Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ohh ii bakalım allah artırsın hamıleleırmızı bn lıstede yokm ama 30 temmuzdu adet gunum hala gelen gıden yok normalde sasmazdı ama bakalım nelkıde denızden dolayı gecıkı beklemedeyım yanıı

sevalim geçmişemi daldın kız senide geldi sanıyodum oklavayla vurdum biraz kafana topik boş kalmış diye pardon oklavalarımı geri alıyorum kafan acıdımı bebişim öpeyim geçsin gel bakim :1hug: :1hug:

ohh ii bakalım allah artırsın hamıleleırmızı bn lıstede yokm ama 30 temmuzdu adet gunum hala gelen gıden yok normalde sasmazdı ama bakalım nelkıde denızden dolayı gecıkı beklemedeyım yanıı

ayyy canım benim inşallah tutmuştur dualarımız seninle soğan suyu işemi yaradı nee

ıns kızlar ya valla tatılde hıc takmadım kafama hıc bişi ins tutmstur ben sogan suyu ıcmedım cnm bu ay hıc bişi yaomadım

30 temmuzda günün 5 gün geçmiş canım ya test yapsana heyecan bastı beni kandada baktır ne olur çabuk haber ver bize allahım inşallah tutmuştur sevalimin bebişi yarabbimmmmmm

sevalllllllll hamileyim de bize ne olur kızzz bende halay çekeyim olmazmı yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah canım ben çok heyecanlıyım hemde ümitli kanda baktır çıkar kesin kız delirdinmi nasıl duruyosun çatlatma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…