- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.921
ya kızlar bu hazırr patates puresi var ya ondan yaptım ama cok sulu olduu cokmu koydum sutunu ya ama tarfıte yazdıgı gıbı yaptım neden böle oldu kı bı fıkrı olan varmı ılk defa kullandım bunu ugrasmamak için ama keske yapsaydım
Canım sıkma canını bu kadar herşey olacağını varıyor varsa bile sonradan da çıkıyor bu ay olmazsa öbür aylarda deniycez ne yapalım üzülmemek gerek artık alıştık dimi...kızlar dayanamayıp yaptım ama maelsef negatıfff bılıyodum zaten ama negatıf cıkıcagını cok uzgunum mafoldumben aglamak isiyorummm
guzel dostlarım benım eŞİm den Çok guzel bİ haber aldım az Önce eŞİm İŞİnde terfİ almıŞ,az Öncearadı paylaŞtı benımle Çok mutlu oldum bende sİzİnle paylaŞmk İstedım
saol selocanımm suanlık bı drum var ona gıdıyorum şimdilik cok saol cnm bnm ıhtıyacım olursa mutlaka senı ararım =)
kadriyem esım yaptrdı onun temız cıktı herseyı sukur sorun bende yanıı sokturucu almıcm zaten vazgectım pazartesıye kadar beklıcem olmadı oazartesı kanda baktırıcamm
sabhtan annemdeydım kızlAr babama doktor İŞlerİnİ anlAtıyodum.bı tahlılİmİz kaldı falan dıye doktor endokrİne gÖrundedı ya bana onu sÖluyodum laf nerden dolandıda geLDı anlamAdım baktım babam benı azarlıyoır salı gunu yaptırmadınzmı bıyere duzgunce baŞlayın devam edın dıyor.
Babam duygularını rahAt İfade edemeyEn bİrİsİ.derken bendE baŞladım ona sÖylenMEyE bend e bagırdım acıkcası.
Sende dedım nezman sana bı derdımı anlatsam bÖyle yapıyosun hemen baŞka yerden acık arıyosun dedım ben bana destek olmanızı beklıyorum dedım.
Sonra annemlE pazraa gİtİk dÖnuŞte gel dedı gelmıcem dedİm babama kırldım dEdm hep bÖyle yapıyor dedım annemde uzuldu oslun babAn o sENIN DEDİ yok dedİm gelmıcm ısrar etme dedıme ve geldım ama aklımorda kaldı.
Az Önce aradı annem napıyon dıye bakayım bİ dedİm dedİ.
BabmLA konuŞmuŞ o oyle demk İstememİŞ aslınd a babmın altın gİbİ yuregı var bunu bılıyorum babmıda Çok sevıyorum
ya ben duygulaırmı kolay İfade edebİeln bİrİ deĞİlİm ne zman aİleme bİ derdİmİ acmaya kalsam babAMA bısey anlAtamayA kalsam bÖyle oluyor.annem babnda sana kırılmıİŞ dedı bende ona bagırdım ya.
Annemde demİŞ ama senın dınlemEN lazImdı dİye.derken ben baŞladım agalmaya yarıms saat konustuk telde.dedım anneme sen bı derdın odlugunda bana anlatıyon ablama anlatıyon hıÇ olmaıd kardeŞİme anlatıyon ben kıme anlatcam dedım.dÖKTÜm İÇİmdekılErİ.sen anlatmıyon anlat İÇİnde tutma dedı annemde dedım İŞte anlatmaya baŞlasam tutamıyorumkendımı aglıyorum dedım.
İyİkİ varsınz kızlar yaa İnankı sİzde olamsanız kafayı yerım ben yaa.
Hersey İmtİhan bunu bİlİyorum her olan ve olmayan seyde bı hAyır vardır muhakkak ama İŞte hep tedavılerımz yarım kalıyor buda rAmazan sonrasına kaldı İŞte
bense hamilelerin yanında durmaktan çok üzülüyorum hastanede sırada bekleyen hamile görünce ağl:gitme:ayasım geliyor
kızlar ya normal sperm sayısının kaç olması gerekıyooo
İyi akşamlar kızlar:)
İkili testin ilk aşaması olan NT ölçümü yapıldı, sonucu kendi doktoruma cumartesi götüreceğim. Ama ölçümü yapan doktor herşey normal gözüküyor, korkmayın dedi.
Biz de rahatladık bunu duyunca :)
Bakalım önümüzdeki hafta içi de kan vereceğim, kesin sonuç bu ölçüm ile kan testi sonucuna birlikte bakılarak veriliyormuş, hayırlısı artık, ama ben inanıyorum inşallah o da iyi çıkacaktır:)
Acayip kaynatmışsınız valla, muhabbetiniz hep böyle güzel olsun inşallah.
oku oku bitiremedim ayol nerdesiniz yaw bi ben varım sap gibin tek başıma yazıp durmuşum :roflol:neyse ben namaz kılıp gelene kadar belki gelen olur ..
BENİDE LİSTEYE EKLEYİN NE OLUR10 ağustosta sonuç alıcam
sende hoş geldin uklacm seni gece buralarda görmek ne güzel kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?