Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nbr yavru kuşlar bi bakiim dedim uyku tutmayan varmı diye ama herkes iş başında galiba..

çalışın çalışın..:kedi:
gelsin bebişleeeeerr
:dance: :dance: :dance:

Seval ım hoŞgeldın canım guzel bı ttaıl gecırmıŞssın sevındım canım benım hadı bakem bıde guzel bı hber ver bıze hep bereber sevınelım

Kızlar eşimin urolakla işi bıttı artık çok sukur urolok bıda gelme demiş bugunkisonucumzdaçok guzel.benım hormon tahlılımkaldı bıtek.doktor sebepsız interfilife demiş.
Aşılama ustund ekonualım demiş benım tahlılilimdebıtsın bakalım ona göre bı yol cızcez artık.ege ye ilk başladıgımda aşılama takıntı olmuştu bende ama artık rahatım o konudada.oluruna bıraktım artık

‘’ Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇO BÜYÜK Bİ RABBİM VAR NABERRR  DE’’

************* AĞUSTOS AYI*************** 05,08,2009-

doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
crocusu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustoS
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 ağustos (bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 ağustos (14.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 7 ağustos (1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ağustos (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
Carides::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
İsim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
melek76:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :16 ağustos
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 agustos (klomen+çatlatma iğnesi oldu. dualrımız seninle)
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ağustos
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos
cnnsnyrt:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 ağustos (24. ayı /end. hastası/bu ay bal,çörekotu yedi/ ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
gangren :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos(bal&tarçın&çörekotu yapıyor
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos
efsanur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 22 agustos
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::23 agustos
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos

** agustos ayı bekleyenleri**

nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağutos
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
cosmopoli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağustos
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ağustos

************ haziran ayının güzel hamileleri***
hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

Günaydın kızlar..ben pazartesi adet oldum((((Doktora gittim,daha önce de söylemişti,yumurta rezervin azalmış başka sorun yok diye,eylülde aşılama yapılacak,bu konuda deneyimi olanlar varsa yazarmısınız;ben pek bir şey bilmiyorum,nasıl olduğunu falan biliyorum da yine de yaşayan birisi yazarsa çok sevinirm...İnşallah hepimizin duası kabul olur

Kızlar günaydın, hayırlı kandiller
BEn adet oldum beni silersinz listeden :1no2:
Başka zamana artık :1closedeyes:
Allah bu mübarek günde dualarmızı kabul etsin isteyen herkese bebiş versin inş. :Saruboceq:

gunaydın kızlar öncelıkle kandılımız mubarek olsun rabbım bu gusel gecede dualarımızı kabul etsın ıns...
kadrıyem hosbulduk tatlım inş gusel haberı verırım cnm :)
gulerım nasılsın bacımmm

selam kızlar
hayırlı kandiller bu gece tüm günahlarımız afolup tüm dualarımız da kabul olur inşallah hepimizin.
bu arada bugün ki folik asitleri içtinizmi bakimmm. hergün hatırlatıcam size bebişlerimize çok lazımm unutmayalımm

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.
bu geceedılen dular gerı cevrılmıyor kızlar hanı kandıllerden hepöylederlerya bu gece gercektenm dualrın kabul oldugu gece.bugece hepimzie dua edelım inş

günaydın kıslar ..uzun bi süre uğrayamadım tatildeydim...temmuz ayı için listedeydim ama bişi olmadı kırmızılar geldi yani..bu ay da 2 gün geçti ama yinede umudum yok bekliyorum...gögüs hassasiyeti ve şişkinlik dışındada belirti yok bu yüzden ümit bile etmiyorum ..bu arada hepinisin kandili mübarek olsun RABBıM dualarımızı kabul etsin yar ve yardımcımız olsun....

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Hepinize şimdiden hayırlı kandiller diliyorum kızlar, bu gece bir dahaki berat kandiline kadar ölecek olanlar yaşayacak olanlar belli olacak rızıkları belli olacak bol bol dua edelim Yüce Rabbimize, bu gece ölmüşlerimizde mezardan kalkacaklar onlarda kendi evlerinin kapılarına gelip dua eden varmı diye bakacaklar kızlar onları unutmayalaım Kadir gecesinden sonra en mübarek gece bu gece...

canım şöyleki adetin 3. günü ilaç veriyor dr (yada iğne) o ilacı 5 gün kullanıyorsun sonrasında seni yumurta takibi için çağıracak ulturasonla bakıyor yumurta 18 mm ve üzerine çıkınca çatlatma iğnesi veriyor 36 saat için aşılama yapılması için seni ve eşini tekrar çağırıyor eşin sprm veriyor yıkanıyor sonrasında sana aşılama yapılıyor 20 dk felan orada yatıp eve dönüyorsun 2 gün istirahat et çok yorma kendini 14 gün sonra test yapıyorsun İnşallah hayırlı haberler alırsın.

Merhaba kızlar:)
Hepinizin kandili kutlu olsun. Ettiğimiz tüm dualar kabul edilsin inşallah.
Allahım isteyen herkese sağlıkla bebeğini de versin, sevidkleriyle birlikte mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin.
Benim bugün raporum bitiyo, doktora gideceğiz kontrole, inşallah kanama odağım iyileşmiştir de normal hayatıma dönerim.
Akşama yazarım doktorun dediklerini, hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…