Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

üzülme be yav.yaşın daha genç sadece evlilik yılından dolayı üstelerler.papatyam senin için çok ayrı dua edicem,kimin duası kabul olacağı belli olmaz keşke olsada rabbim sana benden önce nasip etse=)

selocan ismi pek sevimli ya selocan kalsın kaydirigubbakcemile5
tek çaremde tüp bebek ama tüp bebek olayına gelene kadar neler geldi başıma
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğim gelir duaların için çok sağol canım sende çok temiz kalpli birkızsın rabbim seninde inşallah en kısa zamanda muradını versin..
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ya benim eşim tarafı bişey dediği yok kaynanam yok kayınpederim yok.3 görümcem var
onların biri afrikada biri izmirde biride hatayda
sağolsunlar öle nişey demezler.
bizim aile kalabalık olduğu için sorup duruyorlar.artık cevaplamıyorum
çocuk var mı
yok
kaç yıllık evlisn
2,5
hımmmmmm
olu olur dua et
üzülme takma kafana
aynen bu diyologlar
ne sıkıcı
yapış gırtlağına görsün

teşekkürler sölediklerin için olsun daha fazla bekleme tabiki kendiliğinden olsun güzel ama ya bismillah de gir doktorun odasına gerisi rabbimin isteği

aynen aynen :gitme:
seninde olur üzülme tüp bebeğe niye gitmiyorsun felan filan şurda bir dr var benim şuyum gtti hemen hamile kaldı felan
kaynanamlarda bana bişiy demez sormazlar ama yaşananlar üzücü denmesinden beter yapıyor insanı senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

zaten etraf bızı bu hale getırıyo canlar baskaları degıl bızı kendımıze bırakslar bu kadar stres yapmıcaz belkıde tamam takmıyoruz kımseyı dıyoruz ama olmuyo işte içten içe takıyoruzzz

bnm ıkı tane gorumcem var tekı bursada tekı burda bursada olanın 2 tane coocugu var bı kız bı erkek burdakının 19 sendr oömuyoo herseyı dnedı oda kaç kere tup bebek denedı ama olmadı iştee:1no2:

bnm ıkı tane gorumcem var tekı bursada tekı burda bursada olanın 2 tane coocugu var bı kız bı erkek burdakının 19 sendr oömuyoo herseyı dnedı oda kaç kere tup bebek denedı ama olmadı iştee:1no2:

onun ne rahatsızlığı varmış :çok üzgünüm:
belki seni çok iyi anlıyordur:çok üzgünüm:

ya kızlar bu hazırr patates puresi var ya ondan yaptım ama cok sulu olduu cokmu koydum sutunu ya ama tarfıte yazdıgı gıbı yaptım neden böle oldu kı bı fıkrı olan varmı ılk defa kullandım bunu ugrasmamak için ama keske yapsaydım

büyük ihtimalle sütü fazla geldi ölçüden yarım bardak eksik koysaydın daha iyi olurdu bardak tan farketmiştir.bişey olmaz kocan senin elinden herşeyi yer herhal=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…