOT:SENİ SEVİYORUM filmi

sana dun ne dedım ben içinden gelmıyosa yapma demedımmı.
Kız zevkını çıkarta çıkarta yap şu işi :))

bi ara bende bu işi görev haline getirmiştim.. istesemde istemesemde belki bebiş denk gelir diye yapıyodum..
bu ay herşeyi salıp koyverdim

Kızlar sbhanneme telde regl oldugumu sÖyledım aa oldunmu dedı oda bekelmıyodu bıde ruya gÖrmuŞ buaydan umıtlıydı.
Hee deıdm buayda olmadı.napalım dedım.amnn napalım be rabbım bugunumuz aratmasın

bi ara bende bu işi görev haline getirmiştim.. Istesemde istemesemde belki bebiş denk gelir diye yapıyodum..
Bu ay herşeyi salıp koyverdim

oo bız kaç aydrı koyuverdık gitti amann dedık hatta artık eşime dıyorum canım istemıyor boşa ugrasma guzel guzel sarılda uyuyalım dıyorum :)))

artık ben anneme bile bişey anlatmıyorum.. hatta son aşılamamdan haberi bile yok..

en yakınlarımın (aslında iyi niyetle) a olmadımı yine.. demeleri bile beni maf ediyo.. oyüzden artık kimsye bişey demiyorum.. böylesi daha rahatmış.. en azından kafam rahat oluyo. tlf kapatınca üzülmüyorum "niye" diye..

Ya kızlar bu topık olark buluŞma yapsak gelırmısın aklıma geldı bakı sımdı caancım nasıl olur ızmırlı arkadaŞlr gelırmısın tanısalım ortak bıyer ayarlayalım ne dersınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…