Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.Allah'tan kocam uyudu da ağladığımı görmedi.Son 2 aydır adetimin tarihini tam bilemiyorum.O yüzden bu ay ne zaman olacak tam kestiremedim.ıki defadır test yapıyorum negatif çıkıyor.Belki erken yapıyorum ama bana göre 2 gün önce gelmesi lazımdı adetimin.Duygu boşalması mıdır nedir hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ama sessiz ağlıyorum kocam duymasın diye.Ne bileyim işte moralim hiç iyi değil.Karnımda bikaç gündür kasılmalar var ama gelmiyor.Bence hamileyim gibi geliyor.Üfffff ne bileyim karmakarışık oldum işte.
 
morelıni bozmak istemem ama bu ay bende aynı oyleydım aglamalar belimde korkunc bir agrı ve mide bulantısı ayrıca adetımde üc gün gecikti ama geldi malesef anlayacağın hepsı boş adetin gelip gelmemesi önemli olan ama inşallah sen hamilesindir
 

canım toparlan kendini yıpratma dünyanın sonu değil ya bir dahaki ay denersin benimd eadetlerim düzensiz hemde ne düzen bazen 3 ay oladığım oluyor bunlarda bizim için bir sınav şimdi sınavı kazanalım ve rabbimde bizi ödüllendirsin ağlama bakim sil ö gözyaşlarını üzme o tatlı canını:teselli:
bak biz bebek için uğraşıyoruz ama başkalarıda kocasından ayrılmış doğurduğu çocuğa yer arıyor üzülme tamam beterin beteri var bu hallerimize şüküra.s.
 
Benim mide bulantım yok ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor.Zaten bütün gün yatıyorum.Ne bileyim öyle bi ağlamak geldi içimden tutamadım kendimi.Gelicekse gelsin bari de bende bileyim ne olduğunu.Benim tuhaf bi adet düzenim var.Mayıs 13 te normal geldi.Sonra 10 haziranda önce siyah akıntı gelmeye başladı normal kanama 14 hazirandan sonra geldi.Temmuzun 8inde yine siyah akıntıyla başladı ve 10unda normal kanama geldi.Hayatımda ilk defa son iki aydır 10 günü buldu adetim.Benim normalde 3-4 gün sürer.Rahim ağzımda ytarta vardı onu dondurtmuştum belki o yara temizleniyor diye düşündüm.Ama şimdi ben temmuzun 8 inde mi 10 unda mıadet oldum.Bide kaç gün arayla geliyor hala bilmiyorum.
 
cnm uzme kendını uzulmekle hıc bişi halledılmıyoo bende bu ay cok tamam hamıleyım demiştim hemde gunum gecmişti goguslerım sıstı kasıklarım agrıyodu mıdem bulanıyodu butun belırtılerı yasıyodum ama gel gorkı bugun sabah adet oldum mafoldumben
 
kızlar ben geldiiiiiiiimmm kaydirigubbakcemile2

ama heran gidebilirim... benim net kafayı yedi...:bbo:
kopup kopup duruyo...
bi geçmişe bakam ne anlatmışsınız ben yokken...
 
Daha iyiyim.Evliliğimin 4.yılı bitti ama ne zaman çocuk istesek bi aksilik çıkıyor.Arkadaşım daha ilk denemede hamile kaldı.Başka bi arkadaş ondan hemen sonra hamile kaldı.Eylülde okul açılacak ve ben okula başladığımda 3 hamile (belki bi tanesi daha) arkadaşı göreceğim.Bazen ben acaba kötü bişey mi yaptım da böyle diyorum Allah'tan af diliyorum.Ama ben çabuk koyveririm kendimi zaten.Kimseyi kıskanmadım ne Allah'ın ne de hamile olanların gücüne gitmesin sadece çok imreniyorum.Allah herkesin muradını versin.
 

inşallah bebişin seninledir bence test yapmak için daha erken biraz daha bekle sabırlı ol canım herşeyin hayırlısı yerimseniben
 
hijyenim fıstığıım.. güzel annem... nasılsın bugün bakeem..opuyorumnanaktan

o bebiş yordumu bugünde seni bakeemm.. ah kıyamam ben ikinizede...
 
hijyenim fıstığıım.. güzel annem... nasılsın bugün bakeem..opuyorumnanaktan

o bebiş yordumu bugünde seni bakeemm.. ah kıyamam ben ikinizede...

yoruyo tabi yormaz mı velet :sinifsinif:

varsın yorsun bakalım sağlıkla gelsinde inşallah o iyi olsunda biz bunları çekelim

canım benim sen nasılsın ?
a.s.
 

ahhh canım seninkiler arkadaş benimse eltim hatta evleneli 1 sene olmadan bebeğini aldı kucağına bense 6 yıllık evliyim hergün onları gördükçe eriyip bitiyorum ama kıskançlıktan değil imrenmekten acizlikten ama inşallah mükafatımız büyük olacak seni çok iyi anlıyorum canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…