Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yakınız selocnım bende sırınevler =) memleket ben tokatlıyım ama dogma buyume ıstanbulluyum esım artvın ama dogma buyume bursalı esım sen nerelısın

oooooooo baya kaynatmışız bakıyorum
ben işe yeni geldim sabaha karşı yattım kızlar sabahta işten kaytardım uyanamadım bol bol dualar ettim hepinize kızlar Mevlam kabul eder inşallah.
svlkbr hemşoooo kısss demek memleket tokat :) bende tokatlıyım kıssss

uklam kız neresınden anammm ne kadar gusel hemserının olması ınsan mutlu oluyooo =)sen neresndensn ıstanbulun uklam
gel bı gun beklerım selocan yakınız=)

vedacım inşallah önemli değildir sanırım yumurtaların çatladı bazı aylar çok şiddtli sancı olabiliyor üşütmeden kaynaklanıyor yada iltihap olabiliyor.inşallah öledir.geçmiş olsun

inş cnm inş mahmutbey yolunda oturuyom ben zaten ama orda hangı hastanede calişiyo kocasınana dogru var bı tane ıstanbul tıp ordamı calişiyo bıd kocasınanda gelişim var

sanırım gelişim hastanesiydi e5 tarafından yukarı çıkarken yolun sağ tarafında kalıyor büyük ihtimalle orası.avcılar hospıtalde de tanıdığım var.avcılar medicanada var bişey olursa yardımcı olurum kıs

valla ii olurdu benim en yakın arkadaşım avcılarda oturuyor yanyolda (şükrübey durağı)
bi ara onun yanına geçicem oturmaya o ara sana haber veririm olmadı bi göz görüşürüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…