- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.401
cnm ıkı aydr 25gunde bır oluyorum daha öncelerı 28 falan suruypdu ıste bence hava degişimidr dıyorum ben ama ne bılım bellımı olur ben en ıısı test alıyım yarın sabah ılk ıdrarla yapıyımmm hayırlısı olmasada uzulmıcem cunku calişmadık bıle dogr duzgunnn
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.İnşallah güzel sohbetler yaparız.Bende 2.5 yıllık evliyim 4 aydır çift çizgiyi bekliyorum ama olmadı.Bakalım bu ay çift çizgi görebilcek miyim?
kaydirigubbakcemile5
amiiinyarın kandil kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin bol bol dua edelim birbirimize
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.İnşallah güzel sohbetler yaparız.Bende 2.5 yıllık evliyim 4 aydır çift çizgiyi bekliyorum ama olmadı.Bakalım bu ay çift çizgi görebilcek miyim?
kaydirigubbakcemile5
beni listeden silebilirsiniz bu ayda çift çizgiyi görmek kısmet olmadı :sm_confused: biraz önce benim kırmızılar gelmeye basladı :çok üzgünüm: yine olmadı kızlar :sm_confused:
ümit kesmek yok hepimiz birbirimize destek ve moral veriyoruz ve stres yapmamaya çalışıyoruz
bacım remzi gelmişte beni çağırmıyosunnerdesiniz kıslar biz geldik
hoşgeldiiiiiiiinnnnn kuşuuuumm. bende seni çok özledimopuyorumnanaktangunyadın kızlar fıstıkla ben geldımmm hepınızı cok özledım valla ne var ne yok yenı hamıs haberlerımız varmı
geçmişte koyboldum zaten kafama çokta vurdun bak heryeri şişti.. :çok üzgünüm:oh be hele şükür biraz canlandı topiğimiz kadriye güler canan nilüfer uykudan uyanamıyolar galiba ne gelen var ne giden
söyle ona bizim eve doğruda uçsun.. açtım ben kapıyı camı...kolay gelsin cnm bak kimi buldum
bunun küçüklüğü
küsmeeeeee gel bi sarılam da barışalım :1hug:canım ya bir tek sen sesimi duyuyosun diğerlerine küscem vallaa :gitme:
evet canım ben...kızlar siz folik asit içiyomusunuz
ben aldım ama ne zamandır daha bi kutuyu bitiremedim
içmiyorum aklıma geldikce içiyorum yaaa
bende seni çok özlediiiiiiimm :1hughosbuldk nılufer nasılsın ?
bu kadriş canan guler nelrlerde ya cok özledm hepsını
evet canım... edelimm..yarın kandil kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin bol bol dua edelim birbirimize
aramıza hoşgeldin canım.. kaydirigubbakcemile5selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.İnşallah güzel sohbetler yaparız.Bende 2.5 yıllık evliyim 4 aydır çift çizgiyi bekliyorum ama olmadı.Bakalım bu ay çift çizgi görebilcek miyim?
kaydirigubbakcemile5
mrb canım hoşgeldin epeydir görüşemedik..:teselli:haklısın canım tesekkürler :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?