Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben soğan suyunu fazla içemedim ama işe yaradı parça parça bişeyler geldi adetten sonra ve şimdide akıntım çok oluyo acaba kistlere yaradımı hiç yoktan 7-8 kere içtim

başım çok ağrıyo kızlar ilaç içemiyorum geçmesi için ne yapabilirim akşama dahada şiddetlenecek biliyorum başım yastıktan kalkmıyo bi çare söyleyin

hoş gördük sevalcim opuyorumnanaktan
vedacım ben birde sabah akşam içiyorum ve düzenli aç karnına içiyorum :sinifsinif:
ya peşine naneli, sakız çiğniyorum ondanmı olmuyor şakkıdı

kızlar ben bu ay neden umıtlenmıyorum bılyormusunz cunku topu topu 2 3 kere ilşkıye gırdık o yuzden belırtı olarakra sadece adet gecıkmesı ve goguslerım acıyo o kadar umıtlenmekte ıstemyıorum

hoş gördük sevalcim opuyorumnanaktan
vedacım ben birde sabah akşam içiyorum ve düzenli aç karnına içiyorum :sinifsinif:
ya peşine naneli, sakız çiğniyorum ondanmı olmuyor şakkıdı

bende başta sabah akşam aç karnına içtim sonra misafirler gelince sabahları içebildim anca sonrada bıraktım içemedim ama bence yinede yaradı

hiç içimden test yapasımda gelmıo önceden olsa saglam caliştigimz aylada hemen test yapmak ısterdım adet gunum gelmeden bılmıyorum sımdı hıc yapasım yok

kızlar ben bu ay neden umıtlenmıyorum bılyormusunz cunku topu topu 2 3 kere ilşkıye gırdık o yuzden belırtı olarakra sadece adet gecıkmesı ve goguslerım acıyo o kadar umıtlenmekte ıstemyıorum

olsun canım bu mucize işi ha 2 3 kere ha daha fazla belki tutmuştur nerden biliyosun sen hemen test yap bizide merakta bırakma hadi bakimmmm :teytey: :teytey: :teytey:

hiç bu kadar gecikiyomuydu adetin düzenlimi eğer düzenliyse gecikmenin nedeni ya hamilesin yada hava değişimi yolculuk felandır biliyosun bende memlekete gidip geldim 27 gün gecikmeli oldum ama inşallah hamilesindir

cnm ıkı aydr 25gunde bır oluyorum daha öncelerı 28 falan suruypdu ıste bence hava degişimidr dıyorum ben ama ne bılım bellımı olur ben en ıısı test alıyım yarın sabah ılk ıdrarla yapıyımmm hayırlısı olmasada uzulmıcem cunku calişmadık bıle dogr duzgunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…