- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.181
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.Allah'tan kocam uyudu da ağladığımı görmedi.Son 2 aydır adetimin tarihini tam bilemiyorum.O yüzden bu ay ne zaman olacak tam kestiremedim.İki defadır test yapıyorum negatif çıkıyor.Belki erken yapıyorum ama bana göre 2 gün önce gelmesi lazımdı adetimin.Duygu boşalması mıdır nedir hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ama sessiz ağlıyorum kocam duymasın diye.Ne bileyim işte moralim hiç iyi değil.Karnımda bikaç gündür kasılmalar var ama gelmiyor.Bence hamileyim gibi geliyor.Üfffff ne bileyim karmakarışık oldum işte.
Daha iyiyim.Evliliğimin 4.yılı bitti ama ne zaman çocuk istesek bi aksilik çıkıyor.Arkadaşım daha ilk denemede hamile kaldı.Başka bi arkadaş ondan hemen sonra hamile kaldı.Eylülde okul açılacak ve ben okula başladığımda 3 hamile (belki bi tanesi daha) arkadaşı göreceğim.Bazen ben acaba kötü bişey mi yaptım da böyle diyorum Allah'tan af diliyorum.Ama ben çabuk koyveririm kendimi zaten.Kimseyi kıskanmadım ne Allah'ın ne de hamile olanların gücüne gitmesin sadece çok imreniyorum.Allah herkesin muradını versin.
hijyenim fıstığıım.. güzel annem... nasılsın bugün bakeem..opuyorumnanaktan
o bebiş yordumu bugünde seni bakeemm.. ah kıyamam ben ikinizede...
Daha iyiyim.Evliliğimin 4.yılı bitti ama ne zaman çocuk istesek bi aksilik çıkıyor.Arkadaşım daha ilk denemede hamile kaldı.Başka bi arkadaş ondan hemen sonra hamile kaldı.Eylülde okul açılacak ve ben okula başladığımda 3 hamile (belki bi tanesi daha) arkadaşı göreceğim.Bazen ben acaba kötü bişey mi yaptım da böyle diyorum Allah'tan af diliyorum.Ama ben çabuk koyveririm kendimi zaten.Kimseyi kıskanmadım ne Allah'ın ne de hamile olanların gücüne gitmesin sadece çok imreniyorum.Allah herkesin muradını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?