- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.221
MERHABA CANIM...SENİN DURUMUNDAN NE HABER? 1 GÜNÜN KALMIŞ,NASIL HİSSEDİYOSUN KENDİNİ? :icecream:
canım Günaydın Birşey Sorucam Dün Akşam Sordum Ama Cevap Alamadım Sana Sorım Dedim Ben Ovulasyon Testi Yapıyorum Dün 2 Cizgi çıktı Hafiften Belirdi Acaba Bugün Dahamı Net Olur çünkü Normalde 2 çizgininde Aynı Koyulukta Olması Gerekiyor Ya
meraba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyordum sanırım bende hamileyim kan testi yaptırdım HCG-BETA 663.7 çıktı gidip alamadım bana faks çektiler ama kağıtta hamile değil yazıyor evde idrar testi yaptım onda çift çizgiyi gördüm anlamadım değerleri yorumlarsanız çok sevinicem kısmetse cumartesi doktara gidicem hepinizi öpüyorum hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum. inşallah bende hamileyimdir.
meraba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyordum sanırım bende hamileyim kan testi yaptırdım HCG-BETA 663.7 çıktı gidip alamadım bana faks çektiler ama kağıtta hamile değil yazıyor evde idrar testi yaptım onda çift çizgiyi gördüm anlamadım değerleri yorumlarsanız çok sevinicem kısmetse cumartesi doktara gidicem hepinizi öpüyorum hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum. inşallah bende hamileyimdir.
inşallah canım öyledir çok istiyorduk darısı tüm anne olmak isteyenlere çok teşekkür ederim ay çok mutluyum inşallah hamileyimdir doktora gitmeden içim rahat etmicek.
kizlar Bende Dayanamadim Yine Test Yaptim Negatif Ama Benim Adetim Duzensiz Gecen Ay 20 Sinde Olmustum Bu Ay Internetteki Hesaplayici 23 U Diyor Eger Oyleyse Cok Erken Yaptim Heralde Ondan Cikmamistir Belkide Demi:çok üzgünüm:
yerlesme gunu dıye bırsey mı var.nasıl hesaplanıyo.herkes erkenden test yapmıs bende mı yapsam acaba ama benım hamılelık ıle ılgılı hıcbır belırtım yokçara da bır adet olackmısım gıbı sancım oluyo ve atesım hala 36.9
yerlesme gunu dıye bırsey mı var.nasıl hesaplanıyo.herkes erkenden test yapmıs bende mı yapsam acaba ama benım hamılelık ıle ılgılı hıcbır belırtım yokçara da bır adet olackmısım gıbı sancım oluyo ve atesım hala 36.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?