Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Yarın bol bol duaaa

bu benim dördüncü denemem olacak deneme denirse tabi
hiç doktora falan gitmedim ben inşallah bebiş olur öyle giderim dedim

sahi yaa isimcim sen hiç gitmedin mi dra...
adetinin 2.günü bi gitsene kuşuum.. kan tahlilerin falan yapılır en azından.. ebiliim dr bi prolaktinine baksın bakeem.. zamanın boşa geçmesin

slmmm kıslar bende geldimm geçmişi okudumda folik asit mevzusu vardı genelde herkes benim gibi umutlarla birlikte folik içmeyi rafa kaldırmışş ben diyom ki buraya sabah ilk gelen hatırlatsınn herkese dugün folikleri içtinizmi diye nasıl olurr

kıyamam ben kuşumaa..
nasıl oldu başının ağrısı geçtimi azcuuka.s.

iş yerindeyim arkadaştan parol aldım içtim dayanamadım zaten zararlı değil parol biraz durdu çok şükür yarabbim başım ğırınca çok korkuyorum çünkü gün boyu sürüyo vede çok şiddetleniyo akşam başımı yastıktan kaldıramıyorum

benimde bu ay dördüncü denemem.bu ayda olmazsa doktor eşliğinde artık.gerçi doktora hamile kalmayı düşündüğümde gittim herşeyin normal olduğunu öğrendim artık beklemeye çekildim.bu ay çok ümitliyim neden bilmiyorum gerçi hayırlsı ne ise o olsun inşallah.Yarın herkes için bol bol dua edicem inşallah bu ay isteyn herkes çift çizgiyi görür.Bizde nisan anneleri başlığında konuşuruz.
:CüvCüv:

slm canlarım gulerım nasılsın cnmmmm cok özledm kıs sızı valla
feyza sana msj atmıstım ama okumadın sanırım dra gıttım catlatma ıgnesı vermdeı klomen ıctım ama yumurtalarım buyumemıstı o yuzden baska bı ilaç verdı oda bana mıde ulantısı yapıordu ırak dedı nde bıraktım bu ay bakalım hayırlısıı

Ben ilk düşündüğümde klomen kullnadım inanılmaz bi ilaç kasıkların davul gibi şişiyor ve sancı yapıyor iğne kullanmadım.aranızda iğne kullanan oldumu sanırım bu aydan sonra iğne olmayı düşünüyorum.inşallah rabbim ona fırsat vermez.

kudretcim ya beniimde prolaktinim yükseliyor det gecikmeleride o yüzden oluyor ya ne yapsam bendemi içsem evde 2 kutu var
zaten yükseldiğini ben göğüslerimden anlıyorum şişiyor ve acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…