Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Yalnız sankı bende kabızlık yaptı soĞan suyu allahım gÜcÜne gıtmesın Çok ıĞrenÇ ya kokusu felaket kusacak gıbı oluyo ınsan

akıntıları çoğalttığını biliyorumm ama denemediğim için bişey diyemicem bi topiclerine göz atalım olmazsa
bi de bildiğim kadarıyla soğandan sonra incir kürü oluyomuş

inşallah canım ya ama bu ay misafirlerimiz olduğu için yumurtlama döneminde fazla çalışamıycaz galiba bi daha soğan suyu içmeden gelir inşallah yoksa dayanılacak gibi değil

şu beklemedeki arkadaşlarda bi haber verseler iyi olur yani isim yazdırıyolar bi dahada uğramıyolar buraya sonucu bizde doğal olarak merak ediyoruz isim yazdırmak için geliyolar sadece liste kabarık bekliyo öylece

gunyadın kızlar fıstıkla ben geldımmm hepınızı cok özledım valla ne var ne yok yenı hamıs haberlerımız varmı

hoşgeldin canım bizde seni çok özledik sen gittin benimde misafirlerim var 1 haftadan beridir doğru düzgün giremiyorum iş yerinde fırsat buldukça giriyorum kimseciklerde girmemiş topiğimiz 2. sayfalar düşmüş çok üzüldüm yeni hamilemiz ilayda 255 tüp bebeği tutmuş rabia fatmada hamile

oh be hele şükür biraz canlandı topiğimiz kadriye güler canan nilüfer uykudan uyanamıyolar galiba ne gelen var ne giden

listedeki beklemede olan arkadaşları bizde merak ediyoruz ama onlardan da ses yok isim yazdırıp bi dahada uğramıyolar bende ondan yakınıyorum isimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…