Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Adetin görülmemesi Hamilelikte Sabah bulantılarının olması bağırsak gazlarının artması Hamileliğin 2 - 8 haftaları arasında Sık sık idrara çıkma Hamileliğin 6 - 8 haftasından sonra Göğüslerin ağrıması ve şişmesi Hamile kaldıktan birkaç gün sonra Göğüslerde ve karın altındaki deride mavi pembe çizgilerin oluşması Hamileliğin ilk 3 ayında Bazı yiyeceklere karşı aşırı istek duyulması Hamileliğin ilk 3 ayında Göbekten aşağı doğru uzanan çizginin koyulaşması Hamileliğin 4. - 5. ayındakaynak:bebek.com
svl bi göz at bakalım .

benimkide vejeterjan... et ve et ürünleri hatta süt ve süt ürünleride yamiyo.. buna peynir yoğutta dahil

saol selocanım ama ınanaın hıc cesaret edemıyorum test yapmaya =(
bnmkı sever etı ben sevmem cok buldum et sote ve patates puresı yapıcm =)

Gebe kalmak için en uygun zaman, iki adet kanamasının ortalarına rastlayan günlerdir. Bu günlerde kadının yumurtalıklarından bir tek yumurta atılır ve bu yumurta hücresi iki gün yaşar. Bu nedenle, kadın, iki adet kanamasının yaklaşık ortalarına rastlayan yumurtlama gününün 3 gün öncesi ve 2 gün sonrasında gebe kalabilir.
Cinsel ilişki sırasında kadının haznesine boşalan erkek tohum hücreleri (spermler), hazneden rahim içine doğru hareket ederler. Kadının yumurtasıyla tüplerde karşılaşırlar. ıçlerinden bir tanesi yumurtayı dölleyebilir. Erkek tohum hücrelerinin (spermlerin), kadın vücudunda yaşama süreleri yaklaşık 3 gün olduğundan bu süre içerisinde bir daha cinsel ilişki olmasa da yumurta döllenebilir.

benden bi itiraf gelsin..

"ben et yapmayı bilmiyoruuuum...."

ne büyük rezillik:kedi:
eşim vejeterjan olduğundan hiç yapmadım. nasıl yapldığınıda bilmem.. nette bakıyom arada ama sadece okdar eve alıp yapmışlığım yok yani..

selecon 85 eksik olma valla ama bunları yazıp okumak kolayda zaten hepimiz birer kadın doğumcu kadar uzman olduk ama olmuyor işte tohumları tarlaya döksek buğday yumurtaları samana koysak civciv çıkacak ama bebek çıkmıyorrrrrr

ayyyy benimkide tam bir etobur ettli beişey olmadımı sofrada (her akşam yemeğinde) doymuyom içim kazınıyo diyo mesela düşünüyom ben bamyanın yanına ne yapsam bu arada bamyada kıymalı ama onlar sayılmıyoo valla arka balkonum olsa hayvancılık yapacam her akşam kesss et buttt pişirr kasabı zengin ettik

gulerım sız masrafsızsınz cnm bzım evde etsız yemek pişmez annemlerde yapmazdım bende sevmezdık cunku ama koca sevınde yapıosun mecburen et yapmak koly hem =)

benimde en son adet tarihim 23 temmuzdu. bugün 14. günüm ama benim adetlerim düzensiz o yüzden yumurtlama tarihimi malesef bilemiyorum. 2 günde 1 deniyoruz şansımızı.

bundan sonrası kısmet işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…