Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaa bu soğan bende de birtürlü işe yaramıyor :gitme:ya üfffff neden bende akıntı olmuyor ağrım sızım lekelenmem olmuyor boşunamı içiyorum yoksa yaffff :sinifsinif:

Papatyam Saol canım Allah kimsenin duasını geri çevirmesin bu gece herkese gönlünden geçeni versin inşallah...

iyiyim uklacığım senden naber vallahi ben aşılama ayı epey kilo aldım cidddi bi diyete girdim spor falan yapıyorum akşamları eski halime döneyim nasılsa hamile kalamıyorum takmıyorum artık yumurtlama günümde 1 kez çalıştık olmaz herhalde zayıflayayım o zaman düşünecem ama burdan kopamıyorum sürekli girip okuyorum birde yeni aşı çıkmış bebeklerde büyük kafayı önlemek için fakat aşıyı olunca 2 ay gebe kalmamak lazımmış çevremde herkes oluyo bilgisi olan var mı?

aa o ne aşı kıs anneyemi vuruyorlarmış?
ya hamile kalamazsak aşı boşamı gidecek öğrenirsen haber ver bacım bizede merak ettim valla.
biz de bu ay tatildi şuydu buydu 3 kere çalıştık oda alakasız zamanlarda bende spor yapıyorum olmaz sanırım ama olmasını çok isterdim bu ay ağustos 12 kocişimin doğum günü hediye olurdu hemde en güzelinden ama kısmet inşallah Allah gönlümüze döre versin diyorum yinede...

slm kızlar bugün kırmızıları gördüm gene olmadı yeni tarihim 5 eylül tabi o zamana sağ çıkarsam anne olamadan ölücam heralde psikoloji diye bişi kalmadı tatilimde maf oldu bebek yok deniz yok kandilimide ibadetle geçiremicam bel ağrım karın ağrımda cabası akşam sıkıntımıda eşimden çıkardım çok üzdüm onu bellliydi gerginligimden bugünde geldi adetim işte offfffffffffffffffffffffffffff nabım elimden bişi gelmio rabbim bilir görelim neyler neylerse güzel eyler bidaki adet tarihime kadar görümcemde doğurur artık ben nolurum bilmem bebek mevlidi falan herkezin allah sanada versinleri çıldırmazsam iyidir heralde iyi kandiller kızlar

cnm uzulme dıyemıcem cunku faydası olmucak bılıyorum bı gun bızımde bebişlerımız olucak rabbım zmanını ii bılıyooo cnm dert etmee gelıcek nazlı sıpalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…