Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu ay için gitmedin canımsadece kendim yumurtlama dönemimde düzenli yaptık ama hala adet olmazsam pazartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek çünkü sıkıntı yapıyor olmayıncada

anlıyorum canım.. adet olmak bi dert olmamak ayrı bi dert.. offff kadın olmak ne zor şey..
erkekler için hayat nekadar da kolay.. herşeyin sıkıntısını biz çekiyoruz.. onlar hep karşıdan seyrediyorlar

sorma güzelim yaaa vücudun kasılıyor resmen sürekli wc gidiyorum her an olucakmışım gibi ama yok ve bu belirtiler hala devam ediyor. Siz benden daha bilgilisinizdir eminim bu konuda acaba kimyasal yada dış gebelik gibi şeyler söz konusu olabilirmi diyede korkuyorum bunları etrafımızdaki bir çok insandan duyoruz kanımda çıkar dı diyede düşünüyorum ama böle bir şeyi değilmi

kızlar kanal d de bir film reklamı verdi şimdi..ben bunu sinemada izlemiştim.çok güzeldi..tavsiye ederim sizede NOT:SENı SEVıYORUM filmin adı

cananım gel bakem sende öte yanıma oturopuyorumnanaktan

hayatım.. fıstığım dış gebelikte olsa kanda hamilelik (+) çıkardı.. sanırsam senin değerin 1.2 falandı.. hamiş olmak için en az 5.0 ve üzeri olması gerekiyo..

için rahat olsun.. sen şimdi daha yolun başında olduğun için hamiliği çok düşündüğünden geçikme olabilir(yani pisikolojik hamilelik) olabilir.. bende de çok oluyo hatta midem bulanıp baş dönmelerim bile oluyodu.. adette bu yüzden geç kalabiliyo bazen

hayat34 arkadaşım, hakkında hayırlısı..sen içini ferah tut..yoktur öyle birşey inşallah..belki bu ay geç çatlamıştır yumurtan..ondan gecikme olmuştur

canım böle bir durumda kanımda çıkmazmı? Kafam karmakarışık oldu vallahi ne zor iş bunlar :sm_confused:

çıkmayabılr canım amcamın gelını adeten 5gun sonra kanda baktırdı çıkmadı 10gun sonra baktırdı çıkmadı hemde 0ın altında bı degr çıkmış .
25 gun sonra diğer adeti gelcene yakın çıktı .şimdi tombik bı olguvar..sen yınede umıtlendırm e kendını amao şıkta kalsın aklında.

evet canım bu bilinç altı bize inanılmaz oyunlar oynuyor aslında her ay diyorum kaptırmıycam kendimi ama adet günüm yaklaşınca hoppp hayal dünyasına :kedi:

kızlar kanal d de bir film reklamı verdi şimdi..ben bunu sinemada izlemiştim.çok güzeldi..tavsiye ederim sizede NOT:SENİ SEVİYORUM filmin adı

gülerim bende bu soğan suyundan içsemmiki acep diye düşünüyorum..ne zaman yapmaya başlanıyor bu kür?

hoşbuldum gülerim..bugün nasılsın..daha iyisin inşallah?

kadriyem sen napıyosun?

sağol fıstığım bugün iyiyim.. dün duygu fırtınası yaşadım.. hani içinde tutarsın tutarsın sonra bianda dökülürsün .. haa işte öyle bişiydi.. 2.aşılamamın(-) olduğunu öğrendiğimden beri ağlayamıyodum. içime taş oturmuştu sanki..
biraz tuhaf ama ağlamak iyi geldi.. rahatladım sanki..

gelelim soğan kürüne.. sende endo vardı yanlış hatırlamıyosam.. onu bi raştırıım bakiim geoogle amca ne diycek.. diğer kistleri+ iltahabı söküyo.. belkim sanada iyi gelir.. ben bi bakam gelem..

filim nezaman bu akşammı

evet canım bu bilinç altı bize inanılmaz oyunlar oynuyor aslında her ay diyorum kaptırmıycam kendimi ama adet günüm yaklaşınca hoppp hayal dünyasına :kedi:

ahanda benden bitane daha buldum..hihoyyyt hihoyyyt
bende aynen senin gibiyimopuyorumnanaktan

allaha neleere kadir... allah bağışlasın oğluşunu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…