- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.561
tamam uklacım sen gel bız ıkımız gırelım temmuz hamıllerıne sonra kızlarda gelır arkamızdan hamısler lıstesıneee:CüvCüv:
merhabalar kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim muradımızı versin inşallah
ben gidiyorum dayanacak gücüm kalmadı çok ağrım var
kandiliniz mübarek olsun kızlar...allah dualarımızı kabul etsin bize güsel bebişler versin inşallah
yaa bu soğan bende de birtürlü işe yaramıyor :gitme:ya üfffff neden bende akıntı olmuyor ağrım sızım lekelenmem olmuyor boşunamı içiyorum yoksa yaffff :sinifsinif:
canım belki sende kist mist temizlenecek bişey yoktur ?
canım üzülme belki sende o etkiyi göstermiyordur herkeste lekelenme yaratacak diye bir durum yok sanırım.yaa nsıl yokya dizi dizi senağlama tesbih tanesi gibi dizilmişler sıra sıra :gitme:
iyiyim uklacığım senden naber vallahi ben aşılama ayı epey kilo aldım cidddi bi diyete girdim spor falan yapıyorum akşamları eski halime döneyim nasılsa hamile kalamıyorum takmıyorum artık yumurtlama günümde 1 kez çalıştık olmaz herhalde zayıflayayım o zaman düşünecem ama burdan kopamıyorum sürekli girip okuyorum birde yeni aşı çıkmış bebeklerde büyük kafayı önlemek için fakat aşıyı olunca 2 ay gebe kalmamak lazımmış çevremde herkes oluyo bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?