- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.521
canım şöyleki adetin 3. günü ilaç veriyor dr (yada iğne) o ilacı 5 gün kullanıyorsun sonrasında seni yumurta takibi için çağıracak ulturasonla bakıyor yumurta 18 mm ve üzerine çıkınca çatlatma iğnesi veriyor 36 saat için aşılama yapılması için seni ve eşini tekrar çağırıyor eşin sprm veriyor yıkanıyor sonrasında sana aşılama yapılıyor 20 dk felan orada yatıp eve dönüyorsun 2 gün istirahat et çok yorma kendini 14 gün sonra test yapıyorsun İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Arkadaşlar ben bir süredir giremiyordum.Herkesin duasının kabul olmasını dilerim.Yeni tarihim 1 eylül.
Aranızda incir kürü uygulayan var mı?Ben aşılamdan önce yapayım diyorum ama ters bir etkisi olur mu acaba,kafam karıştı kafamçokkarıştı
Arkadaşlar ben bir süredir giremiyordum.Herkesin duasının kabul olmasını dilerim.Yeni tarihim 1 eylül.
Aranızda incir kürü uygulayan var mı?Ben aşılamdan önce yapayım diyorum ama ters bir etkisi olur mu acaba,kafam karıştı kafamçokkarıştı
canım ben kür yapmaktan vazgeçtim neler faydalıysa arasıra yiyorum sadece ters etkisi olacağını sanmıyorum yumurta gelişimine faydası oluyormuş zaten
canım ben yapmıştım ama bi faydasını göremedim maalesef, zaten fayda sağlaması için uzun süre yapmak lazım ama öncesinde soğan kürü yapın diyorlar kistler temizlensin diye ama onuda 10 yada 15 gün 2 şer kere aralıkla yapıyosun sonrasında incir yapıyosun bildiğim kadarıyla ben soğan yapmadım incirde kisti olan için biraz riskli olabilir çünkü incir yumurtaları geliştiriyor çatlatmaya yardımcı sonrasın hazuç suyu kürü uygalayın diyorlar karışık biraz:)
kızlar yarın sabah test yapıcam dua edın bana bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?