Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben zaten idrar testine tam güvenmiyorum zaman bakımından
çünkü eczacı 1haafta 10 gün geçmesi gerekiyor demişti
yani alında 5gün geçmişo lmasına rağmen test için erken olma ihtimali hala var
bazılarının bikç gün önce bile çıkıyo

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ınşallah güzel sohbetler yaparız.Bende 2.5 yıllık evliyim 4 aydır çift çizgiyi bekliyorum ama olmadı.Bakalım bu ay çift çizgi görebilcek miyim?
kaydirigubbakcemile5

:CüvCüv: canım benim inşallah görürüsün daha erken olur allahın izniyle :CüvCüv:

yarın kandil kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin bol bol dua edelim birbirimize
amiiin

hoşgeldin cnm adet tarihin ne zaman listemize ekler seni kadrişcimiz
bi de kür falan uygulyor musun
inşallah rabbimiz çok bekletmeden verecek bebişlerimizi

İnşallah düşünmediğin zaman sorun yok ama istediğin zamanda günler geçmek bilmiyor.İnşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin,bu ay çift çizgiyi görmek bizlere kısmet olur.

beni listeden silebilirsiniz bu ayda çift çizgiyi görmek kısmet olmadı :sm_confused: biraz önce benim kırmızılar gelmeye basladı :çok üzgünüm: yine olmadı kızlar :sm_confused:

Kür uygulamıyorum,bu ayın 17-18 inde günüm bugün çatlama günüm.Aslında çatlama diyorum ama belli olmuyor geçen ay kafama çok taktığım için adetimi 4 gün geçti.Yani çatlamada beklediğim gün olmamış oldu.Rabbim isteyince olmadık zamanda veriyor.dört gözle bekliyorum

beni listeden silebilirsiniz bu ayda çift çizgiyi görmek kısmet olmadı :sm_confused: biraz önce benim kırmızılar gelmeye basladı :çok üzgünüm: yine olmadı kızlar :sm_confused:

ümit kesmek yok hepimiz birbirimize destek ve moral veriyoruz ve stres yapmamaya çalışıyoruz

nabersiniz kıslar
hamiş yok bu ay benimde günüme 3 gün var ama bu ay tatilde hiç çalışamadık

napalım ya negüzel millet tatilde hamiş kalıo bizdeki şansa bak kimimiz taile çıkamıo kimimiz çalışamıo üff allahım nolu bize yardım et nolur biran önce gelsin bebişlerimiz

slm kızlar ben geldiiiimmm
geçmiş çok kabarıktı.. oku oku anca bitti.. okumadanda arnıza gelmek istemedim..

nerdesiniz kıslar biz geldik
bacım remzi gelmişte beni çağırmıyosunlmaz:... ayyy çokta yakışıklıymış nan buuu...
dur bi saçımı başımı düzelteem..zemuszemus

gunyadın kızlar fıstıkla ben geldımmm hepınızı cok özledım valla ne var ne yok yenı hamıs haberlerımız varmı
hoşgeldiiiiiiiinnnnn kuşuuuumm. bende seni çok özledimopuyorumnanaktan

oh be hele şükür biraz canlandı topiğimiz kadriye güler canan nilüfer uykudan uyanamıyolar galiba ne gelen var ne giden
geçmişte koyboldum zaten kafama çokta vurdun bak heryeri şişti.. :çok üzgünüm:

kolay gelsin cnm bak kimi buldum
bunun küçüklüğü
söyle ona bizim eve doğruda uçsun.. açtım ben kapıyı camı...
zaten kapıyı camıda sildim pırıl pırıl oldular ordan benim evi bulabilir kolayca..

canım ya bir tek sen sesimi duyuyosun diğerlerine küscem vallaa :gitme:
küsmeeeeee gel bi sarılam da barışalım :1hug:

kızlar siz folik asit içiyomusunuz
ben aldım ama ne zamandır daha bi kutuyu bitiremedim
içmiyorum aklıma geldikce içiyorum yaaa
evet canım ben...
ilk önceleri gayet düzenli içiyodum ama artık onuda boşverdim.. aklıma geldikçe içiyorum.. aslında hamilelikten enaz 2yıl önce başlamak lazımmış folik asite...

hosbuldk nılufer nasılsın ?
bu kadriş canan guler nelrlerde ya cok özledm hepsını
bende seni çok özlediiiiiiimm :1hugpuyorumnanaktan

yarın kandil kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin bol bol dua edelim birbirimize
evet canım... edelimm..
Rabbim duyar mutlak bizim dualarımızı:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım.. kaydirigubbakcemile5
inşlh tez zamanda sende görürsün meşhuuuur çift çizgiyi

haklısın canım tesekkürler :1hug:
mrb canım hoşgeldin epeydir görüşemedik..:teselli:

ben artık hayırlısı diyorum Rabbim kısmet ederse olur olmazsada yapacak bişey yok diyorum
bu arada kaç repten sonra özel üye olunuyor kıslarr

bilgecim nasılsın kuşuuum..
evet herşeyin hayırlısı olsun
Rabbim neyin nezam olacağını, neyi nezaman vereceğini iyi bilir.. sadece biz kullar bazı şeylerin daha çabuk olmasını istiyoruz... halbuki herşeyin bi vakti, zamanı, var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…