- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.081
bu ay için gitmedin canımsadece kendim yumurtlama dönemimde düzenli yaptık ama hala adet olmazsam pazartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek çünkü sıkıntı yapıyor olmayıncada
hoşgeldin cananım nbropuyorumnanaktan
gec döllenmeolmuştur inş
canım böle bir durumda kanımda çıkmazmı? Kafam karmakarışık oldu vallahi ne zor iş bunlar:sm_confused:
cananım gel bakem sende öte yanıma oturopuyorumnanaktan
hayatım.. fıstığım dış gebelikte olsa kanda hamilelik (+) çıkardı.. sanırsam senin değerin 1.2 falandı.. hamiş olmak için en az 5.0 ve üzeri olması gerekiyo..
için rahat olsun.. sen şimdi daha yolun başında olduğun için hamiliği çok düşündüğünden geçikme olabilir(yani pisikolojik hamilelik) olabilir.. bende de çok oluyo hatta midem bulanıp baş dönmelerim bile oluyodu.. adette bu yüzden geç kalabiliyo bazen
kızlar kanal d de bir film reklamı verdi şimdi..ben bunu sinemada izlemiştim.çok güzeldi..tavsiye ederim sizede NOT:SENİ SEVİYORUM filmin adı
gülerim bende bu soğan suyundan içsemmiki acep diye düşünüyorum..ne zaman yapmaya başlanıyor bu kür?
hoşbuldum gülerim..bugün nasılsın..daha iyisin inşallah?
kadriyem sen napıyosun?
evet canım bu bilinç altı bize inanılmaz oyunlar oynuyor aslında her ay diyorum kaptırmıycam kendimi ama adet günüm yaklaşınca hoppp hayal dünyasına :kedi:
çıkmayabılr canım amcamın gelını adeten 5gun sonra kanda baktırdı çıkmadı 10gun sonra baktırdı çıkmadı hemde 0ın altında bı degr çıkmış .
25 gun sonra diğer adeti gelcene yakın çıktı .şimdi tombik bı olguvar..sen yınede umıtlendırm e kendını amao şıkta kalsın aklında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?