Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ıyi akşamlar kızlar:)

ıkili testin ilk aşaması olan NT ölçümü yapıldı, sonucu kendi doktoruma cumartesi götüreceğim. Ama ölçümü yapan doktor herşey normal gözüküyor, korkmayın dedi.
Biz de rahatladık bunu duyunca :)

Bakalım önümüzdeki hafta içi de kan vereceğim, kesin sonuç bu ölçüm ile kan testi sonucuna birlikte bakılarak veriliyormuş, hayırlısı artık, ama ben inanıyorum inşallah o da iyi çıkacaktır:)

Acayip kaynatmışsınız valla, muhabbetiniz hep böyle güzel olsun inşallah.

ahhh ahh zamane gençlik işte lmaz: alırsan hazır püre böyle olur işte klava:
güzelim patateslerimiz varken niye gittin hazır aldın onların içinde kimyasal maddeler var bir daha sakın yapma klava:
ahh b kk insanın başına neler açacak daha :roflol::roflol:
kk daha fazla vakit geçirmek için yaptın dimi bunu şakkıdı

kızlar dayanamayıp yaptım ama maelsef negatıfff bılıyodum zaten ama negatıf cıkıcagını cok uzgunum mafoldumben aglamak isiyorummm
Canım sıkma canını bu kadar herşey olacağını varıyor varsa bile sonradan da çıkıyor bu ay olmazsa öbür aylarda deniycez ne yapalım üzülmemek gerek artık alıştık dimi...

guzel dostlarım benım eŞİm den Çok guzel bİ haber aldım az Önce eŞİm İŞİnde terfİ almıŞ,az Öncearadı paylaŞtı benımle Çok mutlu oldum bende sİzİnle paylaŞmk İstedım

Kadrişim canı gönülden tebrik ederim çok sevindim Allah bol kazançlar versin
Allahım dua edin bizede benim eşimde bir an önce işe girsin kızlar 6 ay oldu yok yok yok maalesef

canım söktürücü felan alma sakın kendi başına iş yapma sakın belli olmuyor buişler biliyorsun Allah muhafaza bekle bakalım biraz daha..klava:

kadrişim canım arkadaşım kıyamam ben sana sen inançlı bir insansın biliyorumki Rabbim bi gün seni en güzelinden mukafatlandıracak ve altın gibi kalbine gönlüne göre verecek sen üzülme sakın dişimizi sıkmaya devam :1hug:

bense hamilelerin yanında durmaktan çok üzülüyorum hastanede sırada bekleyen hamile görünce ağl:gitme:ayasım geliyor

üzülme canım ya niye üzülüyorsun Allahında gücüne gider belki bizlerin böyle yapmaması gerekiyor ne kadar güçlü ve inançlı olursak ozaman gelecek bebişlerimiz.

canım çok sevindim inşallah diğer testlerinden de güzel haberler alırsın

oku oku bitiremedim ayol nerdesiniz yaw bi ben varım sap gibin tek başıma yazıp durmuşum :roflol:neyse ben namaz kılıp gelene kadar belki gelen olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…