Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

20 milyon ile 200 milyon arasında değişen sperm bulunur. Menisindeki sperm sayısı her mililitre başına 20 milyon ile 40 milyon arasında değişen erkeklerin %50’si bir kadını hamile bırakamaz; aslında, sperm sayısı 20 milyonun altında olan bütün erkeklerin cinsel üretkenliği sekteye uğrar.

sevalim üzülme bitanem sakın tedavinide yarıda bırakma ahh ben ne yollardan geçtim daha sen nesinki canım ben 14 aylık evli olsam varya hepsini koyveririm boşver sıkma o tatlı canını bak ben 6 yıllık evliym

bende dün kaynanamları aradım akşam size geliceğiz diye görümcem çıktı tlf dedim ne yapıyorsunuz bebek seviyoruz dedi düşün yıkıldım tlf kapattım saatlerce ağladım terbitesiz insan öyle dermi bebek seviyorlarmışşşşş tamam sevebilirsin ama benim yok insan derki hiç buralardayız oturuyoruz felan der birde ben buraya taşınalı 2yıl oldu 1 kere geldiler bana eltimin bebeği var diye onun evinden dışarı çıkmıyorlar üff ya şöyle 1 veya 2 yıllık evli olsam diyeceğim düşünmüyorum ama 6 yıllık evliyim bari yaşım ufak olsaydı yaşımı bahane ederdim ama o da büyük 28 yaşındayım rabbim yardım etbize(amin)

kadrişim senin ve eşinin adına çok sevindim bitanem bende okuduğunda hemen hatırladım eşinin giremediği bir iş vardı bak varmış herşeyde bir hayır inşallah çok da yüksek mevkilerde duyarız eşini..
babanl aranda geçenlere üzüldüm bende hep ablamla yaşıyorum bu sorunları

dogru söluyosun cnm tek tesllım daha erken olması yasımın ve evlılıgımın sızı gorunce kendıme ne bu kadar pes ettın dıyorum cok ii anlıyorum senıııı salak gorumcen öle denılırımı hıcc bebek sevıyorlarmısss klava:

canım benımtesekkur edrım guzel arkadaşım senı gercekten çok iyi anlıyorum.
hep dıyorum ya sözun bittiği yer diye.herseyı bılen vegören bı rabbımz var canın ona teslim olmktan başka caremiz yok

nıluferım yıvrım senın bebegın oldugu zmn al bebegını sende gıt kayınvaıldenlere ohh sere serpe sev coocugunuu kımseye dokundurtma kendın yedr kendın altını temızle gorsunler o zmn :roflol:

yavvvvvvvvvvvvvvvvv bu site bağımlılık yapıyorr işlerim hep yarım yamalak olduuuuuuuuuuuuu
ne edecemmmmmmmmmmm.eşim tuttuğu gibi kaldırır beni herhalde kaydirigubbakcemile

selacanım sevalim kadriyem hepiniz çok sağolun opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum ama dün okadar ağladımki zoruma gitti ben taşınalı 2sene oldu 1 kere geldiler eltim evleneli daha 1 yıl ama onda bebek var diye evinden çıkmıyorlar terbiyesiz bari bana deme bebek seviyozzzzz
üff patladım ya çok zoruma gidiyor
ama iyiki sizler varsınız

valla öle oluyo selocan bızde öle ama ev işini yap cnm kalk bıraz acık kalsın kk gelır arada bakıp cvb yazarsın =)bu arada senın adın ne cnm yaa selocan deyıp duruyoruz =)

ahhh olsunda hiç birşeyde gözüm yok yeterki olsun benim bebişm
nisbet yapmasamda olur benim bebişimi sevmeselerde olur yeterki hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

cnm valla öle bişi bnm basıma gelse ınan bende cok uzulurdum heralde suanlık eltım yok rahatım eltım gelınce bnm bebegmde gemiş ılsun inş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…