Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

banada banada verinnnn

replerim şuan kapalı açılsın ilk sana vericem 140 puan sözzzz

papatyam.. nebiliiiim görümcem dostinex kullandı 2 ay..sonraki ay hamile kaldı..
bende 10gün kullandım gerçi.. sonra dr kan testi yaptı.. baktı herşey ylunda dedi.. ama bana bi şey olmadı.. halen hamiş değiliim.

sevalim opuyorumnanaktan ilk kez karşılaşıyoz senle bugünopuyorumnanaktan
aldınmı test bakeem

evet gulerım ya özlemısım senınle konusmayııı
valla ılmıyorum nılfer ben pkoyum olabılır ama daha bu ay cıktı bu gogus acısı hıc böle bıseyle karsılasmamıstım ben ya

ben göğüslerimle hiç barışık değilim kızlar yaa...
çok büyükler.. 85 takıyorum.. buyma ve fiziğime göre çok iriler...
bi ara hap kullanıp pralaktinimi düşürdüğüm zaman ne güzeldi... keşke yine göğüslerim küçülse..

göğüsteki o ağrıya duştayken masaj çokm iyi geliyo..
veya kocişten rica etçenizz:kedi:

cnm bnde 85 takıyorum bnmkılerde bıraz ırıler ama sukredelım ya kımlerın hıc yok buyutmeye ugrasıyorlarrkaydirigubbakcemile3

göğüsteki o ağrıya duştayken masaj çokm iyi geliyo..
veya kocişten rica etçenizz:kedi:

olurmu kıss göğsü küçük olanlar masaj yapar ki büyüsün diyeeee iyicene büyür bırak kociş ne zaman isterse o zaman masaj yapıo zaten bi de biz istersek kocaman olurrr:kedi:

nebiliiim bi tv programında seyretmiştim..
özellikle adet öncesi göğüz şiskinlikve ağrıları gidermek için... o kolunu yukarıya kaldırıp diğere elinle masaj yapınız demişti..
göğüslerde bu zamanlarda ödem oluyormuş hatta bazen gaz bile oluyomuş. masajla giderilir falan diyodu..

belki de büyümeye çalıştığı için ağrıyodur elleyince de büyür ya büyüyünce de ağrısı geçiyodur ay benim kafam karıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…