Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar beliritileri düşünüp takılıp moral bozmayın gününden önce..
Biraz uyuklamak dışında benim de hiç bi belirtim yoktu sayılır. Söylenen beliritler (göğüslerin büyümesi, mide bulantıları vs.) ben de 6. haftada falan anca başladı.
O yüzden lütfen belirti bekleyip sonra da yok diye üzülmeyin.
ınşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize:)

günaydın kıslarrrr ....bende gördüm kırmısıları ve bunun gerginliğiyle eşimede agresif davrandım...olmuyo işte sinirimden bütün gece ağladım...kandil için de bişi yapamayınca hepten çıldırdım ....

kırmızıları görünce üzülmek yok hipatiacım biliyorum demesi kolay çünkü bende görünce çok etkileniyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacaz

isimcim dogru söluyounda sölendıgı gıbı olmuyo ıste uzulmemek olmuyoomafoldumben
dinamıscım senın hıc bı belırtın yokmuydu yanııı

kırmızıları görünce üzülmek yok hipatiacım biliyorum demesi kolay çünkü bende görünce çok etkileniyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacaz

canım benim biliyorum her defasından kendimle savaşıyorum resmen ama hep yeniliyorum...olmıycakmış gibi geliyo sanki...ilkinin kalp atışını duyamadık kürtaj oldum 2.si dış gebelik oldu ameliyat oldum ...hep böle olumsuzluklar geliyo beynimi kemiriyo işte ...

haklısınız da yine de ben de üzülünce üzülme diyosunuz moral oluyo kendime geliyorum yepyeni bi ay daha başlıyo allah herşeyin hayırlısını versin

ben bu ay gerçekten hamile kalmayı çoooook istiyorum

rabbim şu mübarek aylarda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn

hayırlı zaman hayırlı vakit bu ay olsun artık ne olurrrrrrrr:gitme:
:Saruboceq:

SELAM kızlar nasılsınız svlkbr test yapmaya kesin karar verdin mi valla çok meraklandım bende seninle aynı durumdayım günüm 2-3 gün geçti ama çok çalışmada yapamadık bu ay hiç belirtimde yok ne hamilelik ne hastalık belirtisi bu ay komple salmıştım ben hiçbir şey yapmadım sen yap bugün bize müjdeyi ver inşallah banada umut oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…