Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam deniz üzülme bu kadar rabbimden hayırlısını iste.böle kendini üzme bakem,gerçi arada ağlanıldığı oluyor ama seniz üzmek istemem adetin yaklaşmış olabilir böle duygusallık olduğuna göre bir iki için kırmızılanabilirsin kendini hazırla.ama inşallaaaaaaaaaahhhhhh gözlerinde yaş karnındada kara kaşlı vardır =))))))))))))))

ben adet olmadan iki gün önce sinirli oluyorum ama öle böle değil eşim bile artık anlıyor senin günün geldi diyor.bazende inanılmaz duygusallık oluyor.hormonlarım depreşiyor ne yapayım=))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sen varya ağlayan adamı güldürüsün ha
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız hoş geldin aramıza nerden düştün geldin valla hoş geldin
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben adet olmadan iki gün önce sinirli oluyorum ama öle böle değil eşim bile artık anlıyor senin günün geldi diyor.bazende inanılmaz duygusallık oluyor.hormonlarım depreşiyor ne yapayım=))))))))))

ayyyy bayılazam kız dur accuk yavaş karnım yanaklarım kas yaptı :roflol::roflol:
aynen benim eşimde senin vaktin geldi diyor
gelmezse ben getireyim fekan diyor :jeyyar::roflol:

papatyam yüzde kas iyi değil bülent ersoy gibi olursun sonra allah korusun ama geri kalan kısmında olabilir.teklifin için teşekkürler ama her kuşun eti yenmez=)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…