Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba arkadaşlar,

bayağı ilerlemiş sayfalar ben girmeyeli

arkadaşlar sanırım güncellenmemiş bilgilerim. tekrar hatırlatmak istedim

ben 26 temmuzda adet oldum
5 ağustosu bekleyemedik yani, yeni tarihim 23 ağustos
herkese sevgiler

Sağol canım teşekkür ederim...bayağı rahatladım şimdi.

Arkadaşlar ben bir süredir giremiyordum.Herkesin duasının kabul olmasını dilerim.Yeni tarihim 1 eylül.
Aranızda incir kürü uygulayan var mı?Ben aşılamdan önce yapayım diyorum ama ters bir etkisi olur mu acaba,kafam karıştı kafamçokkarıştı

canım ben kür yapmaktan vazgeçtim neler faydalıysa arasıra yiyorum sadece ters etkisi olacağını sanmıyorum yumurta gelişimine faydası oluyormuş zaten

canım ben yapmıştım ama bi faydasını göremedim maalesef, zaten fayda sağlaması için uzun süre yapmak lazım ama öncesinde soğan kürü yapın diyorlar kistler temizlensin diye ama onuda 10 yada 15 gün 2 şer kere aralıkla yapıyosun sonrasında incir yapıyosun bildiğim kadarıyla ben soğan yapmadım incirde kisti olan için biraz riskli olabilir çünkü incir yumurtaları geliştiriyor çatlatmaya yardımcı sonrasın hazuç suyu kürü uygalayın diyorlar karışık biraz:)

dediğin gibi karışık biraz.Allah sonumuzu hayır etsin opuyorumnanaktan

kızlar hepinizin kandili mubarek olsun inşallah dualarımız kabul olur hepimiz bebişlerine bir an önce kavuşur hepimizin günahlarını allah affetsin

kızlar yarın sabah test yapıcam dua edın bana bu gece

hayırlısı olsun canımm hakkında inşallah benimde bugün yarın hasta olmam lazım bakalımm oda hayırlısı bu ay tamamen saldım ne takip ne ateş ne bal tarçın öyle bakalımm hiç ümidim de yok ama şuanda hiç düşünmüyorum ne olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…