- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.261
sema....... işte buda insanoğlunun yaşamından harikalar....her dert ömür boyu devam etmiyor değil mi?en zoru bile zamanla azalmıyor mu?bi pazar günkü ruh halimi düşünüyorum bide bugün künü...gene evimle ilgileniyorum...zaten mutfak bir ayrı şey...hergün ne pişirsem konusu?yaz geldi benimki çorba katiyetle içmez...etide maşaallah pek bi sever erkekler...vallahi evlendiğimde çıplak halde tartıldım...gelinliği giymeden 57...şimdi onun yüzünden---------çünkü ertesi güne pişmiş yemeklede pek arası yok-------asla yemek atmam...ye .ye.ye...tam 66 oldum...geçen gün bana...ohhhhh.oh..heryerin bıngıl bıngıl olmuş demez mi?ne diyeyim..sebze çok severim.ağzına sürmez.....en kötü günümüz böyle olsun...mucuk mucuk sizlere...
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE DİGİTAL DİL ALTI ÖLÇEKLERİNDEN ALIYORSUNUZ...DAHA SONRA HER SABAH YATAKTAN KALKMADAN AYNI SAATTE ISINIZI ÖLÇÜP NOT EDİYORSUNUZ ( SABAH SAAT 7-8 ARASI Bİ SAAT TERCİHEN EN UYGUN ZAMAN DİLİMİDİR )..ISI OLAYI ÇOK HASSASTIR YANİ EN UFAK BİŞEYDEN ISI DEĞİŞİMİ YAŞAYABİLİRİZ BU YÜZDENDE GÜN İÇERSİNDE HERHANGİ Bİ SAATTE ÖLÇÜM YAPILMAZ.
DAHA SONRASINDA YUMURTLAMA DÖNEMİNİZDE ISINIZDA FARKEDİLEBİLİR BİR DÜŞÜŞ OLUR VE ERTESİNDEDE YİNE FARKEDİLEBİLİR Bİ ÇIKIŞ OLUR....ISININ DÜŞÜK OLDUĞU ZAMANDA İLİŞKİYE GİRİLMELİDİR..ISININ YÜKSELDİĞİ GÜN YUMURTLAMA OLAYI BİTMİŞ DEMEKTİR...
REGL GÜNÜNÜZE YAKIN GÜNLERDE ISINIZ SABİT VEYA ARTIYORSA GEBELİKTEN ŞÜPHE EDEBİLİRSİNİZ..AMA ISINIZ DÜŞÜŞE GEÇTİYSE YAKINDA ADET OLACAKSINIZ DEMEKTİR
TESTLERE O KDAR PARA YATIRMAKTANSA BU ŞEKİLDE BEDAVA BİR YÖNTEM SEÇEBİLİRSİNİZ....SİZE YARDIMCI OLSUN DİYE İKİ TABLO LİNKİ VERDİM...İLKİNDEKİ YAZICIDAN ÇIKARIP KENDİNİZ KULLANABİLİRSİNİZ..BEN BU ŞEKİLDE NOT EDİYORUM ÇOK KOLAY OLUYOR
İKİNCİ LİNTE İSE TABLOYU NASIL KULLANACAĞINIZ GÖSTERİLMİŞ
BBT TABLOSU
ÖRNEK BBT TABLOSU
25 gunde 28 gunde bir regl olanlara cok ozeniyorum benimki nerdeyse 35 gun suruyor bekle Allah bekle offf
birde yarindan itibaren bende isi olcmeye basliycam isi takip tablosunu nerden cikartabilirim 1 saattir netten arastiriyorum bulamadim
KADRİYE nerdesin....DENİZKOKUSU NERDESİN?**hala antakya da mısın?SEMA 3455 iyimisin?....ben artık iyiyim.....keyfim yerine geldi....ama kızlar şimdi televizyonda dinliyorum ..çok çok üzüldüm...digitürk de hani var ya psikolog selin hn....onu dinliyorum...evlilik sanatı programında......kızcağız 7 aylık hamile...kocası ha bire dövüyormuş...dün gece kafasında deliği açmış...kız çok ağlıyordu...bu nasıl birşey allahım...şükürler olsun dedim...şükür rabbime...bu ne yaa....allah yardımcısı olsun o kızcağızın....
kızlarr bugün bizim evlilik yıldönümümüz...
bugüne kadar eşim bana hep süpriz yapardı bende ona bi sürpriz yapıyım dedimm.. akşam dediki yarın bişe hazırlama yemeğe çıkalım.. bende tamam dedim ama ben evde bişeyler hazırlayıp gelinliğimi giyme derdindeyim tabii... sabah kaltım çok hastayım dedim inandırıcı olsun die kahvaltısız gönderdim kocişii... sonra alışverişe çıktımm çok güsel birsürü mumluk, mum aldımm mükemmel mezeler hazırladım..... çok güsel bi sofra olduu.. şimdide gelinliğimi giyicemm ikimizin şarkısını hazırladım girdiğinde o çalacakk....kapıyıda hemen açmıcammm açılmıyo dicemm :))))))
kızlarr bugün bizim evlilik yıldönümümüz...
bugüne kadar eşim bana hep süpriz yapardı bende ona bi sürpriz yapıyım dedimm.. akşam dediki yarın bişe hazırlama yemeğe çıkalım.. bende tamam dedim ama ben evde bişeyler hazırlayıp gelinliğimi giyme derdindeyim tabii... sabah kaltım çok hastayım dedim inandırıcı olsun die kahvaltısız gönderdim kocişii... sonra alışverişe çıktımm çok güsel birsürü mumluk, mum aldımm mükemmel mezeler hazırladım..... çok güsel bi sofra olduu.. şimdide gelinliğimi giyicemm ikimizin şarkısını hazırladım girdiğinde o çalacakk....kapıyıda hemen açmıcammm açılmıyo dicemm :))))))
CANIM DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM..YUKARIDA MESAJIMDA AÇIKÇA YAZILI yerimseniben
:mymeka::mymeka: bi yardım etmediniz yaaaaaaaaaaaaaaa
sudenaz Yaaa Bana Yardım Edermisin Gelin Damat Yapmaya Karar Verdim Ama Istediğim Yerde Durmuyo Gitti Sene Sonuna Ağlıcam Yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?