Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Bı KIZARIM kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile Bı OYNARIM OHHHHHHHHHHHHH YANDAN
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:

09:24 KıMSE YOK 09:29 KıMSE YOK 09:30 KıMSE YOK 09:32 KıMSE YOK 09:33 KıMSE YOK 09:36 KıMSE YOK 09:37 KıMSE YOK 09:38 KıMSE YOK 09:40 KıMSE YOK 09:41 KıMSE YOK 09:46 KıMSE YOK 09:47 HıÇÇÇÇÇÇÇ KıMSE YOK klava: klava: klava:

BEN SıZE BU TOPıĞı SAHıPSıZ BIRAKMAYIN DEMEDıMMı MıSAFıRıM VAR DEMEDıMMı BEN GıREMıYORUM DEMEDıMMı HIMM AL BAKıM klava: klava: klava:

NEYSE SENı AFFETTıM GEL ÖPıM ÖZLEDıM VER Bı BAL YANAK :1hug: :1hug: HADı HALAYA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

KADRıYE NıLÜFER SEVAL CANAN NERDE HERGÜN BURDAYDILAR NE OLDU KAÇTILAR BÖYLE klava: klava: klava: LıSTE BıLE YOK HANıııııııııııı

bende bilmiyom canımmmmm
nerdeler kaç gündür böyle buralaaaarrr özledim wallaa
2.sayfadan kurtaarlım bencedeeeeeeeee

bende bilmiyom canımmmmm
nerdeler kaç gündür böyle buralaaaarrr özledim wallaa
2.sayfadan kurtaarlım bencedeeeeeeeee

ÜZÜNTÜDEN BAŞIMA AĞRILAR GİRDİ VALLA BİZDE ARKAMIZDA TOPİĞİMİİZİ AYAKTA TUTANLAR VAR DİYORUZ MEĞER FIRSATTA HEMEN KAÇIVERMİŞLER
gitme: :gitme::gitme: :gitme:

ısımcım ya ben soĞan suyuna baŞlamıŞtım Çokta ıŞe yarıyordu mısafırlerım gelınce bıraktım zaten banada bahane oldu ıyı ıŞe de yaradı ama adetten sonra afedersın kÜÇÜk kahverengı et parÇaları gelıyodu acaba kıstlerımı sÖktÜrdÜ ÖnÜmÜzdekı ay tekrar baŞlıcam Şımdı yumurtlama dÖnemı dıye ıÇmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…